Beter Horen - Geleen Anmeldelser 28

4,3

Rijksweg Zuid 97a, 6161 BG Geleen, Limburg, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het klinkt misschien heel raar, maar de medewerkster had een duidelijk oor voor mij en alle aandacht.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede begeleiding van het team en met de testen van het gehoorapparaat voor 14 dagen.zodoende heb ik nu het gewenste resultaat en ben blij dat ik alles weer kan verstaan.dank hiervoor. Merkt. J. Va... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

vol begrip en vriendelijke benadering, ondanks het feit dat ik niet tot aanschaf van de hoortoestellen, die ik op proef had, ben overgegaan

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Dhr Arjan in geleen .heeft me super goed geholpen ..heb heel veel advies van hem gekregen met had alle geduld..wat ik nog nooit bij veter horen gehad heb ..

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het klinkt misschien heel raar

2. juni 2026

Beste meneer Stelten,

Bedankt voor uw postitieve beoordeling,
Wat fijn om te horen dat onze medewerker zo aandachtig naar u heeft geluisterd. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste meneer Sipers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Geleen, en dat u tevreden bent met onze service en kennis. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

aardige medewerker die rustig alles…

aardige medewerker die rustig alles uitlegde en niet puschte.

5. maj 2026

Beste Jan,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat onze collega's bij de winkel in Geleen u goed hebben geholpen, en alles rustig hebben uitgelegd. We hopen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede begeleiding van het team en met…

Merkt. J. Van dooren

5. maj 2026

Beste mevrouw van Dooren,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,
Wat fijn dat de begeleiding van ons team en de proefperiode met het hoortoestel zo goed zijn bevallen. We zijn blij te horen dat u nu het gewenste resultaat heeft en weer alles goed kunt verstaan. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Beste meneer Hamers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Geleen, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste meneer Wijckmans,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Geleen en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke voorlichting. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Heel vakkundige mensen

Heel vakkundige mensen, die je altijd te woord staan! absoluut een aanrader.

2. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Annabel,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Geleen en dat u tevreden bent met onze service en vakkundigheid. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Medio 2022 heb ik een set hoorapparaten…

Medio 2022 heb ik een set hoorapparaten besteld bij Beter Horen te Geleen.
Deze zijn inmiddels geleverd, echter kort na levering brak een van beide oorstukjes in tweeën. Natuurlijk ben ik kort daarna terug gegaan met deze klacht. Er werd mij te verstaan gegeven dat, mocht dit nog eens gebeuren, de vervanging voor eigen rekening (€ 71,98) zou komen, omdat oorstukjes (volgens hun) niet zomaar afbreken.
Na reparatie werd ik gebeld dat ik het onderdeel kon afhalen. Voordat ik het stukje echter kon aannemen brak het, in de handen van de verkoper, opnieuw in tweeën.
Opnieuw werd dit gerepareerd, maar binnen enkele dagen na reparatie ging dit voor de 3e maal opnieuw stuk.
Ik krijg de indruk dat er een slecht product is geleverd.
Toen ik vanmorgen naar de winkel terug ging om verhaal te halen bleef men op het standpunt staan dat de kosten à raison van € 71,98 voor eigen rekening moeten komen. Ik vind het niet terecht dat ik steeds voor de kosten van dit vrij nieuwe apparaat/oorstukje moet opdraaien.
Ik heb destijds al een eigen bijdrage moeten betalen van meer dan € 700,-. Als het zo is dat ik ook nog regelmatig voor de kosten van oorstukjes moet opkomen, dan worden dit hele dure apparaten.

18. september 2024
Uopfordret anmeldelse

Beste meneer Groen,

Wij bedanken u voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat u ontevreden bent over de hoortoestellen en begrijpen dat het erg vervelend is wanneer het hoortoestel alweer stuk is gegaan. Het klopt dat de kosten met betrekking tot breuken voor de klant zelf zijn en dit wordt ook medegedeeld tijdens het aanmeten. Wanneer er langere tijd overheen is gegaan, is de kans echter klein dat dit een productiefout betreft.

Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij komen dan ook graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of mailen klantenservice@beterhoren.nl.

Goed en degelijk geholpen

9. september 2025

Beste meneer Lichteveld,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede sevice duidelijke uitleg vriendelijk personeel

GOEDE SERVICE DUIDELIJKE UITLEG VRIENDELIJK PERSONEEL

24. juli 2025

Geachte meneer/mevrouw Smit-Gielkens,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Uitleg en gehoortest waren goed.

Uitleg en gehoortest waren goed.
Uitleg onderhoud mag wat uitgebreider.

10. december 2024

Beste Hub,

Bedankt voor uw bericht.

Gelukkig bent u tevreden over de uitleg en gehoortest. Voor verdere informatie over onderhoud kunt u altijd onze website raadplegen: https://www.beterhoren.nl/hoortoestellen/onderhoud

Beter Horen

Læs mere om andre typer anmeldelser.