de nieuwe gehoorapparaten die geadviseerd werden werken perfect, Degene die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk en technisch zeer kundig. Ik ben erg doof en heb sinds lange tijd pijnlijke oogsche... Se mere
Arnoldus Asselbergsstraat 7, 4611 CL Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL
Geweldig goede service bij beter horen Bergen op Zoom, en bijzonder goed bijgestaan door Kirsten
In 1e instantie werd een gedeelte van mijn nieuwe hoortoestellen niet vergoed. Maar na overleg met d audicien heeft deze toch bewerkstelligt dat ik in aanmerking kwam voor vergoeding van mijn 2e toest... Se mere
Vriendelijk en bereid om een zo goed mogelijk artikel te vinden met de juiste afstelling,ook als er wat aangepast moet worden staan ze voor je klaar
Arnoldus Asselbergsstraat 7, 4611 CL, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Ik kom al 21 jaar in Bergen op Zoom in de winkel.Altijd goed geholpen en goede service. Vriendelijk personeel. Ga zo door
Op 30-11 aankoop van hoortoestellen gedaan. Voor mij was regelen van programma en volume per app belangrijk. Na aankoop bleken de hoortoestellen soms heel moeilijk (na 30-45 minuten proberen) koppelbaar te zijn aan de smartphone. Besturingsfout van Android (Google) werd mij verteld. Het bedrijf werd hierover op 28-11 officieel over geinformeerd. Nu zit ik met toestellen, die voor mij weinig meerwaarde meer hebben dan die ik reeds had. Ik kon naar de winkel komen. Bij aankomst aldaar had men geen tijd voor mij te hebben op 16-12. Een gesprekje van tien minuten had veel op kunnen lossen. Toestellen daar achter gelaten en aangegeven toe te willen werken naar ontbinding van de koopovereenkomst, tenzij binnen drie weken een oplossing mogelijk is.

Besvarelse fra Beter Horen - Bergen op Zoom