Svindelfirma....
Pas på med Bethard, nu har jeg forsøgt i 3 mdr at få mine penge retur, men Bethard vil ikke udbetale mine penge til mig.
Become a winner with Bethard. We have the best odds, great slots and table games at our casino and live casino, and of course the best offers.
Athol Street 33, IM1 1LD, Douglas, Isle of Man
Svindelfirma....
Jeg har absolut ingen problemer haft med dette casino. Skal siges jeg kun har spillet slots. De får 5 stjerner for udbetaling. Anmodede om 1200kr til udbetaling og selvom min bank ikke understøtter trustly var de på min konto et par timer efter.
elendig casino....det tager 5-10 minutter bare at skifte spil....det er sgu for dårligt når de har dansk licens....der ska sendes endnu en mail til spilmyndighederne nu må de ta affære og få stoppet disse elendige casinoer
Mht. Tennis
- Hvis du begynder at vinde, bliver du hurtigt begrænset efter nogen timer. Hvis du indbetaler 2000 for at placere det på en spiller, så får du lov til at placere 500 kr når det går godt, men når du har en taber streak, så må de placere løs.
- Hvis du vil placere et væddemål, og den så går din vej mens du placere, så kommer der odds ændringer men hvis det går den anden vej, så accepterer den bare din spil, det har jeg prøvet rigtigt mange gange, total bedrageri!
Bethard er rent svindel, spillet blackjack og havde spillet hele dagen uden problemer. Pludselig bliver mit spil afbrudt og jeg skal kontakte support, det gør jeg og for at vide at jeg skal løse det med Bethard. De siger at de kan se jeg har trykket, men de har ikke registeret det fordi der var problemer med min forbindelse, så jeg har tabt min indsats. Mærkelig man registere et valg uden det bliver fulgt
Bethard er kun ude på at beholde dine vundne penge. Jeg har brugt Bethard i lang tid uden problemer. Har indbetalt af tre gange på tre forskellige kort over en periode på to års tid. Endelig får jeg spillet kontoen godt op og vil hæve lidt af beløbet. Vi snakker ikke mere end 3000kr. Da jeg prøver at hæve får jeg at vide, at jeg ikke kan hæve, da jeg har en aktiv casino bonus, som jeg aldrig har bedt om. Den fjerner de heldigvis uden problemer. Men jeg kan stadig ikke hæve. De vil have et bevis på, at jeg har et af de kort, jeg har indbetalt med. Fint, selvom jeg har skiftet bank og ikke har kortet mere, kører jeg ned og henter dokumentet, det beviser det. Så får jeg en besked mere, om at jeg skal sende en bankudskrift ind, hvor der de kan se, at jeg har overført penge til deres side. Fint, det får de. Det er ikke nok. Nu vil de også have et billede af det andet kort, jeg har brugt. Jeg har kortet og sender dem et billede af det. Men det er inaktivt, så de skal lige have endnu et dokument fra banken, der viser, at det er inaktivt. Jeg kører da bare ned i banken en gang til og får dokumentet. Først nu tillader de at jeg kan hæve penge. Hæver rub og stub og lukker min konto! Ville holde mig langt væk fra deres site!
Én stjerne er én for meget .. Gennemspilningskravene er meget højere end beskrevet, og de laver efterfølgende bonusser som skal gennemspilles, uden at du har modtaget nogen bonus. Når jeg beder om at få den annuleret, fjerner de bonusbeløbet fra kontoen, selvom det ikke er modtaget.
Derudover er det bare en helt igennem pinlig bookmaker ift. udbud, odds, cash-in osv.
Spil aldrig ved Bethard - uanset om du vinder eller ej så ved du ikke om Bethard vil udbetale dine penge - hvis du læser Bethards regler meget meget nøje igennem inden du opretter dig som kunde - så vil du se at de har ret til at kræve dokumentation af kreditkort som er brugt til indbetaling (hvilket er fair nok) men de kan også kræve at du dokumentere et kreditkort som aldrig er blevet brugt eller forsøgt brugt - altså kan og vil Bethard bare hævde at du har brugt eller forsøgt brugt et kreditkort som du intet kender til og som du ikke kan verificere og dermed kan du ikke få dine retmæssige vundne penge udbetalt - SPIL ALDRIG VED BETHARD - lige nu er Spillemyndigheden i Danmark ved at se på Bethards metoder og håber da at Spillemyndigheden får ændret Bethards regelsæt så Bethard ikke fremover kan snyde deres kunder.
Prøvede deres casino, og fik ikke prøvet så meget, spillede en maskine som kørte 600kr i nul uden gevinst eller bonus så ikke meget sjov for pengene, fik kun 2 ud af 3 scatters 3 gange i alt og slet ingen scatters overhovedet for de sidste 400kr så det virker totalt umuligt at få lidt value for sine penge så kan ikke anbefale dem, hvis de en dag bliver opgaven voksen og laver et rigtigt casino med mere en 78 maskiner så ville det måske være et besøg værd, men lige nu glem det, de fleste andre casinoer har 500-900 maskiner så 78 er langt langt under gennemsnittet.
Tænkte ok jeg prøver deres casino smed 500 ind fik 500 i bonus så det virkede fint nok men... må sige jeg blev noget overrasket over deres udvalg af maskine, og ja skulle måske have checket det først men regnede ikke med at de har kun havde netend så det er nok det mindste udvalg jeg nogen sinde har set, og når man skal spille et wagerkrav igennem på 40x og kun på netend så glem alt om det, netend er ikke kendt for at være lette at få noget fornøjelse på hvilket nok også er derfor de kun har den ene udbyder, jeg fik nok 3 fetures/spil og så var jeg i nul så jo det gik stærkt, hvilket er meget normalt på netend, og ikke en udbyder jeg ville spille særligt meget på og ihvertfald ikke en jeg ville prøve at spille for at klare et wagerkrav da det stort set er umuligt.
Så derfor 1 stjerne for et utroligt lille udvalg af maskiner, for højt wagerkrav, hold jer til casinoer med parachute bonuser så der ikke er wagerkrav på dine egne penge.
Jeg kommer ikke til at spille hos dem igen, udelukkede mig selv i 5år efter første besøg, kun pga det dårlige udvalg og bonus.
rent snyd
spil ikke casino spil på dette site
rent snyd, ingen gevinstchance
hvis jeg kunne give - stjerner
jeg ville give dette (lortesite) -5 stjerner !
Optjente et risikofrit spil , men kunne ikke bruge det grundet TEKNISKE PROBLEMER på deres hjemmeside, så man ikke kunne logge ind. Dette var ikke kun mig.
Desværre umuligt at få et nyt risikofrit, hvorfor de har fået 1 stjerne.
Oplever flere gange dagligt at man ikke kan logge på sin konto, af systemmæssige årsager. Dette er bare for dårligt og kan lige frem koste dig penge, hvis du f.eks. ikke kan lukke et væddemål. Har aldrig oplevet noget lignede hos andre bookmakere.