Bet24star Anmeldelser 15

2,6

2,6

Under middel

CEST DES VOLEURSSSSSSS JAI GAGNÉ 3300E…

CEST DES VOLEURSSSSSSS JAI GAGNÉ 3300E ILS ONT LITTÉRALEMENT ANNULÉE MON GAINS CEST ESCROC ONT PRÉTEXTÉ QUE LE DERNIER DÉPÔT QUE JAI EFFECTUÉ N'A PAS ÉTAIT ACCEPTÉ ALORS QUIL A BIEN ÉTAIT DÉBITÉ PAR PAYSAFCARD SINON JAURAIS PAS PU JOUÉ TOUS ÇA POUR ANNULÉE MON ARGENT JAI TOUTES LES PREUVES LES CAPTURES D'ÉCRAN DE MON GAIN AINSI QUE NOS CONVERSATIONS JE COMPTE BIEN LES ATTAQUER COÛTE QUE COÛTE JE NE LAI LÂCHERAI PAS JUSQU'À CE QU'ONT ME REND L'ARGENT QUE J'AI GAGNÉ 3300E

17. juli 2025

Ne jouez sur tout pas sur ce casino…

Ne jouez sur tout pas sur ce casino qui propose des grand bonus c'est de larnaque vous allez jamais avoir votre retraite au début ils vont vous répondre même vous appeler pour faire votre dépôt et après ils vont trouver plein de excuse pour pas vous payer svp signaler tous ce casino bet24star!

29. marts 2025

Time to cashout

Time to cashout. No reply via chat nor email. One document to be verified but nobody responds because Its probably a scam.. Lesson learned. Always check review before deposit

22. januar 2025

À FUIRRRR

À FUIRRRR! Je l’habitude des casino mes BET24STAR c’est juste de l’arnaque ! Il paye pas si vous gagnez !!! Ilya plein d’autre casino qu’il sont honnête, vous arrêtez pas à celui la!!! À FUIRRRR GRAVE !

9. januar 2025

I have not received my withdrawal and my account has been suspended

Hello,

On May 31st 2023, my account got suspended. I have had there 1 pending withdrawal on around 800/900 EUR (requested on May 20th) and another around 200/300 EUR in my balance. Just after suspension I have received this e-mail from them:

"Hello,

Your account has been suspended from the Fraud department, as there has been some suspicions that need to be checked.

We will contact you again once we have the final answer.

Regards,

Bet24star"

It was 31.05 and I have not received this "final answer" until now despite I have been sending many e-mails to them.

Before being suspended I have been doing everything according to the terms and conditions of this casino. I am 100% sure about it because during play and before making every deposit and getting every bonus I have always been in touch with casino consultant on the chat and I have been asking for everything like maximum bet per spin, wagering requirements and excluded slots.

Out of nowhere on 13.07 I was informed by their financial department that "according to the terms and conditions, you are eligible to receive a 100 EUR payment."

My username at this casino is gazzownik.

27. august 2023

Refund Request

Einer der schlimmsten Casinos ever. Blocken einen wenn die Fragen unangenehm werden. Auf meine Anfrage erhalte ich keine Antwort mehr. Bieten einen deutschen Kundenservice an aber akzeptieren keine deutschsprachigen Dokumente. Ich solle diese erst auf Englisch übersetzen und dann erneut zusenden!!! Völliger Blödsinn!

25. juni 2023

Er dette din virksomhed?