BetterFeast Danmark Anmeldelser 1.851

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 386 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produkterne, som beskrives som lækre, velsmagende og af høj kvalitet. Mange fremhæver, hvor nemt det er at tilberede maden, hvilket frigiver tid i en travl hverdag og giver overskud. Brugeroplevelsen med appen er også positiv, da den gør det let at vælge retter. Dog oplever nogle kunder udfordringer med leveringsservicen, hvor der har været mangler i kasserne eller problemer med beskadiget emballage. Derudover finder en del priserne for høje, især for enkeltpersoner eller familier, der føler, at portionerne er for små. Nogle få nævner også, at maden kan være kedelig, smagløs eller have en dårlig konsistens, og at udvalget af retter kan mangle variation.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet. Kunderne er begejstrede for den gode smag, det... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten. Mange roser madens gode smag, det store udvalg og at den... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser levering til tiden og at... Se mere

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen. Forbrugere fremhæver, at tjenesten er utrolig nem og... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med prisen. Mange forbrugere fandt priserne for høje, især for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Maden ankommer i det tidsrum som der er angivet. Fint udvalg i retterne, og maden smager godt. Dejligt nemt kun at skulle varme retterne. Vurderingsystemet af retterne har ikke rigtig fungeret på App,... Se mere

Jeg synes maden dækker tæt på det jeg kan lide, jeg har en begrænsning da jeg ikke må spise okse-, kalve- og lammekød, på grund af hæmokromatose, så det indskrænker udvalget en del, det ville derfor... Se mere

Vi er meget glad for at modtage kasserne om søndagen så vi er klar til en travl arbejdsuge. Tanken om køleskabet er fyldt op og der er taget stilling til hvad der skal spises hele ugen, er Meget afst... Se mere

Fuldstændig vanvittig god smag, godt udvalg - lige tilpas nok mad til at vi bliver mere end mætte. Lidt udfordringer med leveringen men den håndterede i også flot. Alle burde vælge jer

1. Online madbestilling

Forestil dig en hverdag uden indkøb, madlavning eller menuplanlægning. En hverdag, med et færdigt måltid, omhyggeligt tilberedt af vores in-house kokke. Vores team af kokke står for at snitte, stege og smage til med omhu og kærlighed til håndværket. Madlavning er vores kunst, og vi udfører den med stolthed. Hver uge kan du vælge mellem 13 omhyggeligt udvalgte retter, og vi tager os af resten og leverer lige til din dør. Din eneste opgave: At varme maden og lade dig forføre af den gode smag. Vores måltidskasser er skabt for at give dig frihed og variation, og med dem i dit køkken er hverdagsmagien sikret Vi har pakket hverdagens smagsoplevelser i tre unikke måltidskasser: familiekassen, der gør aftensmaden til en leg; vægttabskassen, som er din følgesvend på vej mod en bedre livsstil, og hverdagskassen, som er så fleksibel som din kalender kræver. Alle kasser er tænkt til at lette din hverdag og er tilpasset dine behov. Prøv selv BetterFeast - Den nemmeste måltidskasse

4,1

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Lækker og velsmagende dyr måltidskasse

Lækker og velsmagende mad - dog dyrt og til tider tvivlsom levering. Super god kundeservice.

Dejligt at man kan vælge mellem 11 forskellige retter hver uge. Når man kun er 1 person, som jeg, så er portionprisen desværre alt for dyr (over 100 kroner) - særligt da man ikke bliver mæt 1/3 gange.

Leveringen med ‘Gordon’ er meget varierende. Oftest forsinket. 50% foran døren. 50% ved naboen, andre ved vejen eller anden random placering.

19. april 2026

Hej Per.
Tusind tak for din anmeldelse og din ærlige feedback – det sætter vi virkelig pris på 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med maden og kundeservice 💛
Samtidig forstår vi godt dine pointer omkring pris og portionsstørrelse – især når man er én person. Det er noget, vi løbende arbejder med at forbedre.

I forhold til leveringen, så er det bestemt ikke en stabil oplevelse, du beskriver, og det er ikke sådan, det skal være. Vi tager det med videre til vores leveringspartner, så vi kan få mere ensartethed og sikre, at kasserne bliver stillet korrekt.

Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre 🙌

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Gør en travl hverdag nemmere.

26. april 2026

Hej Michele.
Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at det gør hverdagen lidt nemmere – det er lige præcis det, vi gerne vil 💛

Nemmeste måltidskasse

Nemmeste måltidskasse, vi kører nu på fjerde år og vi nyder ikke at skulle tænke på aftensmad hver anden uge. Perfekt i en travl hverdag.

Hej Josephine.
Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det fantastisk at høre, at I har været med i hele fire år! 🙌

Det betyder virkelig meget for os, at vi kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere – især når det bare spiller.

Tak fordi I er med 💛

Det bedste og lækreste mad fra…

Det bedste og lækreste mad fra BetterFeast, og vi har prøvet alle måltidskasser fra andre firmaer, men Bettetfeast har nu leveret til os i flere år, og det er det bedste for os, vi skal intet lave, bare sætte i ovnen i 25 min på 180 grader, det er super nemt og billigt.

Hej Anja.
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at I har prøvet andre løsninger og alligevel vælger os – og endda har været med i flere år 💛
Netop det med nemheden i hverdagen er noget af det, vi virkelig brænder for at levere.

Tak fordi I er med!

Generelt har det været en kæmpe hjælp i…

Generelt har det været en kæmpe hjælp i hverdagen. Der er god smag og det passer lige akkurat portionsmæssigt.
Det eneste vi savner er at der er mere variation i retterne.

Hej Isabella.
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre 🙌

Hvor er det dejligt, at det fungerer godt i hverdagen og at smagen og portionerne rammer rigtigt 💛

Og tak for din feedback omkring variation – det forstår vi godt, og det er noget, vi løbende arbejder på at forbedre.

Vi har nu haft Betterfeast et stykke…

Vi har nu haft Betterfeast et stykke tid, maden er virkelig god, det er gode råvarer og smagen er som hjemmelavet mad, vi kan sagtens anbefale det, det eneste der kan være er at man nogle gange får en endeskive på en steg eller bøf hvor den ikke kan bruges og det er lidt irriterende men det er også det eneste

Hej Jean.
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder rigtig meget for os! 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for både smag og råvarer – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Og tak for din kommentar omkring kødet. Det forstår vi godt kan være lidt irriterende, og det tager vi med videre, så vi kan blive endnu bedre.

Tak fordi du anbefaler os 💛

Som nye forældre så har vi brugt…

Som nye forældre så har vi brugt betterfeast et halvt års tid - det spare både tid og giver lidt overskud i hverdagen :-) Der er et fint udvalg af retter, dog er priserne lidt høje ift. portionerne.

25. april 2026

Hejsa :-)
Tusind tak for din anmeldelse – og stort tillykke med den lille 👶💛

Hvor er det dejligt at høre, at vi kan være med til at give lidt mere overskud i hverdagen – det betyder virkelig meget for os.

Tak også for din ærlige feedback omkring pris og portioner. Det er noget, vi løbende arbejder med, og vi tager det med videre.

Har været kunde hos betterfeast i over…

Har været kunde hos betterfeast i over 1 år. Og må sige at det er blevet alt for dyrt, sammenlignet med hvad man får for pengene…

Kartoffelmos der smager af pulver, kartofler der oftest er meget bløde, kød der sikkert er fra frost og jeg kunne blive ved..

Jeg valgte betterfeast dengang fordi priserne var “okay”, men de er steget et godt stykke nu, hvilket betyder at man må tilbage til gryderne igen.. Alt alt for dyrt i forhold til både mængden, og kvaliteten af mad.. oftest er der for meget af en del og for lidt af en anden del..

Træls at måtte opsige, og så får man konstant sms “tilbud” om at man kan komme tilbage og spare 2x25% det kunne man godt have brugt dengang, eller de kunne sætte deres priser ned..

20. april 2026

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Tak fordi du har været kunde hos os så længe, det sætter vi virkelig pris på 💚

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at læse, at du oplever, at prisen er steget, mens kvaliteten ikke følger med, og at det i sidste ende har fået dig til at opsige. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi arbejder løbende med både råvarer, opskrifter og portionssammensætning, men din feedback omkring bl.a. kartofler, kød og balance i måltiderne er vigtig – og noget vi tager med videre i vores forbedringsarbejde.

I forhold til prisstigningerne er de desværre påvirket af generelle stigninger på råvarer og drift, men vi er meget opmærksomme på, at det stadig skal give mening og værdi for vores kunder.

Jeg forstår også godt din pointe omkring vores tilbud – timingen skal selvfølgelig føles rigtig og relevant.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så ærligt – det hjælper os med at blive bedre. Skulle du på et tidspunkt få lyst til at give os en chance igen, håber vi, at vi kan give dig en bedre oplevelse.

Godt

God, velsmagende daglig mad

17. april 2026

Hej Karen.
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 💛
Vi er så glade for at høre, at du synes maden er både god og velsmagende.

Velsmagende

Velsmagende, noget er selvfølgelig bedre end andet, alt efter smag.

12. april 2026

Hejsa 😊
Tak for din anmeldelse!

Det er vi helt enige i – smag er heldigvis forskellig, og derfor prøver vi også at have variation i retterne, så der er noget for de fleste.

Dejligt at høre, at du overordnet synes, det er velsmagende! 🙌

Super god mad

Super god mad, glad og tilfreds 👍😃

15. april 2026

Hej Per.
Tusind tak for din anmeldelse! 😃

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad og tilfreds med maden – det er lige præcis det, vi arbejder for hver dag 🙌

Rigtig god dag!

God kvalitet og til tiden

God kvalitet og til tiden, dog må prisen gerne være lidt mindre ☺️

12. april 2026

Hej Kenn.
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre! 🙌

Dejligt, at både kvaliteten og leveringen lever op til dine forventninger – det betyder meget for os.

Vi forstår godt din pointe omkring prisen. Vores fokus er at levere færdigtilberedte måltider af høj kvalitet, lavet af kokke og med gode råvarer – men vi arbejder hele tiden på at finde den rette balance, så det også giver mening økonomisk.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Spild af penge,

Kedelig mad, blandet med OK mad.
Det er dyrt. - De bruger åbenlyst mine madpenge på at reklamere på Instagram, YouTube osv.
= BetterFeast er for dyrt.
=Betterfeast bruger dine penge på at reklamere. Ikke på maden.

7. januar 2026

Hej Søren.
Tak for din ærlige feedback – det sætter vi faktisk stor pris på 🙏

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at maden ikke har levet op til dine forventninger. Smag er heldigvis (og udfordrende for os) meget individuelt, og vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre retterne, så de rammer bredere.

I forhold til prisen, så forstår vi godt, at det kan føles som en stor udgift. Vores fokus er at levere færdigtilberedte måltider lavet af kokke med gode råvarer, som sparer tid på indkøb, planlægning og madlavning i en travl hverdag.

Og bare for at aflive misforståelsen: vores markedsføring er selvfølgelig en del af at drive en virksomhed – men det ændrer ikke på, at langt størstedelen af omkostningerne går til råvarer, produktion og levering af maden.

Vi tager din feedback med videre – både ift. smag og oplevelse. Tak fordi du deler den 👍

Har nu prøvet konceptet i et par uger

Har nu prøvet konceptet i et par uger, det er virkelig dejligt nemt og ligetil, og det giver os mere overskud om aftenen at man ikke skal forberede maden eller vaske gryder osv op bagefter. Jeg ville ønske at der nogle gange var andre kartofler med til ex burgere end de små runde.

8. april 2026

Hej Louisa.
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre! 🙌
Det er præcis det, vi gerne vil skabe: en nemmere hverdag med mere overskud om aftenen.

Og tak for din feedback omkring kartoflerne – den tager vi med videre. Vi arbejder løbende på at udvikle menuen og variationen, så det er bestemt noget, vi kigger ind i.

Tak fordi du er med – og fortsat rigtig god appetit 😊

Nemt og ligetil

5. april 2026

Hej Bent.

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre! 🙌
Det er lige præcis sådan, det skal være 😊

Dejlig maden bliver leveret på en…

Dejlig maden bliver leveret på en søndag, så ved man hvad man skal handle til ugen der kommer til de dage hvor vi ikke spiser better feast. Maden smager godt og skide nemt at tilberede. Vil klart anbefale jer..

5. april 2026

Hej Bitta.
Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen om søndagen giver jer overblik over ugen – det er præcis sådan, det er tænkt 😊

Fedt også at maden både smager godt og er nem at gå til – det er jo hele pointen.

Og tak for anbefalingen, det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Vi har fået vores første kasse i…

Vi har fået vores første kasse i søndags med 4 retter mad og der er ikke på et eneste tidspunkt vi (er 3 i familien) har tænkt at det smagte virkelig lækkert. Maden er meget smagløs.
Jeg et desværre bundet til en kasse mere, som der ikke bliver skiltet ret tydeligt med, for ellers ville jeg ikke have haft den.
Det bliver et fremtidigt nej tak herfra

29. marts 2026

Hej Mette.
Tak for din ærlige feedback – det er vi virkelig kede af at høre.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at det er skuffende, hvis maden ikke lever op til forventningerne. Smag er heldigvis forskellig, men det skal stadig være en god oplevelse hele vejen rundt.

I forhold til bindingen, så beklager vi også, hvis det ikke har været tydeligt nok – det er bestemt ikke meningen, at det skal komme som en overraskelse.

Vi vil meget gerne tage et nærmere kig på din oplevelse og se, om vi kan finde en løsning sammen med dig og du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@betterfeast.dk

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det tager vi med videre.

Vi er så glade for betterfeast

Vi er så glade for betterfeast, det er jo ligesom at have sin egen kokkepige

2. april 2026

Hej Mona.
Hvor er det en fantastisk måde at beskrive det på 😄🙌

Vi er virkelig glade for, at I har det sådan – det er jo lige præcis følelsen af “egen kok derhjemme”, vi gerne vil give jer i hverdagen 😊

Tak fordi I er med 🙏

God og velsmagende mad

God og velsmagende mad, og man bliver mæt

28. marts 2026

Hej Michael.
Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Det er vi virkelig glade for at høre – både at maden smager godt, og at man bliver ordentligt mæt 😊

Det er lige præcis sådan, det skal være.

Tak fordi du er med 🙏

Meget tilfreds med maden

Meget tilfreds med maden. Der er altid rigelig, og det er dejligt at der altid er grøntsager med.

1. april 2026

Hej Kirsten.
Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds – og især at både mængden og grøntsagerne rammer plet 😊

Det er vigtigt for os, at der både er nok mad og en god balance på tallerkenen.

Tak fordi du er med 🙏