BerlinBilletter.dk Anmeldelser 60

1,3

Mega dårlig oplevelse vi bestilte billetter til tv tårnet og fik dem ikke da vi ringede til det nr der står i mailen får vi en dame i røret der taler gebrokkent engelsk og kunne ikke svarer på noget... Se mere

Man får ikke billetter tilsendt online, og jeg skal derfor gennem hele Berlin (med U-bahn) for at hente U-bahn-billetter, for de kan kun hentes fysisk 3 steder. En anden gang køber jeg via bvg, de har... Se mere

Super dårlig oplevelse🤬 Jeg fik en bøde på 60 euro i S toget. De skriver at børn på 14 år og derunder er gratis ifølge med en voksen som har betalt. Jeg har betalt ABC og forventede at alt var i s... Se mere

1. Billetformidler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BerlinBilletter.dk er stedet for dig, der ønsker billetter til cabarets, oplevelser eller sightseeing i Berlin. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. Friedrichstadt Palast eller Wintergarten Berlin, eller hvad med en sightseeing tur igennem Berlin på en Segway eller i en god gammel Trabant. Vi tilbyder også gåture og cykel sightseeing i Berlin og oplev bl.a. Potsdam, Berlin Muren og Berlin under krigen.

1,3

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

I beder om at få den ærlige mening

I beder om at få den ærlige mening, og den skal i få. For det første havde vi bestilt til tre linier Rød, Grøn og lilla rundture, men, men, den lilla rute findes for det første slet ikke og bestiller man til de to andre Rød og Grøn kan man nøjes med at bestille til den ene, da de køre samme rute. næste gang vil jeg købe billetten på stedet i Berlin, da det er meget billigere end at bestille den igennem jer´ . Så det var bestemt skuffende. Vedr. den de grønne busser så burde de slet ikke køre i Berlin, men derimod i Indien da det er noget værre skrammel. Så til andre turister, køb din billet på stedet og ikke igennem dette firma. Hilsen Richard Ragnvald Aarhus.

Tak for jeres svar. Vi undersøgte det selvfølgelig dernede. Den grønne og den røde tur er nøjagtig den samme og fik også undersøgt ved flere af chaufførerne, at den lilla rute ikke kørte. så det syntes jeg lige i skulle undersøge lidt nærmere, ellers ville jeg da ikke skrive det.

28. august 2017
BerlinBilletter.dk-logo

Besvarelse fra BerlinBilletter.dk

Hej Richard
Jeg beklager i havde en dårlig oplevelse af turen. Jeg har dobbeltchecket og den lilla linje skulle altså stadig køre her i sommerperioden samtidig med at den røde og grønne rute er to meget forskellige ruter, som man også kan se på kortet, på vores hjemmeside. Nogle seværdigheder kan måske ses fra begge ruter, da ruterne overlapper. Jeg ved derfor ikke hvorfor i havde den oplevelse. Det beklager jeg selvfølgelig.
Camilla

Berlin under det tredje rige ...

Min veninde og jeg deltog i turen "Berlin under det tredje rige" med den amerikanske guide Jess. Det var en veltilrettelagt tur, guiden besad umådelig stor viden og var dygtig til at formidle. Vi gik tilbage til hotellet med en stor oplevelse i bagagen og hovederne fyldt af ny historisk viden og sjove facts.
Turen kræver gode sko og en vis udholdenhed til bens. Men den var alle pengene værd.

3. juli 2017

Meget spændende

Kan varmt anbefales. Spændende tur. Vores Engelske guide, Lorna, var
meget vidende og engageret. Måske ikke en tur med for små børn.

1. februar 2017

Nemt

Så men at købe hjemmefra og gik lige til kiosken i Tegel lufthavnen og fik de Berlinerkort, de spurgte endda hvor vi skulle hen og fortalte at vi så skulle med bus xxx 👍

1. februar 2017

Det fungerer rigtigt godt.

Vi købte dels biletter til TV-tårnet og til BerlinWelcomeCard. Vi modtog en mail med billetterne umiddelbart efter betaling, dog skulle BerlinWelcomeCard ombyttes til en rigtig billet, samt dertilhørende guide og bykort.
Det hele var let at gå til og især var vi imponerede over BerlinWelcomeCard, hvor du stempler 1 gang og så gælder det (for os 48 timer) til al offentlig transport. Det medfølgende bykort med oversigt over især undergrund gjorde det let at orientere sig. Endvidere er der rabat til rigtigt mange aktiviteter og museer, når man har købt kortet.
Jeg kommer helt sikkert igen, både til Berlin men også til Berlinbilletter :)
Mvh Sus

29. december 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (60 anmeldelser)