bij Beter horen Bussum luisteren ze naar je met alle rust en duidelijk praten naar mij zijn er erg goede hooroplossingen naar mij toe gekomen ik vind beter horen Bussum top en ik kan weer... Se mere
Lokation
Skift lokationLaarderweg 26, 1402 BJ Bussum, Noord Holland, NL
Se, hvad kunderne siger
Ik kom inmiddels ruim vijf jaar bij Beter Horen en vind dat ik altijd naar tevredenheid wordt geholpen. Dat was ook nu weer het geval, rondom de aanschaf van mijn nieuwe apparaten.
Afspraken beter plannen. Drie van de vier afspraken begonnen later dan afgesproken tijd. Gehoor apparaat rechts werkt slecht, wacht nu op levering nieuw oorstukje. Wacht eveneens op droogapparaat dat... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn heel goed opgevangen en voor gelicht over alle mogelijkheden die er zijn!
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kontaktoplysninger
Laarderweg 26, 1402 BJ, Bussum, Noord Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mega Slecht
Slecht, gehoorapparaat vallen uit, niks doet het meer. Bel ik het filaall in bussum op… moet ik twee weken wachten, geen oplossing niks. Ik kan zo niet werken. Dan vertel ik de urgentie mbt mijn werk en dat ik ontevreden ben, gooit ze de hoorn erop. WTF. Inmiddels naar een andere aanbieder gevonden. Zonder dat ik daar klant ben wel meteen een oplossing gekregen.

Besvarelse fra Beter Horen - Bussum
We zijn heel goed opgevangen en voor…

Bizar slechte ervaring
Het duurde even, maar inmiddels is alles naar tevredenheid opgelost. Vandaar dat ik deze review nu verwijder.

Alle# ik had een slecht gehoor bij hun
Alle# ik had een slecht gehoor bij hun
ben naar een ander gegaan en daar mankeerde
ik helemaal niks aan mijn oren oplichters
zijn het bij beter horen ik ga nooit meer
naar hun ook krijg ik steeds post van hun
Weg met die zooi
Ik belde op dat ik nog aan het zoeken was. (was uiteindelijk te laat omdat zij ook niet wist hoe ik moest lopen (geen 10 minuten) en…
Ik was te laat (nog geen 10 minuten) en moest een tijd wachten aan de receptie ivm telefoongesprek. Erg onvriendelijke dame en geen begrip voor de situatie en de dame waarmee ik een afspraak had ook!! Ik moest maar een nieuwe afspraak maken. Nee dank u. Ik kreeg nog een opmerking: succes met wandelen. Geen woorden voor ☹️

Horen
Vriendelijke benadering, rustig, stapsgewijze, met steeds adequate uitleg.
Mogelijkheid van proefperiode, testen.
Weloverwogen besluit over hoorhulp
Rustige benadering door de audiciën die mij vrijelijk, zonder druk liet beslissen.
Opnieuw ingesteld…
Mijn toestellen zijn opnieuw ingesteld en ik kan nu kan stúkken beter horen

Beter horen Bussum: Ze luisteren naar je
bij Beter horen Bussum luisteren ze naar je
met alle rust en duidelijk praten naar mij zijn er erg goede hooroplossingen naar mij toe gekomen ik vind beter horen Bussum top en ik kan weer lekker horen
Ik kom inmiddels ruim vijf jaar bij…
Werden goed geholpen en goede service
Læs mere om andre typer anmeldelser.