Beter Horen - Zutphen Anmeldelser 50

4,6

Laarstraat 16, 7201 CE Zutphen, Gelderland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De audicien heeft goed ingezoomd op mijn persoonlijke situatie en gehoorbeperking. Ik heb in alle rust toestellen kunnen uitproberen. In de tussentijdse controles werden de toestellen bijgesteld naar... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Af gelopen morgen geweest gehoor apparaat deed niet goed helemaal niet gekeken wat er aan de hand was ze zei laat hem hier maar achter zeer klant onvriendelijk.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima geholpen bij Beter Horen in Zutphen in augustus 2025 werd gelijk een afspraak ingezet voor de zelfde week na dat ze in Lochem bij Beter Horen niet eerder een afspraak hadden voor een gehoo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een heel prettige ervaring

Het was een heel prettige ervaring. Alles is goed uitgelegd en uitgevoerd. De meneer die ons heeft geholpen was erg vakkundig. En we gebben een prettig gevoel bij onze aankoop. En t vertrouwen dat , mocht er wat zijn,ze dat ook goed en vakkundig zullen oplossen. Hulde voor beter horen Zutphen.

9. juni 2026

Beste mevrouw Rekum,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,
Wat fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad en dat alles goed is uitgelegd. We zijn blij dat u tevreden bent met de vakkundige hulp en uw aankoop Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veel tijd besteed aan onderzoek en…

Veel tijd besteed aan onderzoek en duidelijke uitleg.
Vriendelijk rustig personeel

2. juni 2026

Beste mevrouw Heijligers - Hanzon,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Fijn om te horen dat er veel tijd is besteed aan onderzoek en uitleg, en dat ons personeel vriendelijk was. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

hoe schaf je een gehoortoestel aan. Waar moet je als leek op letten.

goed geholpen, prima uitleg. vragen correct beantwoord;verkoper denkt prima mee. goede service

2. juni 2026

Beste meneer Vissenberg,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u goed geholpen bent en tevreden bent over onze service en uitleg. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Er werd goed geluisterd naar mijn…

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen.
Verkoper dacht mee en was vriendelijk en geduldig.

8. maj 2026

Beste mevrouw Schaijik- van Horen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat er goed naar uw wensen is geluisterd en dat we u vriendelijk en geduldig hebben geholpen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Fijne ontvangst

3. marts 2026

Beste mevrouw van der Breggen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Uitstekend advies en perfecte service. Zo 'hoort' het!

9. januar 2026

Beste meneer ten Tusscher,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen, en dat u tevreden bent met onze service en uitstekend advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een hele aardige mevrouw .daar…

Ik had een hele aardige mevrouw .daar voelde je meteen op je gemak

13. januar 2026

Beste mevrouw Weijenberg,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed en op uw gemak bent geholpen door onze collega van de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste meneer Pasman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste J Rossel,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u tevreden bent met onze service en goede info. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste mevrouw Huizinga - Cats,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

zij namen mij serieus

4. november 2025

Beste heer of mevrouw C. Brouwer,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen. En dat u zich serieus genomen voelde. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben goed geholpen en ik voelde mij begrepen

Ik ben heel goed geholpen en ik voelde mij begrepen want ik ben nog best jong voor een gehoorapparaat. Alles werd fijn rustig uitgelegd en geen vraag was teveel.

28. oktober 2025

Beste Madou,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u zich begrepen heeft gevoeld. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Alles werd met vakmanschap geregeld

Alles werd met vakmanschap geregeld

28. oktober 2025

Beste J.G. Klaasen,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een Hoortoestel dat in vijfjaar tijd 3x is vervangen /is en met 5 jaar gerepareerd en met 5 jaar geen garantie meer opticien Lochem had geen begrip dus mijn eigen keus was Zutphen !

Prima geholpen bij Beter Horen in Zutphen in augustus 2025
werd gelijk een afspraak ingezet voor de zelfde week
na dat ze in Lochem bij Beter Horen niet eerder een afspraak hadden voor een gehoortest dan eind oktober
Jaren in Lochem bij Beter Horen geweest maar hier gaan de afspraken altijd met veel gedoe en weinig begrip voor een slechthorende !
Heb al meer dan 30 jaar ervaring met hoortoestellen en kan absoluut niet zonder.

7. oktober 2025

Geachte mevrouw Platerink-Lammertink,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer er geen ruimte is in de agenda van uw Beter Horen winkel om op korte termijn een afspraak in te plannen. Helaas zijn door aanhoudende drukte de agenda's momenteel erg vol.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u daar dezelfde week terecht kon voor een afspraak. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kort, duidelijk, zakelijk en menselijk

Kort, duidelijk, zakelijk en menselijk.
Een evenwichtige omgang met de klant.

26. august 2025

Geachte meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en deskundig geïnformeerd en geholpen n…

Goed en deskundig geïnformeerd en geholpen door audicien Hans die alle tijd voor me heeft genomen. Ondanks de 5 sterren toch een klein aandachtspuntje. Hans werd tijdens het helpen enkele keren weg geroepen door de telefoon of een binnenkomende klant, hij stond in zijn eentje in de zaak.

29. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ik ben super tevreden ermee

ik ben er super tevreden ermee ik kan weer normaal weer leven en op me werk ga het heel erg super en met me familie is het ook fijn ik voel weer de ouden weer dat ik weer lekker kan genieten van de natuur

22. april 2025

Beste Roel,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw hoortoestel. U kunt gelukkig weer optimaal gebruik maken van uw gehoor en genieten van de dingen die echt belangrijk zijn. Bedankt voor het vertrouwen!

Voor vragen of hulp kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Beter Horen

Læs mere om andre typer anmeldelser.