BSM Leads Anmeldelser

4,3

Werk nu al een lange tijd samen met ivan en ik ben ontzettend blij met hoe de samenwerking verloopt. Communicatie is ontzettend goed en snel! Mocht je nog opzoek zijn naar een topper die resultaat ger... Se mere

Ik werk inmiddels alweer een half jaar met BSM samen en ben heel erg tevreden met de samenwerken. Ik kan op ze rekenen, kan met ze sparren over nieuwe ideeën maar bovenal leveren ze resultaat. Concree... Se mere

Ik heb Ivan leren kennen in een community waar wij beiden lid van waren. Hij is gespecialiseerd op het gebied van Social Advertising en ik zocht iemand die ons als marketingbureau kon assisteren op... Se mere

1. Social media-bureau

BSM Leads is een gespecialiseerd marketingbureau dat makelaars en financiële dienstverleners helpt aan kwalitatieve leads en concrete afspraken. Wij ontwikkelen gerichte online campagnes en slimme funnels via onder andere social media advertising, waarmee we serieuze potentiële klanten aantrekken die actief op zoek zijn naar een makelaar of financieel adviseur. In plaats van te focussen op bereik of klikken, richten wij ons volledig op meetbaar resultaat: exclusieve leads en ingeplande afspraken. Zo zorgen wij voor een voorspelbare stroom aan nieuwe klanten, terwijl onze partners zich kunnen focussen op het sluiten van deals en het adviseren van hun klanten.

4,3

Vandaag is de funnel voor mijn website…

Vandaag is de funnel voor mijn website online gegaan improveyou.nl. Dit is door besocial marketing tot stand gebracht. Ivan is zeer creatief en meedenkend in wat mijn wensen zijn. Dmv de vragenlijst die ik ingevuld had en een intake, had hij in no time een schets gemaakt van hoe de funnel eruit zou kunnen zien.

Als je je bedrijf of diensten aantrekkelijk aan het publiek wilt tonen dan is besocial marketing de plek waar je moet zijn.

Ik werk graag samen met Ivan en zijn vakbekwaamheid leert mij hoe ik mijn bedrijf op sociale platformen kan profileren.

Bedankt besocial marketing...
Op een mooie toekomstige samenwerking.

23. marts 2021

Goud waard!

De samenwerking met Be Social Marketing verloopt vlekkeloos. De communicatie is snel en duidelijk. Je merkt aan alles dat Ivan dit doet met passie, ervaring en plezier doet.

1. februar 2021

Starten hoe doe je dat en met wie.

Starten hoe doe je dat en met wie.
Je hebt een product en het moet in de markt,dan ga je netwerken zo kwam ik in contact met Be Social Marketing.Na overleg,enkele gesprekken,een start gemaakt met een goed gevoel !!!!! Zie uit naar een duurzame en vruchtbare samenwerking

31. januar 2021

Hey Ivan!

Hey Ivan!
nog heel erg bedankt voor je gratis eerste kennismaking via de zoom, je gaf al gelijk een paar goede en bruikbare tips die we gelijk konden toepassen voor meer conversie:-)
Snelle en duidelijke communicatie!

Zeer zeker aan te raden!!

Groetjes
Martin