dårlig kasino lars stinker han tog mine nødder jeg vil have dem tilbage hvis du skriver til dette her "review" så skriv noget kreativt i morse kode tak
FORFÆRDELIGT!!!! Først fungerede min bonus ikke, så derfor ville jeg hive mine penge ud igen, men det kunne ikke lade sig gøre før jeg var "verificeret." Jeg har nu sendt alverdens papirer frem o... Se mere
De tildeler bonuser som man ikke kan sige nej til, hvilket betyder at man skal omsætte bonusen urimligt mange gange før man er ude af den. Som det mindste bør man kunne frasige sig den bonus under in... Se mere
Betway har et stort udvalg af spil fra microgaming. Da jeg altid bruger download versionen kan jeg kun anbefale denne da den kører stabilt og uden alle de irriterende stop som tit er på flash versione... Se mere
lars stinker
FORFÆRDELIGT!!!! Stjal mine penge
FORFÆRDELIGT!!!!
Først fungerede min bonus ikke, så derfor ville jeg hive mine penge ud igen, men det kunne ikke lade sig gøre før jeg var "verificeret." Jeg har nu sendt alverdens papirer frem og tilbage i flere måneder, uden at de verificerede mig, hvorefter de spærrede min konto og frøs mine penge, grundet "manglende verificering"
Rædselsfuldt scam!

Besvarelse fra Betway
Jeg kan slet ikke logge ind på mit…
Jeg kan slet ikke logge ind på mit konto længere
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET HER STED!!!!!

Værest casino i Danmark
Nok det dårligest online casino I Danmark.
Rigtig fin bonus, men det er også hvor det positive stopper.
Lavt udvalg af spil.
Oplevede flere gange "bad gateway" når jeg prøvede at komme ind på deres side.
Når man så kommer ind bliver man mødt af en interface der ligner noget fra 2005. Nok den dårligest casino interface jeg har prøvet indtil videre.
Du kan bruge dit kredit kort til at indbetale med og pengene er det med det samme.
Men hvis du skal trække penge ud kan du ikke få det igennem samme kort du har betalt med.

Besvarelse fra Betway
Prøver at udbetale penge men er ikke…
Prøver at udbetale penge men er ikke istand til. da de mangler informationer. Og man kan ikke indtaste nogle form for informationer på deres side.

Seriøse problemer med udbetalinger
Seriøse problemer med udbetalinger, pas på folkens.. I skal nok få jeres penge, men det bliver en kamp

Besvarelse fra Betway
Betway vil ikke udbetale penge
Helt grotesk opførsel fra dette firma. Jeg havde oprettet en konto og overført 5000 kr i den tro at jeg kunne oddse på sport hos betway. Da jeg finder ud af at det udelukkende er et kasino, beder jeg om at få pengene udbetalt igen. Så bliver jeg kontaktet af kundeservice som vil have af vide hvorfor jeg har indsat "500 kr" og trukket dem ud igen. Jeg forklarer hende situationen, og at det er 5000 kr jeg skal have udbetalt. Hun undskylder fejlen og vil sende min "sag" videre op i systemet. 5 dage senere kontakter jeg igen kundeservice på samme mail, men nu får jeg pludselig svar om at der ikke responderes på henvendelser mere, og nu bliver jeg betjent på norsk. De skriver at min "forespørgsel" om at få udbetalt "500 kr" nu bliver express-behandlet indenfor 24 timer. Jeg retter dem igen angående beløbet, men har ikke hørt tilbage nu 48 timer efter sidste besked.
Jeg kan kun anbefale alle at holde sig langt fra dette firma. De laver en kafkask process ud af tingene når man vil have sine penge udbetalt. Det grænser til svindel

Besvarelse fra Betway
Jeg forstår ikke hvordan man kan have…
Jeg forstår ikke hvordan man kan have kun 1.7 i stjerner, når 68 procent har giver 4 eller 5 stjerner. Så burde den jo ligge i gennemsnit på 2.5 når man tager de anmeldelser med som er 1og 2 stjerner. Er det fordi trustpilot bagom ved at der er mange falske anmeldelser?
Inaktiv "kundeservice"
Der har været problemer med at genåbne min konto efter eget valg af udelukkelse fra ALT spil, da min mail var blevet hacket, og nogle "IT-nørder" i min omgangskreds fandt frem til, at det var en IP adresse på Malta. Her huserer næsten alle udenlandske casinoer. Nytårsaften havde jeg live chat med en svensk medarbejder, da jeg efter at have indsat 2 x 500 kr. pludselig blev smidt ud af casinoet og efterfølgende ikke kunne logge ind. Dette skete først, da jeg var nået over mit indsatte beløb. De efterfølgende dage var jeg i kontakt med Betways såkaldte kundeservice pr. mail. Dette foregik på dansk og personen hedder Sara. Hun skrev til sidst, at min konto ville blive genåbnet, hvis jeg blot - pr. mail - bekræftede, at jeg selv tog ansvar for min spilkonto m.m. Det har jeg gjort, men så blev der pludselig skrevet på engelsk, at der ikke ikke længere er dansk support? Det er altså sket fra d. 2. januar aften til d. 3. januar formiddag. Jeg har sendt 3-4 mails, da min konto IKKE er blevet åbnet, men har ikke modtaget svar. Jeg vil derfor betegne Betway som et ELENDIGT casino, der nu har bedt om SÅ MANGE oplysninger, at jeg er blevet bekymret for, om det er hos dem, at der er/var en medarbejder, der hackede min mail?!! Imorgen vil jeg derfor kontakte Spillemyndigheden i Danmark!!
Meget dårlig support.
Meget dårlig support.
Fik 20-40=60 frispind på mobil ,
Kun ikke spille dem på min iPhone eller iPad ,
Ringe til support og fortælle dem problemet,
De flytte mine spind over på en anden spilleautomar .
Værdien at frispin skulle være 3kr pr spind .
Nu var værdien kun 30ør pr spind
Ringe og talte med support igen . Beskeden jeg fik var at det var den rigtig Værdi .
det sker hvergang jeg får frispin .Selvom Jeg ringer og fortæller support dette , er der stadigvæk ikke gjort noget for at rette fejlen.
Der et så mange fejl og problemer med betway,
Så man bruger mere tid på at ringe og tale med en supporter , end man bruger på spille.
Meget dårligt software og supporten i har.
Rigtig godt tilfreds
Endeligt et casino, der ikke forsøger at snyde deres spillere. Sød, super hjælpsom kundeservice på dansk. Hurtige udbetalinger - havde mine gevinster udbetalt på min bankonto inden for 2 dage (virkelig ikke standard for mange andre casinoer).
super fedt casino kom ind og vind en…
super fedt casino kom ind og vind en masse penge og de har god kundeservice
Betway.dk software indeholder en…
Betway.dk software indeholder en alvorlig trojan.
Jeg skal ADVARE om at downloade deres software!!!

Besvarelse fra Betway
Jeg ville nok vælge et andet kasino at …
Jeg ville nok vælge et andet kasino at spille på, der er ikke så mange spil at vælge imellem i forhold til mange andre steder, deres gennemspilnings krav er blandt de meget høje, og deres software er meget gammeldags og kedelig at se på både på download og browser versionen.
Udover det kan jeg nævne et besøg hvor min far skulle prøve kasinoet, der blev 600kr spillet væk på meget kort tid selv med små bets, uden nogen bonusser eller gevinster, så jeg føler ikke man får meget værdi for pengene, de vil sikkert sige det køre med en RNG hvilket det sikkert også gør men RNG har ingen betydning i min verden, udbetalings procenten er vigtigere og antallet af bonusser på maskiner osv. og min oplevelse var at den må være meget lav, jeg har intet imod at tabe men med 0 fornøjelse undervejs så giver det ingen mening at prøve.
Ved et andet besøg hos dem hvor jeg faktisk vandt en mindre gevinst virkede deres udbetalings system heller ikke helt som det skal, jeg kunne f.eks. ikke udbetale til kreditkort fik beskeden det først skulle bruges til indbetaling, selvom kortet var blevet brugt.
Deres support er heller ikke ligefrem verdens klasse, den første supporter jeg snakkede med, kunne åbenbart ikke løse problemet og lukkede chatten midt i det hele uden at sige noget, nummer 2 supporter fik løst problemet det vil sige han måtte lave udbetalingen fra deres side, så om jeg ville kunne trække ud i dag ved jeg ikke, men har nu heller ikke planer om at prøve dem igen.

Besvarelse fra Betway
De tildeler bonuser som man ikke kan …
De tildeler bonuser som man ikke kan sige nej til, hvilket betyder at man skal omsætte bonusen urimligt mange gange før man er ude af den. Som det mindste bør man kunne frasige sig den bonus under indbetaling.
Ellers er det et godt sted at tabe sine penge hurtigt.

Besvarelse fra Betway
God og pålidelig casino side
God og ærlig side.
variation af spillemaskiner, siden er dog lidt gammeldags, men hyggelig.
Kundeservice er dog den bedste jeg har mødt hidtil . Så kan klart anbefalde Betway casino
Rigtig god site
Rigtig god site, der holder sine kunder opdateret på bonusser og gode tilbud. Dejligt der er mulighed for support, dog irriterende de skal kontaktes hver gang der skal indløses en bonus.
fine spil og god support
god casino at spille på har været …
god casino at spille på har været medlem lige fra starten , men der er nogen gange maskinerne ikke kører optimal det er iriterende . venlig hilsen verner kristensen