Maden ankommer i det tidsrum som der er angivet. Fint udvalg i retterne, og maden smager godt. Dejligt nemt kun at skulle varme retterne. Vurderingsystemet af retterne har ikke rigtig fungeret på App,... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Forestil dig en hverdag uden indkøb, madlavning eller menuplanlægning. En hverdag, med et færdigt måltid, omhyggeligt tilberedt af vores in-house kokke. Vores team af kokke står for at snitte, stege og smage til med omhu og kærlighed til håndværket. Madlavning er vores kunst, og vi udfører den med stolthed. Hver uge kan du vælge mellem 13 omhyggeligt udvalgte retter, og vi tager os af resten og leverer lige til din dør. Din eneste opgave: At varme maden og lade dig forføre af den gode smag. Vores måltidskasser er skabt for at give dig frihed og variation, og med dem i dit køkken er hverdagsmagien sikret Vi har pakket hverdagens smagsoplevelser i tre unikke måltidskasser: familiekassen, der gør aftensmaden til en leg; vægttabskassen, som er din følgesvend på vej mod en bedre livsstil, og hverdagskassen, som er så fleksibel som din kalender kræver. Alle kasser er tænkt til at lette din hverdag og er tilpasset dine behov. Prøv selv BetterFeast - Den nemmeste måltidskasse
Industrivej 27, 8963, Auning, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Lækker og velsmagende mad - dog dyrt og til tider tvivlsom levering. Super god kundeservice.
Dejligt at man kan vælge mellem 11 forskellige retter hver uge. Når man kun er 1 person, som jeg, så er portionprisen desværre alt for dyr (over 100 kroner) - særligt da man ikke bliver mæt 1/3 gange.
Leveringen med ‘Gordon’ er meget varierende. Oftest forsinket. 50% foran døren. 50% ved naboen, andre ved vejen eller anden random placering.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Nemmeste måltidskasse, vi kører nu på fjerde år og vi nyder ikke at skulle tænke på aftensmad hver anden uge. Perfekt i en travl hverdag.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Det bedste og lækreste mad fra BetterFeast, og vi har prøvet alle måltidskasser fra andre firmaer, men Bettetfeast har nu leveret til os i flere år, og det er det bedste for os, vi skal intet lave, bare sætte i ovnen i 25 min på 180 grader, det er super nemt og billigt.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Generelt har det været en kæmpe hjælp i hverdagen. Der er god smag og det passer lige akkurat portionsmæssigt.
Det eneste vi savner er at der er mere variation i retterne.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Vi har nu haft Betterfeast et stykke tid, maden er virkelig god, det er gode råvarer og smagen er som hjemmelavet mad, vi kan sagtens anbefale det, det eneste der kan være er at man nogle gange får en endeskive på en steg eller bøf hvor den ikke kan bruges og det er lidt irriterende men det er også det eneste

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Som nye forældre så har vi brugt betterfeast et halvt års tid - det spare både tid og giver lidt overskud i hverdagen :-) Der er et fint udvalg af retter, dog er priserne lidt høje ift. portionerne.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Har været kunde hos betterfeast i over 1 år. Og må sige at det er blevet alt for dyrt, sammenlignet med hvad man får for pengene…
Kartoffelmos der smager af pulver, kartofler der oftest er meget bløde, kød der sikkert er fra frost og jeg kunne blive ved..
Jeg valgte betterfeast dengang fordi priserne var “okay”, men de er steget et godt stykke nu, hvilket betyder at man må tilbage til gryderne igen.. Alt alt for dyrt i forhold til både mængden, og kvaliteten af mad.. oftest er der for meget af en del og for lidt af en anden del..
Træls at måtte opsige, og så får man konstant sms “tilbud” om at man kan komme tilbage og spare 2x25% det kunne man godt have brugt dengang, eller de kunne sætte deres priser ned..

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Velsmagende, noget er selvfølgelig bedre end andet, alt efter smag.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
God kvalitet og til tiden, dog må prisen gerne være lidt mindre ☺️

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Kedelig mad, blandet med OK mad.
Det er dyrt. - De bruger åbenlyst mine madpenge på at reklamere på Instagram, YouTube osv.
= BetterFeast er for dyrt.
=Betterfeast bruger dine penge på at reklamere. Ikke på maden.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Har nu prøvet konceptet i et par uger, det er virkelig dejligt nemt og ligetil, og det giver os mere overskud om aftenen at man ikke skal forberede maden eller vaske gryder osv op bagefter. Jeg ville ønske at der nogle gange var andre kartofler med til ex burgere end de små runde.

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Dejlig maden bliver leveret på en søndag, så ved man hvad man skal handle til ugen der kommer til de dage hvor vi ikke spiser better feast. Maden smager godt og skide nemt at tilberede. Vil klart anbefale jer..

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Vi har fået vores første kasse i søndags med 4 retter mad og der er ikke på et eneste tidspunkt vi (er 3 i familien) har tænkt at det smagte virkelig lækkert. Maden er meget smagløs.
Jeg et desværre bundet til en kasse mere, som der ikke bliver skiltet ret tydeligt med, for ellers ville jeg ikke have haft den.
Det bliver et fremtidigt nej tak herfra

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Vi er så glade for betterfeast, det er jo ligesom at have sin egen kokkepige

Besvarelse fra BetterFeast Danmark
Meget tilfreds med maden. Der er altid rigelig, og det er dejligt at der altid er grøntsager med.