3,2

1 anmeldelse

Opgaven var simpel…

Opgaven var simpel…
Men endte i 5 måneders kaos og tabt indtjening

Jeg har tænkt længe over, om jeg skulle skrive denne anmeldelse af Best of Online eller ej. Men nu gør jeg det, så der ikke er andre iværksættere, der skal igennem det samme som mig. Som nystartet iværksætter er man presset på økonomien, men jeg valgte at investere i, hvad jeg troede var en tidssvarende webshop udført af professionelle. Men sådan skulle det ikke gå… Overhovedet.

Opgaven var ligetil
Inden jeg blev kontaktet af Best of Online havde jeg fået lavet et nyt website, komplet designet ef et andet firma. Jeg ønskede at få den overført til et system, der var mere håndterbart og langsitet og det overbeviste Best of Online mig om, at det kunne de sagtens klare. Og hurtigt endda.

På den eksisterende webshop kunne de se alle produkter, tekster, billeder og opbygning. Det skulle bare overføres til det nye system 1:1. Så opgaven var lige til. Det var også det indtryk jeg fik til det føste møde. Alt var lige til. De skulle bruge maks 1 måned til opgaven og så ville ALT være køreklart.
Her begik jeg min 1. fejl – at hyre dem.

Processen begynder at skride
Undervejs i processen gav jeg udtryk for, at jeg gerne, ville have den klar til Black friday. Det var efter den aftalte deadline, så ikke noget problem, men nej… Jeg missede Black Friday-salget. Herfter spørger jeg om den kan nå at være klar til julesalget? Det er nu et stykke efter den aftalte deadline på en måned. Med nej, heller ikke denne gang. Igen blev jeg spist af med undskyldninger og et løfte om at shoppen kunne være klar til det nye år. Det betød at jeg forhåbentlig kunne få del i januarudsalget. Men heller ikke den gang kunne de holde deres aftale.

Til trods for det havde deres salgschef frækheden at kontakte mig i december sige, at de gerne ville have mig til at betale, da det var vigtig for dem, at opgaven kom med i regnskabet for 2020. Her begik jeg så min 2. store fejl – at betale dem.

Bondefanget
Da vi kommer til d. 9. februer 2021 skriver jeg til dem, at jeg ønske at stoppe vores sammearbejde da siden efter 3 måneder stadig ikke er færdig og det virker ikke som om at processen fører nogle vegne.
Jeg havde fået lavet et stort stykke arbejde med at gøre materiale og produkter klar til annoncering, men jeg har ikke nogen side at lede folk hen til. Når jeg kontakter dem, får jeg bare samme svar: “Den er snart færdig”, men jeg ønsker bare at afbryde samarbejdet og få min penge tilbage. Derefter hører jeg ikke mere fra deres salgschef.

Derefter tager jeg fat i chefen telefonisk og igen fortæller jeg om min oplevelse og, at jeg ønsker at få mine penge tilbage, da de ikke har leveret. Men jeg får at vide, at det kan der ikke være tale om og hun overtaler mig til, at de laver den færdig. Efter en del korresponderer frem og tilbage konstaterer jeg at det stadig er helt galt. De kommer ingen vegne. De laver ikke det de lover og det de så laver er helt i skoven.

Den 10. marts 2021 har jeg fået nok og smider jeg dem ud af min side. Pengene er tabt og sitet er langt fra færdigt, men i det mindste kan jeg nu få afsluttet sagen og komme videre.

Worst of Online
Dette er den meget korte version. De kontaktede mig og lovede at alt kunne lade sig gøre og så endte de med at gøre mere skade end gavn og lægge min nystartede forretning ned i næsten et halvt år.

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service og vil på det kraftigste anbefale folk IKKE at bruge Best of Online!

5. maj 2021

Er dette din virksomhed?