Sinds kort gebruik ik nieuwe hoortoestellen. De techniek verbetert steeds weer opnieuw. Al jaren (sinds mijn eerste klantcontact bij Beter Horen) wordt ik geholpen en geadviseerd door uw medewerk... Se mere
Velperweg 47B, 6824 BG Arnhem, Gelderland, NL
Virksomheden har svaret
Plotseling was in Velp de vaste contactpersoon overgeplaatst naar Arnhem Zuid. De man in Velp wist mij te vertellen dat ik moest wachten want zij zaten te vergaderen. Reden voor mij om op te stappen.... Se mere
Velperweg 47B, 6824 BG, Arnhem, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De medewerkster die mij hielp, was beleefd, kundig, eerlijk en duidelijk.

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
Al jaren (sinds mijn eerste klantcontact bij Beter Horen) wordt ik geholpen en geadviseerd door uw medewerker van de vestiging Velperweg Arnhem, te weten Christiaan van den Bogaert.
Steeds weer opnieuw ervaar ik het klantcontact met deze medewerker als zeer plezierig. Vakkundig. Een professional!

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
De medewerker Christaan was zeer accuraat en vakkundig ook het mee denken en zeker het geduld.

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
Vakkundig personeel, goede service en zeer vriendelijk personeel.
Een ware aanrader deze winkel voor nieuw aan te schaffen hoortoestellen.

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
Perfecte service, duidelijke uitleg. Ook om de hoortoestellen uit te mogen proberen of ze wel/niet bevallen. Afwikkeling mbt aankoop hoortoestellen was zeer duidelijk en perfect geregeld. Over vijf jaar kom ik zeker weer terug voor nieuwe hoortoestellen.
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe oticon toestellen.

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
Duidelijk uitleg,erg vriendelijk personeel, ik kan met al mijn vragen terecht

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
Goede uitleg Meting duidelijk Apparaat goed afgesteld.

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
Heldere communicatie zonder franje. Goede uitleg en wat ik belangrijk vond . Hij luisterde naar mijn verhaal en keek mij ook aan en zat niet als zovele direct naar zijn scherm te kijken. Wanneer dit wel nodig was , vroeg hij het.
top Kerel.

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
Echte professionals. Ik ben al langer klant bij Beter Horen Arnhem. In de loop der jaren, altijd goed geholpen. Prima adviezen. Sinds 1 maand nieuwe hoortoestellen. Perfect afgesteld. De spraakverstaanbaarheid 20% gestegen. Ze werken prima met de streamers die ik al had. Echt blij.

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
In alle rust de juiste hoortoestellen gekocht.
Advies was prima.
Bedankt Linda

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
de audicien (linda - velperweg arnhem) heeft mij heel goed voorgelicht en daarna goed behandeld .
alle registers werden opengetrokken om mijn gehoor goed op orde te brengen . een aantal bezoeken bij haar afgelegd die steeds positief waren .

Besvarelse fra Beter Horen - Arnhem
Ik ben goed en op tijd geholpen door een goed , vriendelijk personeel. Het gehoor onderzoek is goed gelopen.Hij kon me duidelijk uitleggen over mijn nieuwe toestel , het is goed ingesteld en ik ben nu erg tevreden met mijn nieuwe gehoor apparaat.
Zeer goede klant griende lijk en goede uitleg en service 👍
Beter Horen in Arnhem heeft mij uitstekend begeleid naar een nieuw hoortoestel. Genoeg tijd om uit te proberen, vriendelijk behandeld etc.
Alle nieuwe mogelijkheden ingesteld en toegelicht. Helemaal top.
Zeer vriendelijke en ervaren medewerker (Christiaan) die goed luistert > meedenkt en nuttige tips geeft.
Meer dan prettig en dat geeft een vertrouwd gevoel*
Læs mere om andre typer anmeldelser.