Best in Life Anmeldelser 3

4,0

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vores oplevelser forsøder livet - Vi tilbyder eventyrlige luksusrejser gennem vores udvalgte destinationer. Vi opfylder dine drømme!

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

Den bedste rejse arrangeres af bestinlife.

Jeg kan varmt anbefale bestinlife som rejse arrangør. Ejeren Henrik er helt fantastisk. Det betyder virkelig alt for ham at du får den bedste oplevelse , han er meget lyttende og har en kæmpe viden indenfor de forskellige rejsemål. Vi er lige kommet hjem fra den mest fantastiske rejse til New York . Pga corona er rejsen blevet udsat x flere , ombooket og ændret rejseprogram af bestinlife uden problemer og uden vi har skulle gøre noget . Det er 2. Gang vi rejser med bestinlife og rejsen var virkelig vores livs rejse . Alt planlagt ned til mindste detalje , høj service , meget professionelt, stor viden indenfor rejsemål og hvad der kunne være spændende at opleve . Under rejsen følte vi os trygge , da der hele tiden var kontakt til bestinlife og alt klappede bare .
Min søn og jeg har igen fået en kæmpe oplevelse , rejsen levede så meget op til vores forventninger og mere til og vi glæder os bare til at skulle på nye eventyr med bestinlife .
✈😎

28. maj 2022

En oplevelse for livet...

Vi er lige kommet hjem efter den mest fantastiske rejse til Dubai arrangeret af BEST IN LIFE...
De lever virkelig op til deres navn.
Det har været vores livs eventyr .
Da vi startede med at planlægge rejsen sammen med Best in life, var vi ikke i tvivl om at de virkelig var profesionelle og vidste hvordan de skulle planlægge en vellykket ferie.
Vi blev lyttet til og lige meget hvilke ønsker vi havde, ja så formåede de at få dem opfyldt.
Inden afrejsen fik vi tilsendt en rejseplan , så udførlig og præcis, intet var glemt og selv incheck i lufthavnen klarede de for os.
Best in life var med os under hele rejsen , alt kørte på skinner lige fra vi satte os ind i flyveren og til vi ankom retur til lufthavnen..
Sikke et hotel , vi følte os royale og meget forkælede .
Alle de aktiviteter vi havde ønsket , de var booket i forvejen og incl i rejsens pris. Alt var der taget hånd om, intet var overladt til tilfældighederne.
Vi havde vores livs eventyr og har fået minder for livet.
Dette rejsebureau har hjertet med i hvad de gør , de er med på hele rejsen , fordi det betyder alt for dem, at netop I har den bedste rejse og de bedste oplevelser..
Her er et rejseselskab som vil gøre alt for at skabe den drømmerejse , i drømmer om og de gør drømmene mulige...
Drømmer i om en rejse , hvor alt bare kører efter planen ?
Et rejsebureau i virkelig kan stole på, gør deres bedste for at netop I får kun det bedste !
Et rejsebureau som er med under hele rejsen , hvor i er i fokus og alle jeres drømme og ønsker blir opfyldt - Ja så kan jeg varmt anbefale Best in life ...
Vi fik vores drømmerejse og næste år skal vi afsted igen med BEST IN LIFE...

22. juli 2019

Kompetent og høj service

Kompetent og høj service

Jeg og nogle af mine gode venner drog på fodboldtur til Barcelona, sørget for af Best in Life. Både hotel og stadionbilletter var vi rigtig tilfredse med. Hotellet lå i gå afstand til transport og stadionbilletterne var fuldstændig uovertrufne.

Har altid været skeptisk overfor pakke-løsninger, men value for money var klart bedst.

Derudover, var de meget imødekommende når vi ringede med spørgsmål kunne jeg fornemme en tilgang til service udover det sædvanelige. Mine spørgsmål blev enten straks besvaret, eller så vendte de tilbage kort efter og jeg sad med oplevelsen af at de havde et godt kendskab til lokalområdet.

Kan klart anbefales!!

19. april 2017