Har tilmeldt min søn flipkidz gymnastik…
Har tilmeldt min søn flipkidz gymnastik og har efter mere end en måned stadig ikke modtaget, tøj, pose, klistermærke bog mm. Har spurgt om det flere gange uden nogen tager handling.. synd
Virksomheden sender reklame-spam til din fysiske postkasse med adressering for at omgå reglerne om "Reklame - nej tak". Her er ingen, og har aldrig været, børn i husstanden, og vi kender intet til denne virksomhed.
Eftersom dette er måden, denne virksomhed generelt tænker og handler, så er jeg nu sikker på aldrig at ville have noget med dem at gøre.
Jeg vil nu huske, at advare mine bekendte mod Be Sporty.

Besvarelse fra Be Sporty
Vores datter har gået til én sæson fodbold og to sæsoner gymnastik hos Besporty, og her er en liste over de store svagheder ved dem:
De sender en mail en måned før holdstart og flytter dagen fra søndag til lørdag. Dette skete i alle sæsoner.
Deres kontingent stiger konstant, mens kvaliteten bliver dårligere. Første sæson kostede 990 kr., men nu koster det 1445 kr. efter blot 1½ år. Det er fuldstændig urimeligt.
Min datter havde sidste dag i går, men fik ikke diplom, medalje eller en gave, som man normalt får, når man afslutter sæsonen.
Begge trænere i denne sæson var useriøse og uerfarne.

Hurtig og god service!!
Jeg kan varmt anbefale.
Jeg har arbejdet for Be Sporty i et år nu, både i Sverige og i Danmark. Det, jeg elsker allermest ved jobbet, er at se glæden i børnenes ansigter, når de lykkes med noget, de sagde, de aldrig ville være i stand til. Her presser vi børnene til at udvikle sig på en stille, rolig og sjov måde.
BeSporty er et super B-job :) Jeg har været Flipkidz træner i et sæson nu og glæder mig til næste starter her i februar. Administrationen er meget hjælpsom med diverse spørgsmål man har som træner og børnene er SÅ sjove og dejlige at være med! Det er et meget givende arbejde og jeg anbefaler det hvis man vil gerne bevæge sig lidt mere!!
min datter elsker flipkidz, det er sjov gymnastik med sådan en fantastisk leder!
Meget tilfreds med dette kursus. Fantastisk leder.
Jeg arbejder som underviser og instruktør på Funkykids hold hos Be Sporty og det er jeg super glad for! Et godt og sundt arbejdsmiljø og de sødeste børn og deres forældre. Jeg bliver fyldt op med energi og livsglæde efter hvér time!

Besvarelse fra Be Sporty
Jeg fatter ikke det her koncept? Der er ingen rød tråd i noget af det der foregår. Jeg har selv dyrket elite sport og trænet børn, unge og voksne på elite niveau. Det er bare fest og ballade og har intet med at lære fodbold at gøre.
Der har været 3 instruktører på det hold som min søn går på og ingen af dem har hverken fodboldbaggrund eller noget pædagogisk baggrund. Jeg ved godt at de selv er mellem 16-18 år, men BeSporty burde klæde sine instruktører på til opgaven.
Der er ren forvirring og kaos og jeg har flere gange haft lyst til at hjælpe med at tilrettelægge en god og hyggelig træning for børnene, så de rent faktisk lærer noget med fodbold. Det her er i hvert fald under al kritik.
Spar dine penge og træn dit eget barn i haven eller gården. Det eneste positive er, at der er andre børn.

Besvarelse fra Be Sporty
Tilbagemelding på tidligere anmeldelse da jeg ikke kan slet-rediger ( trustpilot er ind over )
Jeg blev kontaktet af Martina som har startet Besporty.
Hun fik hurtigt styr på hele sagen og min datter fik sin tshirt og en bamse.
Sætter stor pris på hendes hjælp og hun gjorde min datter glad..

Besvarelse fra Be Sporty
Min datter blev meget ked af det da vi, på lokationen, finder ud af at de har annulleret holdet grundet manglende tilmelding.
De havde godt nok skrevet en mail 56 minutter før start, på en søndag….

Besvarelse fra Be Sporty
Lad være med at forudbetale en (dyr) delbetaling for at "beholde" din plads på holdet (du beholder den anyways) for skulle du blive forhindret 2 måneder senere, når holdet starter op, så får du ikke delbetalingen retur- ej heller selvom der er venteliste på holdet og de derfor er garanteret fuld betaling for pladsen.
Simpelthen bondefangeri.

Besvarelse fra Be Sporty
Min datter havde det meget sjovt. God leder. Vi har registreret hende igen!

Besvarelse fra Be Sporty
Reklame i postkasse gjorde at min datter på 2 år er fuldstændig hooked på funkykidz. Hun har simpelthen en fest hver søndag når vi skal til funkykidz dans og snakker om det uafbrudt :) Alle pengene værd! Vi glæder os til næste sæson! :D Mvh Alva's mor

Besvarelse fra Be Sporty
Spam mail pr. post gemt i kuvert. Kender ikke til Be Sporty og har ingen interesse i dem - specielt fordi jeg ikke har børn, så de har skudt ved siden af, været til gene og spildt papir, tid og arbejdskraft. Kan se jeg ikke er den eneste - så må siges, at det eneste de har opnået er dårlig rating.

Besvarelse fra Be Sporty
Sender breve for at omgå reklameloven. Ingen børn på min husstand og derfor ingen interesse for firmaet. Spild af tid, papir og penge.

Besvarelse fra Be Sporty
Sender spam mail som personlige breve, for at slippe uden om 'reklamer nej tak', henter personoplysninger fra telefonbøger for at gøre det. Spild af papir og post.