Website ging moeilijk. Persoonlijke ondersteuning prettig en product lijkt heel fijn en goed.

Prettig contact gehad met desk accountmanager vanwege aantal vragen. Waren bereid om mee te denken en proces snel te doorlopen. Binnen 24 uur polis geregeld. Chapeau.

Ik ben vol lof. Vragen werden helder beantwoord. Duidelijk werd aangegeven hoe en wat. Ik had weinig zicht op dit soort materie. Met behulp van de medewerkers kreeg ik het door mij gewenste beeld. De... Se mere

Mijn bedrijf(je) wilde ik eigenlijk laten uitschrijven bij de KvK, tot er een mooie opdracht binnen kwam. Wel moest verzekering etc. dan weer op orde. Via beroepspolis snel in orde. Gunstig tarief ook... Se mere

1. Forsikringsmægler
  2. Virksomhedsforsikringsselskab
  3. Forsikringsselskab
  4. Ansvarsforsikringsselskab

Om Beroepspolis

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers, professionals en zzp'ers.

Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u als ondernemer, zzp'er en vrije beroepsbeoefenaar gedekt tegen vermogensschade van derden als gevolg van een door u gemaakte beroepsfout. Op Beroepspolis.nl sluit u snel en eenvoudig deze verzekering af.

✔️ Gratis en direct uw premie berekenen
✔️ Uitgebreide dekking & scherpe premie
✔️ Verzekerd in 3 eenvoudige stappen
✔️ Vast aanspreekpunt voor al uw vragen
✔️ 14 dagen bedenktijd

Bereken uw premie

4,5

Uiteindelijk wel tevreden

19. december 2024

Beste Oscar,

Vervelend dat u problemen had met het aanvragen van de verzekering via onze website. We vinden een goede gebruikservaring belangrijk. Helaas zijn we gebonden aan bepaalde verplichtingen en processen die nodig zijn voor het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bedankt voor uw feedback, we gebruiken deze om onze producten en diensten continu te verbeteren!

Goed proces, snelle beoording

Superfijn dat hier, na veel contacten met verzekeraars, (wel) de mogelijkheid was om mijn beroeps aansprakelijksverzekering te kunnen afsluiten. Er werd behulpzaam meegedacht (Klap Verzekeringsmakelaar). Duidelijk proces, handige website en snelle beoordeling en acceptatie. Heel fijn.

9. oktober 2024

Beste Annemarie,

Bedankt voor uw mooie woorden en de beoordeling! We zijn blij dat we u hierbij hebben kunnen helpen. Mocht er nog iets zijn, laat het ons dan vooral weten!

Besvarelse fra Beroepspolis

Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad op Beroepspolis.nl. Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling!

Niet alleen online

Niet alleen online, maar ook telefonisch goed geholpen!

3. januar 2024

Besvarelse fra Beroepspolis

Fijn om u geholpen te kunnen hebben, Philip! Bedankt voor de mooie review!

Team Beroepspolis.nl

Beroepspolis geeft snelle respons en…

Beroepspolis geeft snelle respons en concrete oplossingen, waarna een acceptabele offerte is gerealiseerd.

15. december 2023

Besvarelse fra Beroepspolis

Bedankt voor de complimenten en het achterlaten van een 5-sterren review! Wij zijn blij u zo geholpen te kunnen hebben.

Snel en goed geregeld

17. oktober 2023

Besvarelse fra Beroepspolis

Fijn om te vernemen dat alles snel en goed geregeld was. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Snel geregeld

2. oktober 2023

Besvarelse fra Beroepspolis

We zijn blij dat u een goede ervaring heeft gehad op beroepspolis.nl! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten!

Team Beroepspolis.nl

Goede toegankelijkheid en snelle…

Goede toegankelijkheid en snelle afhandeling

20. september 2023

Besvarelse fra Beroepspolis

Fijn dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze diensten via Beroepspolis.nl! Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Makkelijk en snel

Makkelijk aan te vragen en snelle afhandeling van de aanvraag

10. september 2023

Besvarelse fra Beroepspolis

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling Bert!

Besvarelse fra Beroepspolis

Fijn om te vernemen dat u zo'n positieve ervaring met ons heeft gehad. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling Meindert!

Snel geholpen

Goed en snel geholpen, zeer deskundig, en duidelijk, en binnen twee dagen akkoord! En zeer betaalbaar!

1. maj 2023

Besvarelse fra Beroepspolis

Wij zijn zeer enthousiast om over uw positieve ervaring met ons te vernemen. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Besvarelse fra Beroepspolis

Wij zijn blij te vernemen dat u zo tevreden bent met uw ervaring. Bedankt voor de mooie review!

Besvarelse fra Beroepspolis

Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze service, een prachtig compliment. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Vlot en duidelijk

26. februar 2023

Besvarelse fra Beroepspolis

Fijn om te vernemen dat alles vlot is verlopen en duidelijk was. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!