Beetje opdringerig. Ons niet verteld dat er een proefperiode is. Moesten meteen alles tekenen ook of het gehoorapparaat beviel en hij kreeg ze net. Dus toen nog geen ervaring mee. Gehoorapparaat beva... Se mere
Pastoriestraat 7, 6921 BX Duiven, Gelderland, NL
Virksomheden har svaret
Via een kennis kwam ik bij beter horen terecht. Ik twijfelde al lang of ik echt wel een gehoorondersteuning nodig had. Omdat ik steeds vaker mijn hand achter mijn oor moest houden om mensen te verst... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik vind dat er uitgebreid tijd wordt genomen en vragen te stellen niets is overhaast. Bij navraag bij anderen die elders zijn geweest had ik misschien goedkoper uit geweest maar gezien het bovenstaan... Se mere
Virksomheden har svaret
De dame die ons hielp in de vestiging Duiven, nam alle tijd om mijn moeder van 92 te helpen, begeleiden en tot een goede oploissing te komen. Alle gemaakte afspraken werden nagekomen, en mijn moeder... Se mere
Pastoriestraat 7, 6921 BX, Duiven, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prettig gesprek en ze gaat moeite doen nav mijn vraag

Besvarelse fra Beter Horen - Duiven
Ik zeer correct en netjes geholpen benieuwd werd ook naar mij geluisterd
Aardige en kundige mensen

Besvarelse fra Beter Horen - Duiven
goede uitleg en begripvol voor de klant en goed advies

Besvarelse fra Beter Horen - Duiven
Mijn gehoorapparaat werkt nog niet goed,piept in kleine ruimtes,in de auto,om gek van te worden.
Hoop dat het dinsdag opgelost wordt.
Anderen hebben er ook last van
Was er gisteren weer,opnieuw ingesteld,maar wordt er gek van,heb vandaag het oude apparaat weer ingedaan,Dinsdag terugkomen,kijken wat er dan gebeuren gaat

Besvarelse fra Beter Horen - Duiven
voor is alles heel goed verlopen van begin tot het laats

Besvarelse fra Beter Horen - Duiven
Zeer goede service, duidelijke uitleg, vriendelijk en betrouwbaar personeel.
Werd geluisterd, goede uitleg, goede service, tevreden met gehoorapparaat
De audicien is bijzonder duidelijk over de apparaten en geeft goed instructies! Dat maakt eerste gebruik en wennen aan het apparaat makkelijk. Ik kan deze vestiging absoluut aanraden.

Besvarelse fra Beter Horen - Duiven
Bij navraag bij anderen die elders zijn geweest had ik misschien goedkoper uit geweest maar gezien het bovenstaande was het mij waard.

Besvarelse fra Beter Horen - Duiven
Alle gemaakte afspraken werden nagekomen, en mijn moeder is heel erg tevreden.

Besvarelse fra Beter Horen - Duiven
Echte aandacht voor de "klant " en luistert naar de wensen

Besvarelse fra Beter Horen - Duiven
DUIDELIJKE UITLEG EN AFSPRAKEN. SLAGVAARDIG.
VANAF HET BEGIN WIST MIJ WAT TE WACHTEN STAAT
De mensen hebben mij eerlijk en objectief geadviseerd wat voor mijn situatie de beste oplossing zou zijn
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.