Maden ankommer i det tidsrum som der er angivet. Fint udvalg i retterne, og maden smager godt. Dejligt nemt kun at skulle varme retterne. Vurderingsystemet af retterne har ikke rigtig fungeret på App,... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Forestil dig en hverdag uden indkøb, madlavning eller menuplanlægning. En hverdag, med et færdigt måltid, omhyggeligt tilberedt af vores in-house kokke. Vores team af kokke står for at snitte, stege og smage til med omhu og kærlighed til håndværket. Madlavning er vores kunst, og vi udfører den med stolthed. Hver uge kan du vælge mellem 13 omhyggeligt udvalgte retter, og vi tager os af resten og leverer lige til din dør. Din eneste opgave: At varme maden og lade dig forføre af den gode smag. Vores måltidskasser er skabt for at give dig frihed og variation, og med dem i dit køkken er hverdagsmagien sikret Vi har pakket hverdagens smagsoplevelser i tre unikke måltidskasser: familiekassen, der gør aftensmaden til en leg; vægttabskassen, som er din følgesvend på vej mod en bedre livsstil, og hverdagskassen, som er så fleksibel som din kalender kræver. Alle kasser er tænkt til at lette din hverdag og er tilpasset dine behov. Prøv selv BetterFeast - Den nemmeste måltidskasse
Industrivej 27, 8963, Auning, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Nemme færdigretter til ovn, smager godt til en fornuftig pris.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Lækker og smagfuld mad. Super nemt at tilberede i en hverdag med masse af sport og aktiviteter.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Jeg synes at det ikke lever op til det de skal. Skallerne er i stykker og Er for dyre retter. Tacos skaller med lidt oksekød majs og tomater og syrlig kål ti 92 kr . Nogle af retterne smagte godt, men der var noget der ikke var godt så køber ikke mere fra dem

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Superfin hverdagsmad der smager godt. Det er dejligt nemt i en travl hverdag.

Dejligt i en travl hverdag ikke og skulle tænke over aftensmad til 4

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Stort set altid lækkert velsmagende mad. Og mega nemt i en travl hverdag.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Betterfeast, jeg kunne desværre ikke lide alt maden. Nogle retter var gode, men det er for dyrt. Det er ellers dejligt nemt at få Betterfeast. Hvis jeg kunne lide alle retter og prisen var billigere havde jeg fortsat. Desværre er jeg afmeldt nu.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Det er dejligt et par gange ugentlig ikke at skulle tænke på aftensmaden. Der er næsten altid to retter , vi tre herhjemme, kan blive enige om. Ellers springer vi bare en uge over.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Vi har siden uge 7 haft fornøjelsen af Familiekassen fra BetterFeast. Maden er nem at klargøre, og der udover er retterne varierede, veltillavede, og smager skønt. Desuden er kundeserviceen i top.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Meget tilfreds. Lækkert mad, så nemt og mange retter at vælge imellem.
Kvaliteten og smagen er i top.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
God mad, nem tilberedning og perfekt levering

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Rigtig lækker hverdagsmad, som alle i familien kan lide.
Gode store portioner, som vi bliver godt mætte af.
Hvis noget kunne gøres bedre, ville det være lidt mere sovs til maden.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Super lækkert mad og god kvalitet. Meget hurtigt og nemt at lave. Vi har fået en meget nemmere hverdag med mere tid.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Jeg modtog min første måltidskasse i søndags. 2 ud af 5 måltider var beskadigede, med det resultat at der bl.a. var en sauce der var tømt ud over hele den ene kasse. Jeg skrev til BetterFeast via min profil. Der kom en kvittering med tak for henvendelse og at de svarer hurtigst muligt, men indenfor 48 timer. Der er nu gået 96 timer uden svar.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Virkelig nemt, så man kan bruge tiden på andre ting i en travl hverdag og det er primært derfor valget er faldet på Betterfeast. Jeg synes de har mange velsmagende retter og portionsstørrelser er gode til os.

Ordre 838770
Jeg har nu forsøgt at skrive og ringe til jer uden held. Jeg skrev mailen i søndags og ringede i dag.
Der vare store mangler i vores måltidskasse i søndags. Vi havde fx bestilt retten med fisk og havde glædet og til at spise den.. men der var ingen fisk da vi åbnede pakken, kun kartofler og persillesov.
Derudover manglede vi en masse tilbehør til de svenske kødboller.
Har opdateret ordre nummeret

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Meget tilfreds med maden, leveringen og kundeservicen ☺️

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Nem og hurtig, mad på 30 minutter. Dejligt og varieret mad. Stor anbefaling herfra.