Hold jer væk fra Beaumoon, eet stort SCAM!
Jeg er ved at være godt træt af firmaer som “beumoon.com”! Jeg faldt for nogle vandballoner, de reklamerede for. Mit barnebarn i Australien har snart fødselsdag, så det var nemt at få det tilsendt direkte dertil. Jeg tænkte, at jeg burde checke firmaet først, men umiddelbart så det yderst troværdigt ud, jeg var bange for ikke at kunne finde tilbage til siden, hvis jeg først forlod den. Jeg har aldrig haft problemer med online-køb, når firmaerne er seriøse og respektable, og jeg har været yderst tilfreds med flere ting, jeg har købt, både hvad angår service og lovet kvalitet. Men da jeg i dette tilfælde efterfølgende gik over til Trustpilot, forstod jeg at det var et SCAM! Jeg fandt så ud af, at det ikke blot var varen, der var elendig, men at “beumoon.com”tredoblede min ordre på en yders finurlig måde, totalt ulovligt!
Der skulle være12 timers fortrydelsesret, så jeg afmeldte ordren indenfor fristen. Nu ser det ud til at min udveksling med dem er forsvundet?!?og kun en ordrebekræftelse tilbage.
Jeg er flov over, at jeg endnu engang faldt i - og jeg skriver kun her for at advare andre. Nu må jeg så prøve at arbejde videre med sagen. Sidste gang blev det mit skriv her på Trustpilot, der hjalp mig til at få en reaktion fra det pågældende firma.
28. juli 2023