Beter Horen - Wijchen Anmeldelser 41

4,0

Burchtstraat 13, 6602 AP Wijchen, Gelderland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De gehoor metingen, 3x zijn gedegen uitgevoerd, om een zo een goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Een goed advies. En de gehoorapparaten voldoen uitstekend.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede begeleiding en uiterst professionele behandeling van gehoorklachten m.b.t. het aanmeten van een nieuw gehoorapparaat. Behandelaar gaat net zo lang door tot het optimale is bereikt. Veel... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geluidafstemming(te hard), aantal tikjes (11 ipv 10). Niet begrepen dat er geen geluidsregelaar op zat. De factuur is een drama: het betreft enkel het linkeroor en niet beide; Post van 299 euro?... Se mere

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Weer beter horen.

14. april 2026

Beste meneer Franken,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de uitgevoerde metingen en het advies. Fijn dat de hoortoestellen goed bevallen. Bedankt voor uw positieve feedback! Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geluidafstemming(te hard)

De factuur is een drama: het betreft enkel het linkeroor en niet beide; Post van 299 euro? Waarvoor? Gedwongen winkelnering? Waar bleef de polis?
De mevrouw was wel vriendelijk! Vandaar toh nog twee sterrren.

7. april 2026

Beste Professor van Mourik,

Het spijt ons te horen dat de geluidsafstemming en het aantal tikjes niet aan uw verwachtingen voldeden. We betreuren de verwarring over de geluidsregelaar en de factuur. U heeft inmiddels contact gehad met uw Beter horen audicien, om uw klacht te bespreken. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vaktechnisch is bedrijf goed

Vaktechnisch is bedrijf goed. Op het gebied van klantvriendelijkheid kan er nog wat verbeteren

2. december 2025

Beste meneer Nijssen,

Bedankt voor uw review.

Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of mailen klantenservice@beterhoren.nl. U bent natuurlijk van harte welkom bij uw Beter Horen winkel.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede voorlichting en deskundige…

Goede voorlichting en deskundige uitvoering

14. oktober 2025

Beste meneer Sep,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Wijchen en dat u tevreden bent met onze voorlichting en advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Luisteren ook al gaat het moeilijk.

De kerel die ons geholpen heeft was goed thuis in de materie. Hij heeft heel veel goede aanpassingen gedaan. Wel heeft hij eerst de Amphillion hoortoestellen voor geschreven en geleverd maar van de Radboud moest ik naar Resound. Dit heeft alles te maken met C.I. in de toekomst. Ik ben nu tevreden met Bete Horen dan wel de beslissing die ik genomen heb met C.I.

29. april 2025

Zorg en aandacht.

Er is met aandacht gewerkt en geluisterd. De oren zijn gewoon slecht en dat moet mama aanvaarden. Er is een optie gegeven om naar Kentalis te gaan. Dat gaan we dan ook doen. Boy dank voor je hulp.

21. februar 2025

Beste E.J. Roelofs -Vollenberg,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed geholpen bent door onze collega in de winkel. Wij proberen altijd elke individuele klant zo goed mogelijk te helpen door te kijken naar zijn/haar specifieke behoeften. Goed om te horen dat onze collega met u de optie van Kentalis heeft besproken en dat dit voor uw moeder mogelijk een oplossing kan bieden.

Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben. dan horen wij dat graag.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De wachttijden zijn erg lang voordat je…

De wachttijden zijn erg lang voordat je daar terecht kunt, en het bedrijf in Wijchen ziet er aan de buitenkant niet uit en van binnen erg ongezellig niet gastvrij.
Personeel prima.

19. november 2024

Beste Cisca Melsen,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas is de agenda sneller vol aan het eind van het jaar. Natuurlijk proberen wij iedereen zo snel mogelijk te helpen. U bent altijd van harte welkom bij Beter Horen.

Uitstekend bedrijf

Behandelaar gaat net zo lang door tot het optimale is bereikt.
Veel lof voor dit bedrijf en zijn behandelaar!

20. august 2024

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.