Ik kreeg gewoon het eerlijke verhaal. Geen mooi praatje om meteen het duurste van het duurste aan te schaffen. Ik kwam van een andere hoorwinkel waar dit wèl gebeurd was. Beter horen heeft me goed... Se mere
Zijdelwaardplein 94, 1422 DN Uithoorn, Noord Holland, NL
Een prima ervaring bij beter horen . Ze nemen alle tijd om uit te leggen waarom iemand wel of niet een hoortoestel nodig heeft . Dat wordt ondersteunt met testen die op papier ook duidelijk aan geve... Se mere
na mijn uitleg dat ik reeds 2 andere negatieve ervaringen had , kreeg ik een merk aangeboden dat waar ik geen goede ervaring mee heb gehad . antwoord ; er is zoveel verbeterd wij hebben er alleen maa... Se mere
Ik ondervond: Kennis van zaken, zorgvuldig gehooronderzoek, goed voorstel voor adequaat toestel. Behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid bij vragen, ook als dat niet direct bij de functie hoort. A... Se mere
Zijdelwaardplein 94, 1422 DN, Uithoorn, Noord Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Beter Horen - Uithoorn
Ik kreeg gewoon het eerlijke verhaal.
Geen mooi praatje om meteen het duurste van het duurste aan te schaffen.
Ik kwam van een andere hoorwinkel waar dit wèl gebeurd was.
Beter horen heeft me goed advies gegeven, en ik draag mijn apparaatjes dagelijks. Aanrader deze hoorwinkel!!!

Besvarelse fra Beter Horen - Uithoorn
goede feedback en hulp bij aanschaf hoortoestel.

Besvarelse fra Beter Horen - Uithoorn
De service en voorlichting was goed!
Eet prettig en vriendelijk geholpen!
Een prima ervaring bij beter horen .
Dat wordt ondersteunt met testen die op papier ook duidelijk aan geven welke tonen voor verbetering vatbaar zijn .
Goed advies en nu dus perfect geluid.
Niet goedkoop maar wel resultaat.
Belangstellend, geïnteresseerd in mijn (onze) persoon en zeer terzake kundig
antwoord ; er is zoveel verbeterd wij hebben er alleen maar goede ervaringen mee . dus binnen 2 weken ging het al fout . na enige niet zo prettige discussie besloot ik een ziekenfonds apparaat te kopen . uiteindelijk is dit goed afgerond . aan de verkoper gemeld dat dit tot een goed resultaat is gekomen . De indruk bij mij blijft bestaan dat ieder bedrijf blijft pushen op de duurste apparaten .

Besvarelse fra Beter Horen - Uithoorn
Fijne audicien goed geholpen door Ronald en Raymond. Goed bereikbaar veel parkeerruimte. Er wordt voldoende de tijd genomen en de service is goed: aanrader!
Mijn hoortoestellen bevallen goed. De medewerker nam goed de tijd voor de hoortest en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Hij maakte aan mijn hoortoestellen een sport slot. Nu blijven ze goed zitten. De betreffende medewerker heeft mijn hoortoestellen ook aangesloten op blue tooth toen dat mij niet lukte.
We zijn vriendelijk en goed geholpen bij het filiaal in Uithoorn.

Besvarelse fra Beter Horen - Uithoorn
De uitleg de gehoortest was goed. Stappenplan met afspraken was duidelijk. Mijn nieuwe gehoorapparaten werken goed.
Advies: stel je vragen. Er kan meer dan je denkt, zag ik.
Bedankt!
Ik ben deskundig geholpen door de medewerker van beter horen