BetterFeast Danmark Anmeldelser 1.851

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 386 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produkterne, som beskrives som lækre, velsmagende og af høj kvalitet. Mange fremhæver, hvor nemt det er at tilberede maden, hvilket frigiver tid i en travl hverdag og giver overskud. Brugeroplevelsen med appen er også positiv, da den gør det let at vælge retter. Dog oplever nogle kunder udfordringer med leveringsservicen, hvor der har været mangler i kasserne eller problemer med beskadiget emballage. Derudover finder en del priserne for høje, især for enkeltpersoner eller familier, der føler, at portionerne er for små. Nogle få nævner også, at maden kan være kedelig, smagløs eller have en dårlig konsistens, og at udvalget af retter kan mangle variation.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet. Kunderne er begejstrede for den gode smag, det... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten. Mange roser madens gode smag, det store udvalg og at den... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser levering til tiden og at... Se mere

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen. Forbrugere fremhæver, at tjenesten er utrolig nem og... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med prisen. Mange forbrugere fandt priserne for høje, især for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Maden ankommer i det tidsrum som der er angivet. Fint udvalg i retterne, og maden smager godt. Dejligt nemt kun at skulle varme retterne. Vurderingsystemet af retterne har ikke rigtig fungeret på App,... Se mere

Jeg synes maden dækker tæt på det jeg kan lide, jeg har en begrænsning da jeg ikke må spise okse-, kalve- og lammekød, på grund af hæmokromatose, så det indskrænker udvalget en del, det ville derfor... Se mere

Vi er meget glad for at modtage kasserne om søndagen så vi er klar til en travl arbejdsuge. Tanken om køleskabet er fyldt op og der er taget stilling til hvad der skal spises hele ugen, er Meget afst... Se mere

Fuldstændig vanvittig god smag, godt udvalg - lige tilpas nok mad til at vi bliver mere end mætte. Lidt udfordringer med leveringen men den håndterede i også flot. Alle burde vælge jer

1. Online madbestilling

Forestil dig en hverdag uden indkøb, madlavning eller menuplanlægning. En hverdag, med et færdigt måltid, omhyggeligt tilberedt af vores in-house kokke. Vores team af kokke står for at snitte, stege og smage til med omhu og kærlighed til håndværket. Madlavning er vores kunst, og vi udfører den med stolthed. Hver uge kan du vælge mellem 13 omhyggeligt udvalgte retter, og vi tager os af resten og leverer lige til din dør. Din eneste opgave: At varme maden og lade dig forføre af den gode smag. Vores måltidskasser er skabt for at give dig frihed og variation, og med dem i dit køkken er hverdagsmagien sikret Vi har pakket hverdagens smagsoplevelser i tre unikke måltidskasser: familiekassen, der gør aftensmaden til en leg; vægttabskassen, som er din følgesvend på vej mod en bedre livsstil, og hverdagskassen, som er så fleksibel som din kalender kræver. Alle kasser er tænkt til at lette din hverdag og er tilpasset dine behov. Prøv selv BetterFeast - Den nemmeste måltidskasse

4,1

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Nemme færdigretter til ovn

Nemme færdigretter til ovn, smager godt til en fornuftig pris.

3. februar 2026

Hej Aske.
Tusind tak for din anmeldelse 💚

Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores færdigretter som både nemme, velsmagende og til en fornuftig pris – det er præcis den balance, vi arbejder for hver dag.

Lækker og smagfuld mad

Lækker og smagfuld mad. Super nemt at tilberede i en hverdag med masse af sport og aktiviteter.

2. marts 2026

Hej Rune.
Tusind tak for de flotte ord 💚

Det glæder os virkelig at høre, at maden både smager godt og gør hverdagen nemmere – især når den er fyldt med sport og aktiviteter. Det er netop dér, vi gerne vil gøre en forskel.

Dårlig køb

Jeg synes at det ikke lever op til det de skal. Skallerne er i stykker og Er for dyre retter. Tacos skaller med lidt oksekød majs og tomater og syrlig kål ti 92 kr . Nogle af retterne smagte godt, men der var noget der ikke var godt så køber ikke mere fra dem

28. februar 2026

Hej Joan.
Tak for din ærlige tilbagemelding 💚

Det er vi virkelig kede af at høre. Ødelagte tacoskaller er selvfølgelig ikke i orden – og det skal kvaliteten være. Samtidig skal du også opleve, at der er værdi for pengene, så hvis det ikke har føltes sådan, forstår vi godt din frustration.

Smag og forventninger er forskellige, men det er vores ansvar, at både kvalitet og helhedsoplevelse hænger sammen. Din feedback tager vi med videre til både køkken og produktion.

Tak fordi du gav det en chance – og fordi du tog dig tid til at skrive 🙏

Superfin hverdagsmad der smager godt

Superfin hverdagsmad der smager godt. Det er dejligt nemt i en travl hverdag.

1. marts 2026

Hej Pernille.
Tusind tak for din anmeldelse 💚

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, det er superfin hverdagsmad, der smager godt – og at det gør hverdagen nemmere. Det er præcis det, vi gerne vil bidrage med.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det 🙏

Dejligt nemt

Dejligt i en travl hverdag ikke og skulle tænke over aftensmad til 4

1. marts 2026

Hej Jesper.
Tusind tak for din anmeldelse 💚

Hvor er det dejligt at høre, at det gør en forskel i en travl hverdag – netop det med ikke at skulle tænke over aftensmad til fire er jo guld værd.

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏

Stort set altid lækkert velsmagende…

Stort set altid lækkert velsmagende mad. Og mega nemt i en travl hverdag.

Hej Majbritt.
Tusind tak for de flotte ord 💚

Det betyder virkelig meget for os at høre, at maden stort set altid lever op til forventningerne – og at den gør hverdagen nemmere. Det er præcis det, vi arbejder for.

Betterfeast

Betterfeast, jeg kunne desværre ikke lide alt maden. Nogle retter var gode, men det er for dyrt. Det er ellers dejligt nemt at få Betterfeast. Hvis jeg kunne lide alle retter og prisen var billigere havde jeg fortsat. Desværre er jeg afmeldt nu.

28. februar 2026

Hejsa :-)
Tusind tak for din ærlige feedback 💚

Det er vi selvfølgelig kede af at høre – både at ikke alle retter faldt i din smag, og at prisen ikke matchede din oplevelse. Smag er heldigvis forskellig, men vi vil altid gerne ramme så bredt og så godt som muligt, så det tager vi med videre.

Vi er glade for, at du oplevede det som nemt – det betyder meget for os. Og skulle du få lyst til at give os en chance igen på et tidspunkt, så håber vi, at menuen og timingen passer dig bedre.

Tak fordi du har været med 🙏

Det er dejligt et par gange ugentlig…

Det er dejligt et par gange ugentlig ikke at skulle tænke på aftensmaden. Der er næsten altid to retter , vi tre herhjemme, kan blive enige om. Ellers springer vi bare en uge over.

22. februar 2026

Hej Charlotte.
Tusind tak for din anmeldelse 💚

Det er virkelig dejligt at høre, at det giver jer ro et par gange om ugen ikke at skulle tænke på aftensmaden – det er netop den forskel, vi gerne vil gøre. Og hvor er det skønt, at I næsten altid kan blive enige om retterne 😊

Og ja, fleksibiliteten til at springe en uge over skal selvfølgelig også være der, så det passer ind i jeres hverdag.

Tak fordi du delte jeres oplevelse 🙏

næmmere hverdag med Familiekassen

Vi har siden uge 7 haft fornøjelsen af Familiekassen fra BetterFeast. Maden er nem at klargøre, og der udover er retterne varierede, veltillavede, og smager skønt. Desuden er kundeserviceen i top.

1. februar 2026

Hej Mia.
Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for de flotte ord 💚

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I både oplever maden som nem, varieret og velsmagende – og at kundeservice også lever op til forventningerne.

Tak fordi I har været med siden uge 7 og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse 🙌

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Lækkert mad, så nemt og mange retter at vælge imellem.
Kvaliteten og smagen er i top.

23. februar 2026

Hej Conny.
Tusind tak for din anmeldelse 💚

Hvor er det skønt at høre, at du er så tilfreds – både med smag, kvalitet og det store udvalg. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give 🙌

Tak fordi du deler det med os!

Rigtig lækker hverdagsmad

Rigtig lækker hverdagsmad, som alle i familien kan lide.
Gode store portioner, som vi bliver godt mætte af.
Hvis noget kunne gøres bedre, ville det være lidt mere sovs til maden.

22. februar 2026

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Mange tak for din anmeldelse :-)
Jeg giver besked videre til køkkenet og menuplanlæggeren at der er ønske om mere sovs til vores mad.

Super lækkert mad og god kvalitet

Super lækkert mad og god kvalitet. Meget hurtigt og nemt at lave. Vi har fået en meget nemmere hverdag med mere tid.

21. februar 2026

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Dejligt at læse, at I er glade for maden og har fået mere tid i hverdagen :-)

Måltider beskadigede og ingen svar ved henvendelse

Jeg modtog min første måltidskasse i søndags. 2 ud af 5 måltider var beskadigede, med det resultat at der bl.a. var en sauce der var tømt ud over hele den ene kasse. Jeg skrev til BetterFeast via min profil. Der kom en kvittering med tak for henvendelse og at de svarer hurtigst muligt, men indenfor 48 timer. Der er nu gået 96 timer uden svar.

Hej Camilla.

Det er vi virkelig kede af at læse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have – hverken med beskadiget mad eller manglende svar fra os.

Det er selvfølgelig ikke i orden, at der er gået 96 timer uden, at du har hørt fra os. Det beklager vi oprigtigt.

Vil du ikke sende os en mail på info@betterfeast.dk
med dit ordrenummer, så tager vi fat i sagen med det samme og får fundet en ordentlig løsning?

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – og undskyld den dårlige start. 💚

Rigtig god mad

Rigtig god mad. Så alt i alt tilfreds.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Godt at høre at du er tilfreds med vores måltidskasser.

Virkelig nemt

Virkelig nemt, så man kan bruge tiden på andre ting i en travl hverdag og det er primært derfor valget er faldet på Betterfeast. Jeg synes de har mange velsmagende retter og portionsstørrelser er gode til os.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Dejligt, vi er rigtig glade for at kunne hjælpe i en travl hverdag :-)

Ordre 838770

Ordre 838770

Jeg har nu forsøgt at skrive og ringe til jer uden held. Jeg skrev mailen i søndags og ringede i dag.

Der vare store mangler i vores måltidskasse i søndags. Vi havde fx bestilt retten med fisk og havde glædet og til at spise den.. men der var ingen fisk da vi åbnede pakken, kun kartofler og persillesov.
Derudover manglede vi en masse tilbehør til de svenske kødboller.

Har opdateret ordre nummeret

Hej Patrick.

Det er vi virkelig kede af at høre — både at du har haft svært ved at komme igennem til os, og selvfølgelig at der har været så store mangler i jeres måltidskasse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give jer.

Det er især ærgerligt, når man har glædet sig til en bestemt ret, og så mangler hovedingrediensen — det forstår vi godt er frustrerende.

Vi vil meget gerne få det løst for dig med det samme og beder dig tage fat i vores kundeservice på info@betterfeast.dk, så sørger de selvfølgelig for du bliver kompenseret for de manglende varer.
Når vi søger på det ordrenummer du har skrevet her kommer der ingen Patrick frem, så vi har derfor brug for lidt flere oplysninger for at kunne finde dig.

Undskyld mange gange for oplevelsen 💚

Meget tilfreds

Meget tilfreds med maden, leveringen og kundeservicen ☺️

Hej Rima.
Tusind tak for de flotte ord ☺️💚
Det betyder virkelig meget for os at høre, at både maden, leveringen og kundeservicen lever op til forventningerne. Tak fordi du er med — vi glæder os til at fortsætte med at gøre hverdagen lidt nemmere for dig.

Nem og hurtig

Nem og hurtig, mad på 30 minutter. Dejligt og varieret mad. Stor anbefaling herfra.

16. februar 2026

Hej Grethe.
Tusind tak for den flotte anbefaling 💚
Det er virkelig dejligt at høre, at både tempoet og variationen i maden rammer plet hos jer. Tak fordi du deler din oplevelse — vi gør os umage for at gøre hverdagen lidt nemmere 🙂

Fungerer perfekt

Det smager godt er super nemt

Hej René.
Tusind tak for din anmeldelse 💚
Hvor er det dejligt at høre, at du både synes, det smager godt og er nemt — det er lige præcis det, vi går efter 🙂