Bevco.dk Anmeldelser

7.344

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 591 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den utroligt hurtige levering og det kæmpe store udvalg af lækre drikkevarer, som tilbydes til rigtig gode og rimelige priser. Mange forbrugere nævner desuden, at den overskuelige hjemmeside gør det utrolig nemt og bekvemt at finde præcis de produkter, de skal bruge til deres arrangementer. Dog bemærkede nogle kunder også udfordringer med specifikke leveringstider og eksterne fragtfirmaer, som til tider ikke levede op til de indgåede aftaler. Anmelderne oplevede i visse tilfælde, at pakkerne blev sendt direkte til en fjern pakkeshop i stedet for at blive afleveret som ønsket ved hoveddøren.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Forbrugere finder leveringstjenesten tilfredsstillende og fremhæver en generelt hurtig og præcis levering... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent positiv oplevelser med product, idet mange fremhæver det store udvalg af gode varer... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisniveauet og udtrykker stor tilfredshed med de konkurrencedygtige... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med at afgive ordrer, idet de fremhæver en nem bestillingsproces.... Se mere

Service

Kunder deler positiv tilfredshed med den uovertrufne service. Forbrugere roser den lynhurtige levering og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte mine 4 mel-skeer klokken 21.00 om aftenen, og kunne afhente dem klokken 11.00 næste formiddag i pakkeshoppen. Sindsygt hurtigt, har aldrig oplevet så hurtig service. Kvaliteten af ske... Se mere

Lagde en bestilling sidste week-end for 3 kasser Energy drinks. Fik ordrebekræftelse som forvented lidt efter. Mandag eftermiddag var det pakket og klar til afhentning af deres kurer partner. Onsd... Se mere

Jeg skulle bruge en champagne til nytårsaften, og valget blandt andet på grund af prisen, faldt på bevco. Nem overskuelig hjemmeside til at finde hvad du skal bruge af produkter, og hurtig levering af... Se mere

Super service fra Bevco. Men udbringningen får minus, da jeg havde bestilt aflevering på trappen ved hoveddøren, - men skulle køre ind til Silvan i Svendborg for at hente pakken....

1. nr. 13 af de 22 bedste virksomheder i Spiritusforretning
  2. nr. 7 af de 13 bedste virksomheder i Alkoholbutik
  3. nr. 7 af de 12 bedste virksomheder i Ølforretning
  4. nr. 12 af de 19 bedste virksomheder i Kaffebutik
  5. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Sodavandsbutik
  6. nr. 24 af de 38 bedste virksomheder i Vinhandel

I Bevco.dk har vi samlet alle de førende aktører i drikkevarekategorien, stor som lille, og vi er desuden selv importører af en række vin-kaffe og spiritusbrands fra allerøverste hylde. Vi er en moderne online grossist, med en mission om at tilbyde vores kunder den ultimative one stop shopping oplevelse indenfor drikkevarer og tilbehør. Vi lever af at slukke tørst og levere store smagsoplevelser! Siden 2012 har Bevco gjort det praktisk, lækkert og nemt at handle alverdens drikkevarer online, med hurtig levering i hele Danmark.

Bevco.dk

Skarp Pris På Mere End 3000 Varer!
Hos Bevco har vi et stort udvalg af specialvarer såvel som de gængse mærkevarer og discountprodukter. Vi dækker ethvert behov for drikkevarer og tilbehør. Uanset om du skal hande stort eller småt til private eller erhverv.
Billig Fragt og Sikker Levering
Vores mission er at fragt skal være billigt og hurtigt. Derfor har vi altid billig fragt. Du kan få leveret til pakkeshop for 29,- eller til en adresse for 59,-
I samarbejde med vores fragtpartnere har vi dag-til-dag leveringssikkerhed på over 98% og sørger altid for sikker indpakning af dine varer.
Kundeservice Helt i Top
Vi går op i vores kunders tilfredshed og sidder hver dag klar ved telefon og mail til at supportere dine behov og svare på spørgsmål. Du kan kontakte os på info@bevco.dk

7 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(7.344)

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

7. april 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at oplevelsen var både hurtig og effektiv.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt- frisk og velsmagende. Lidt lang leveringstid.

1. april 2026

Hej Tine,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet, og at det var frisk og velsmagende. Vi beklager, at leveringen tog længere tid end forventet, og tager din feedback med videre.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Hmm..

Tja, handlen gik vel meget fint. Rimelig hurtig levering, men leveringstiden på dagen blev skubbet igen og igen, indtil mine vare vist bare blev læsset ud af sidedøren ved kantstenen kl. 22.30-ish.. Jeg VAR gået i seng men sov heldigvis ikke, ellers var der nok andre der havde fået glæde af mine drikkevarer..
Jeg kunne godt tænke mig muligheden for, at jeg selv kunne få lov og hente mine varer hos feks. GLS Pakkeshop
næste gang. Tak!

31. marts 2026

Hej Martin,

Det glæder os at høre, at handlen forløb fint, og at leveringen generelt var rimelig hurtig. Vi beklager dog, at leveringstiden blev forskudt, og at varerne blev efterladt sent på aftenen – vi forstår godt, at det kan være frustrerende.

Vi tager din feedback omkring muligheden for at hente varerne selv hos en pakkeshop med videre, så vi kan gøre oplevelsen mere fleksibel fremover.

Vi håber, at vinene lever op til forventningerne, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Ingen ordrebekræftelse…

Jeg modtog ikke nogen ordrebekræftelse efter at have afgivet min bestilling. Jeg blev bekymret for, om platformen var en scam, så jeg skrev til support, som der stod på deres supportsiden. Der er nu gået flere uger, og jeg har stadig ikke fået svar. Heldigvis ankom produktet, så det var ikke en scam, men jeg kan ikke give dem 5 stjerner.

7. april 2026

Hej Loana,

Vi er kede af at høre, at du ikke modtog en ordrebekræftelse og at det efterfølgende skabte usikkerhed omkring din bestilling. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt din bekymring, når du ikke fik svar på din henvendelse til support.

Det glæder os dog at høre, at din ordre trods alt blev leveret, så du ikke stod uden dine varer. Vi tager din feedback til os, så vi kan forbedre både vores kommunikation og svartider, så den slags situationer undgås fremover.

Hurtig expedition 🌸

Hurtig expedition, venlig fragtmand 🌸

27. marts 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at ekspeditionen gik hurtigt, og at du har haft en god oplevelse med leveringen og den venlige fragtmand. Vi sætter stor pris på din feedback.

Både billig og hurtig..

Både billig og hurtig... lidt som din mor,

25. marts 2026

Hej Henrik,

Det glæder os at høre, at du oplever både gode priser og hurtig levering. Vi sætter pris på din feedback og din oplevelse med os.

24. marts 2026

Hej,

Det glæder os at høre, at leveringen gik hurtigt. Vi sætter pris på din feedback og din oplevelse med os.

Hej Mikael Jan,

Det glæder os at høre, at både bestilling og levering har været nem og hurtig. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du bliver lige så tilfreds næste gang.

Fantastisk

Hurtig levering, bredt udvalg, gode priser

23. marts 2026

Hej Benjamin,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, det brede udvalg og de gode priser. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne handle med dig igen.

Indholdet i pakken

Indholdet i pakken

30. marts 2026

Hej Ove,

Vi er lidt i tvivl om din kommentar handler om selve indholdet i pakken eller en oplevelse med ordren. Hvis du har haft en konkret oplevelse eller noget, du er utilfreds med, må du meget gerne uddybe det, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Hurtig og korrekt levering

30. marts 2026

Hej Palle,

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering, og at alt er blevet leveret hurtigt og korrekt. Vi sætter stor pris på din feedback.

27. marts 2026

Hej Birgitta,

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback.

Hurtigt og effektivt.

Hurtigt og effektivt.

26. marts 2026

Hej Bodil,

Det glæder os at høre, at du har oplevet både hurtig og effektiv service. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen.

Julie, Bevco

Det billigste og bedste sted at få sit…

Det billigste og bedste sted at få sit Jolly Cola fix på nettet 👍👍

13. marts 2026

Hej Jeppe,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både pris og oplevelse hos os, og at du har fundet det helt rigtige sted til dit Jolly Cola fix. Vi sætter stor pris på din feedback.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Alt stemte med det forventede. Bruger jer helt sikkert igen en anden gang .

19. marts 2026

Hej Jacob,

Det glæder os at høre, at leveringen har været både hurtig og præcis, og at alt stemte overens med dine forventninger. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at handle med dig igen.

Præcis levering!

Varerne var i orden og kom til det aftalte tidspunkt, jeg har handlet meget hos Bevco og der er blevet leveret meget præcist,

24. marts 2026

Hej,

Det glæder os at høre, at varerne var i orden, og at leveringen kom præcist som aftalt. Vi sætter også stor pris på, at du er en tilbagevendende kunde, og at du har haft mange gode oplevelser hos os.

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering, det kan i takke jeres transportør for. Embaleringen af flaskerne er kritikkverdig.

17. marts 2026

Hej Gunnar,

Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig og forløb fint, og vi sætter pris på din ros til transportøren. Vi er samtidig kede af at høre, at emballeringen af flaskerne ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at varerne både leveres hurtigt og sikkert, og din feedback tager vi derfor alvorligt i vores videre arbejde med at forbedre emballeringen.

Stort udvalg

Stort udvalg , rimelige priser hurtig levering

16. marts 2026

Hej,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med det store udvalg, de rimelige priser og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback og din oplevelse med os.

Fungerede perfekt.

16. marts 2026

Hej ES,

Det glæder os at høre, at alt har fungeret perfekt for dig. Vi sætter stor pris på din feedback og din oplevelse med os.