Lokation
Skift lokationHerenstraat 66, 8102 CV Raalte, Overijssel, NL
Se, hvad kunderne siger
De Mevrouw die mij door het proces geholpen heeft om goede hoortoestellen te verkrijgen was zeer behulpzaam , accuraat, en heel vriendelijk. Wij hebben onze goede ervaring al met anderen gedeeld!
Virksomheden har svaret
Mevr. Van Waveren heeft altijd een luisterend oor gehad. Bovendien probeerde zij altijd probleemoplossend te zijn. Minder plezierig is de zeer matige telefo... Se mere
De gehoorapparaten zijn een stuk beter dan de voorgaande jaren, met name de instellingen via de app. dat vindt ik een grote verbetering.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kontaktoplysninger
Herenstraat 66, 8102 CV, Raalte, Overijssel, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Beter Horen - Raalte
De Mevrouw die mij door het proces…

Besvarelse fra Beter Horen - Raalte
Omdat de mevr die mij heeft geholpen…
Omdat de mevr die mij heeft geholpen heel deskundig
en ervaren was.
Bovendien was je in e omgang heel aardig
Ik ben in Raalte geweest en een goed advies van Sandra gekregen
Ik ben in Raalte bij,
Beterhoren geweest en geholpen door Sandra.
Sandra is een zeer deskundig. Ze heeft mij heel goed geadviseerd en geholpen.
Prettig geholpen.
Contact met die persoon van Beter Horen wel goed…
Contact met die persoon van Beter Horen was goed. Wel dacht ik dat deze hoortoestellen beter zouden zijn tegen tinitus (oorsuizingenen) maar dat valt tegen. Af en toe idee dat rechter hoortoestel niet helemaal goed hoort. Ook hoor ik het geluid van de andere kant van waar het vandaag komt. Voorbeeld als de klok set ik niet of het nu van voor of van achter komt.?

Prettig en deskundig.
Ik ben vlot en deskung geholpen.
Zonder onnodige verkooppraatjes, dat vind ik erg prettig.

Besvarelse fra Beter Horen - Raalte
De stap naar de audicien
Vond dat ik na de hoortest wel mooie voorbeelden van gehoorapparaten voorgeschoteld kreeg. Koos uiteindelijk voor een hoortoestel uit het topsegment. Via mailwisseling en bezoek op afspraak in het filiaal correct wegwijs gemaakt in het dragen van gehoorapparaten. Ben over deze eerste gang van zaken tevreden met de keuze die Beter Horen mij geboden heeft.
de levering van de oortjes moet sneller…
de levering van de oortjes moet sneller kunnen . Het personeel mag ook beter opletten en niet zo snauwen en beter opletten wat ze doen .

Besvarelse fra Beter Horen - Raalte
De gehoorapparaten zijn een stuk beter…
dat vindt ik een grote verbetering.
David heeft het perfect uitgelegd en…
David heeft het perfect uitgelegd en goed voorgelicht perfect.
Service holt achteruit
Zonder enige communicatie hierover blijkt het ineens niet meer mogelijk om voor kleine servicehandelingen binnen te lopen. Ik had voor mijn toestellen nieuwe filters, domes en sprietjes nodig. Met die filters en domes kan ik me prima redden, maar of ik ook maar zelf even die sprietjes wilde verwisselen. Kennelijk was het al een heel genereus gebaar dat mijn man zonder afspraak überhaupt 'geholpen' werd. Het gros van de mensen met gehoorproblemen is enigszins op leeftijd. Die laat je bij voorkeur niet zelf modderen met die minuscule onderdeeltjes.
Mijn volgende hoortoestellen komen niet bij Beter Horen vandaan. Dat lijkt me vrij duidelijk. Ik hecht aan service nl.

Besvarelse fra Beter Horen - Raalte
Ze luisterde naar mijn ervaring ( twee…
Ze luisterde naar mijn ervaring ( twee weken proef gehad) en kon mij adviseren hoe te handelen met de dingen waar ik tegen aan liep
Duidelijke en vriendelijke uitleg en hulp
nog duidelijker uitleggen
nog duidelijker uitleggen. Een tas met doosjes en andere dingen meegeven na een heel korte uitleg . thuis komend zitten daar bijna onleesbare papieren in. kan vele malen beter. personel aardig en behulpzaam. niets op aan te merken. uitnodiging ontvangen voor nogmaals uitleg.

Voor de eerste keer
Prettige, kundige uitleg over het voor mij eerste gebruik van hoortoestellen. Uitleg voor plaatsing, schoonmaken etc.
Læs mere om andre typer anmeldelser.