Beståteori Anmeldelser

2. også i
  3. Softwareuddannelse
  4. Trafikskole
  5. Uddannelsesinstitution

Hos BeståTeori.dk har vi specialiseret os i digitale online teoriprøver, der kombinerer høj kvalitet med lave priser. Vores mission er at gøre din vej til kørekortet nem og overkommelig, uanset om det er dit første kørekort, du generhverver kørekortet efter en frakendelse, eller hvis du har mistet dit kørekort og ønsker at få det tilbage. Vores teoriprøver er designet til at ligne de officielle prøver fra Færdselsstyrelsen, og de opdateres løbende, så de altid følger de nyeste retningslinjer og krav. Med vores brugervenlige platform kan du øve dig, når og hvor det passer dig. Vi tilbyder også en omfattende online teoribog, detaljerede vejledninger om vejskilte, og materialer, der hjælper dig, uanset om du er ny elev på en køreskole eller har erfaring fra tidligere. Vi tilbyder adgang til teoriprøverne uden tidsbegrænsninger og uden skjulte gebyrer, så du har frihed til at øve dig, indtil du føler dig klar til teoriprøven. Hos BeståTeori.dk får du kvalitetsmateriale til en overkommelig pris, fordi vi mener, at alle skal have råd til at bestå deres teoriprøve. Køb din adgangskode i dag, og tag første skridt mod dit kørekort. Vi gør det nemt, effektivt og billigt at blive klar til både første teoriprøve og generhvervelse!

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Verdens ringeste side

Verdens ringeste side. Det er det mest åndsvage spørgsmål og nærmest umuligt at bestå i nogen af dem. Den modsiger sig selv. Havde et spørgsmål hvor jeg skulle sætte i gang fra en kansten, et af svarmulighederne var så om man skulle være særlig opmærksom på modkørende. Det svare jeg nej til. Den fik jeg så fejl i, da det skal man, da man skal over i en anden vejbane. Fint nok. I en anden test, for jeg så samme spørgsmål og har derfor lært af mig fejl og skriver ja, men denne gang var det af en eller anden grund forkert. Det giver jo ingen mening! og på den måde er det jo umuligt at vide hvad der er op og ned. Man må hellere ikke parkere bilen, et sted hvor der er et P skilt. Det giver heller ingen mening i mit hovede :-O Penge direkte ud af vinduet. Vil ik anbefale den på nogen måde

5. september 2026

Meget tilfredsstillende oplevelse!

Meget tilfredsstillende oplevelse!
1. Fedt at billederne nærmest er 1:1, med dem man kommer op til hos færdselsstyrelsen.
2. Økonomivenlig. Hvilket er vigtigt når man er studerende og på S.U.
3. Brugervenlig hjemmeside!

Alt i alt, en super oplevelse! Selvom det er billigt så er kvaliteten i top!

Kan klart anbefales!

11. januar 2025

Seriøst dårligt HUMBUG:)

Seriøst dårligt
teoriprøverne er helt væk. fx på et billede ligner det at en person skal til at overhale i modsatte retning af en selv (han ligger på vognbanestriberne), men alligevel skal man fortsætte med 70 km/t ;) smart. ud over det er "guldkornene" ikke alle rigtige fx står der at en traktor må køre 30km/t men det er jo for sådan 5 år siden ændret til 40. Billederne er totalt misvisende, og de mener at man ikke skal være særligt opmærksomme på vejens forløb i sving...
Ingen teoriundervisningshjemmesider er virkelig gode og får alt rigtigt, men her er der næsten mere forkert end rigtigt.

25. januar 2022

Den er super!

Den er super!

Den har lært mig det hele jeg ved om bil og dens teori!
Jeg føler mig tryg med at køre og at vide hvordan teorien og vejene fungerer!

Den er meget let at forstå og har mange gode råd

Alle kan bruge Beståteori og bestå.

2. marts 2018

Endelig bliver den tørre

Endelig bliver den tørre, uinteressante og kedelige teoriundervisning digitaliseret med Beståteori. At sidde med egen mobil og konkurrere med andre elever er fantastiskt!

18. juli 2017

Heldigvis findes Beståteori

Heldigvis findes Beståteori, da mange elever ellers ikke ville bestå teoriprøven. Eleverne elsker Beståteori, da det er en let og hurtig måde at lære på, og samsvarer med den digitale verden, som eleverne er en del af.
Førhen var teoriundervisningen kedelig, men nu elsker eleverne at møde i teorilokalet, da de opnår let læring, indivuel evaluering af egen læring og indbyrdes digital konkurrance. Og selvfølgelig er Beståteori at foretrække, da eleverne kan lære sig teori på egen mobiltelefon.

18. juli 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)