Vriendelijke mensen, keurige zaak, Inc. toilet,niet geheel onbelangrijk. Op tijd open, goede uitleg en wat ze gaan doen. Dit was/is in de loosduinsehoofdstraat 577 den haag.
Loosduinse Hoofdstraat 577, 2552 AE Den Haag, Loosduinen, NL
Virksomheden har svaret
Ben goed geholpen. Kon veel vragen stellen en er werd rustig op geantwoord zonder tijdsdruk door Peter. Apparaten zijn verder uitgelegd, afgesteld en de nieuwe app geïnstalleerd op mijn telefoon.... Se mere
Virksomheden har svaret
Na uitvoerig door medewerkster Renee van Ginkel te zijn getest, mocht ik het apparaat thuis zelf uitproberen. Werd uiteraard op de hoogte gebracht omtrent prijs, gebruik en garantie. Zij heeft mij m... Se mere
Voor het eerst gehoorapparaten. Er werd goed ingegaan op mijn gehoorprobleem in combinatie met tinnitus. Ben uitstekend geholpen en tevreden met het resultaat. Ik moet toegeven dat het even wennen... Se mere
Loosduinse Hoofdstraat 577, 2552 AE, Den Haag, Loosduinen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fijne medewerker
Heel goed geholpen
Uitgebreid uitleg gekregen

Erg blij mee.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Bijzonder goed geholpen door een deskundige audicien, die alle tijd nam en mijn gehoor serieus en goed heeft getest!

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Via het Facebook ben ik bij beter horen terecht gekomen.
En vanaf, hier ben ik prima geholpen en geïnformeerd om beter te horen. Door Peter Kersting.
Met mijn tweede bezoek ben ik al naar huis gefietst met gehoorapparaten in. Ben er reuze blij mee want het was echt nodig... en natuurlijk mijn familie en vrienden.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Ik werd perfect geholpen. Goede voorlichting alleen de informatie over de fiscale consequenties is onjuist.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Alles word duidelijk uitgelegd , luisteren goed naar je vragen en ik ben heel vriendelijk ontvangen.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
De prettige behandeling,de professionaliteit en de tijd die men voor je neemt

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Bij mijn moeder van 100 jaar ging 1 gehoorapparaat kapot. Onhandig voor iemand die behoorlijk doof is. Even bij beter horen aankloppen. Ze zijn zo flexibel als een loden deur. Geen clementie voor een spoedgeval. Wachttijd van 2 maanden voor een nieuw gehoor toestel. Schande.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Beter Horen Loosduinen heeft mij prima geholpen aan een gehoorapparaat. Kundige en hulpvaardige audicien, die met mij mee dacht voor het beste resultaat. Aanrader!

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Ze zijn altijd oplossingsgericht. In de vestiging zijn ze altijd vriendelijk. Weten waar ze het over hebben. Mijn vaste aanspreekpunt ( mevr. van Ginkel ) legt àlles rustig uit en denkt mee in oplossingen. Kortom ik vind het een prettige vestiging.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Voor het eerst gehoorapparaten.
Er werd goed ingegaan op mijn gehoorprobleem in combinatie met tinnitus. Ben uitstekend geholpen en tevreden met het resultaat. Ik moet toegeven dat het even wennen was omdat alles ineens anders klinkt dan je gewend bent. Uiteindelijk is het een opluchting dat je alles weer horen kunt en de ander niet hoeft te vragen om het nog een keer te herhalen

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Afspraak maken Den Haag wat een waanzin 1 maand wachttijd. Management ga weg of geef meer aandacht voor de cliënt. Op deze wijze doorgaan is einde Beter Horen.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Werd uiteraard op de hoogte gebracht omtrent prijs, gebruik en garantie.
Zij heeft mij mijn gehoor teruggegeven en ik ben tot op heden zéér tevreden, châpeau.
Het is een hele stap om een gehoorapparaat te laten aanmeten. Door Renee op mijn gemak gesteld en kundig geholpen, ze luistert wat jij wilt en nodig hebt, 1,5 uur en een kopje koffie verder, er wordt met mij overlegd wat de evt kosten zijn, ik mag mijn gehoorapparaat eerst thuis uitproberen, dat is heel fijn.
Samen met mijn ouders naar beter horen gegaan. Zij zijn respectievelijk 75 en 77 jaar. Mijn moeder is slechthorend. Gehoortest gedaan, hier kwam naar voren dat mijn moeder 50 decibel gehoorverlies had. Duidelijk naar voren gebracht dat ze graag een categorie 1 t/m 5 wilde gehoorapparaat wilden hebben. Na gehoortest nieuwe afspraak gemaakt; hier kon ik als zoon niet bijzijn. Mijn vader ingelicht; vriend van me had 60 decibel gehoorverlies en die had categorie 5; eigen bijdrage 25%. Kostte hem 350 euro eigen bijdrage. Beter horen kwam aanzetten met een oplossing van 6000 euro gaat korting van 500 af. Hoe verzin je dit? Oude mensen oplichten. Schandalig! Gewoon geen alternatief aanbieden. Jullie moesten je schamen. Gaan binnenkort naar een andere keten. Zeker dat het mogelijk is dat mijn moeder een gehoorapparaat krijgt binnen categorie 5. Het commercieel belang gaat boven het helpen van mensen. Immers categorie 5 en daaronder verdienen jullie minder. Heel slecht! Beraad me nog op vervolgstappen.

Besvarelse fra Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.