bergshop.dk Anmeldelser

1,7

De er så søde når man skal købe noget, MEN når man så skal bytte, så forsvinder venligheden totalt. Det er simpelthen ikke okay og jeg har ikke lyst til at handle der mere. Ærgerligt da de har mange f... Se mere

Kan på det varmeste anbefale Bergshop. Ud over et skønt, velovervejet sortiment, der kan sammensættes på kryds og tværs, så får man den varmeste og sødeste betjening. Selv da jeg måtte bytte en blaz... Se mere

Bestiller d 21/7 kjole på hjemmeside Får mail med bekræftelse Beløb reserveret på konto Hører intet indtil jeg skriver om vare snart bliver sendt, får så svar at den desværre er udsolgt og o... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det er ikke muligt at få pengene retur…

Det er ikke muligt at få pengene retur - det står med et lille skilt på kassen, som ikke er let at se, og hvor tøjet ofte ligger ovenpå når man ligger det op på kassen. Jeg gik ud fra returneringspolitikken var den samme som ved køb i webshoppen. Virkelig dårlig kundeservice, kan ikke anbefale butikken.

19. september 2025

Dårlig kunde service

Bestiller d 21/7 kjole på hjemmeside
Får mail med bekræftelse
Beløb reserveret på konto
Hører intet indtil jeg skriver om vare snart bliver sendt, får så svar at den desværre er udsolgt og ordre bliver derefter annulleret. Så ville man jo sim kunde tænke, at man får sine penge retur, men de forbliver reserveret, for som kundeservice skriver : det er din bank der har reserveret beløb
Jeg kontakter bank, og sekvfølgelig er dette ikke tilfældet
Men lige meget hvor meget jeg rykker, hører jeg ikke mere
Ingen svar ingen penge
Så nu venter jeg på, at der er gået 31 dage så beløb bliver frigivet
Og så opfordret andre potentielle kunder til, st holde sig væk fra webshop
Hilsen Lisbeth Mauritzen

25. juli 2023

Besvarelse fra bergshop.dk

Kære Lisbeth, Du lagde din ordre fredag 21/7. Tirsdag 25/7 efter weekenden må vi desværre konstatere at kjolen er udsolgt, det beklager vi rigtig mange gange!
Ordren bliver annulleret 25/7, intet beløb er tilgået os, der er et beløb reserveret af din bank på din konto. Du hævder at vi har trukket pengene, jeg sender dig derefter øjeblikkeligt et screenshot af MobilePay transaktionen hos Nets som klart indikere at betalingen er annulleret fra vores og Nets side.
Et screenshot du ligeledes kan bruge overfor din bank for at få pengene frigivet.
Jeg har derudover tilbudt dig at banken kan kontakte os eller omvendt.
Der er desværre ikke meget mere vi kan gøre for dig når det vedrører din egen bank.
Husk vi har aldrig haft dine penge, de er på din konto, reserveret ene og alene af din bank.
MVH Jacob / Kundeservice

Kan absolut ikke anbefales..

Kan absolut ikke anbefales...

Jeg forsøgte i fredags at returnere en julegave, da jeg ikke kan passe blusen. Jeg har bevidst ikke været forbi butikken før, fordi butikkerne har været fyldte og med lange køer - som gravid synes jeg at det er en unødvendig risici at løbe og jeg var sikker på, at julegaven stadig kunne byttes grundet corona og omstændighederne.

Det kunne den absolut ikke.

Jeg ønskede ikke pengene retur, men blot et tilgodebevis eller at finde en anden vare (blusen var onesize - så en anden størrelse var ikke en mulighed og dette blev jeg heller ikke tilbudt).

Jeg måtte tage blusen med hjem igen, som jeg ikke kan bruge før til næste år. Da jeg kigger for at se hvilket materiale det egentlig er og hvordan den skal vaskes, ser jeg, at vaskemærket er klippet af........... om dette er gjort af butikken for at skjule indholdet i blusen - mærket var “Berg” - eller om den har været solgt og brugt før aner jeg ikke. Simpelthen for ringe!

Jeg kan absolut ikke anbefale Berg. Jeg har ellers købt mange varer derinde før, men denne grad af “kundeservice” når simpelthen bunden..

Øv øv øv..

21. marts 2021

Jeg har kun super dårlige oplevelser…

Jeg har kun super dårlige oplevelser med webshoppen alle 3 gange... Sidste gang håbede jeg at det blev anderledes. Men det tog dem næste 2 uger at give mig penge retur.
Jeg vil dog sige at når jeg handler i butikken på Frederiksberg er der super service.

2. marts 2020

Kan på det varmeste anbefale Bergshop.

Kan på det varmeste anbefale Bergshop.
Ud over et skønt, velovervejet sortiment, der kan sammensættes på kryds og tværs, så får man den varmeste og sødeste betjening. Selv da jeg måtte bytte en blazer, oplevede jeg kun lutter smil fra Ekspedienten, der hed Olivia. God service betyder alt !
Bh Karen

9. april 2019

Virkelig ringe

2 uger efter bestilling, 1 uge efter betalingen er trukket samt efter 2 henvendelser får jeg besked om at varen er udsolgt og at min ordre annulleres - jeg kan ikke mindes jeg nogensinde har haft så ringe en oplevelse!

Hvordan kan det overhovedet ske når der i Jeres egne handelsbetingelser står at pengene ikke trækkes før afsendelse af varer????

27. marts 2019

Butikken tillader ikke at returnere…

Butikken tillader ikke at returnere varer - tilbyder kun at bytte eller udstede tilgodebevis

21. marts 2019

Kære Amalie,

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager hvis du føler, at du har fået en dårlig service. Vi tilbyder 14 dages fuld returret på vores webshop. I vores butikker tilbyder vi, at bytte en vare til noget andet eller udstede et tilgodebevis, som også står skrevet på vores kvitteringer.

De bedste hilsner,
Bergshop

Desværre 2

Desværre 2. gang en bestilling via webshoppen ikke kan effektueres grundet udsolgt i størrelse. Ærgerligt :-(

19. marts 2019

Giver kun 4 stjerner da de skriver …

Giver kun 4 stjerner da de skriver leveringstiden er 1-2 dage, og der gik 4. Men alt var pakket fint da det kom og jeg har fået brugt alle tingene flittigt. Handler helt sikkert der igen
BH Mette

30. januar 2018

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse! Det er meget beklageligt, at der gik længere tid end forventet med din pakke, men det hænder desværre i travle perioder - vi arbejder hårdt på at mindske forsinkelser, selv i disse perioder.

Vi er glade for at du får brugt dine ting og at du fortsat har lyst til at handle hos os. Vi ser frem til at se dig på shoppen igen!

De bedste hilsner,
Berg

Uacceptabel service!!!!

Uacceptabel service!!!!

Har fået en striktrøje i julegave som er købt d. 12/12-17 på webshoppen. Den var desværre et nummer for stor, og jeg gik d. 30. ind for at bytte den til et nummer mindre. Jeg blev mødt af den dårligste service jeg har været udsat for længe!! Det var ikke muligt at bytte trøjen, da den var købt på webshoppen og at de 14 dage returret desuden var overskredet.
Selv vil jeg mene at det er meget almindeligt at købe julegaver midt i december, men når man så kommer i de første åbningsdage mellem jul og nytår, kan man ikke få lov til at bytte. Der var ikke noget at gøre, jeg måtte gå ud ad døren med den besked der hed "det kan jo være der er en af dine veninder der vil have den". Undskyld, men jeg var i chok! Nu sidder jeg med en striktrøje som jeg havde ønsket mig i julegave, men som jeg ikke kan bruge da den er alt for stor.
Jeg har været glad for at handle i Berg både på frederiksberg og østerbro, men d. 30. december var den sidste gang jeg satte min ben i den butik! Ærgeligt!

1. januar 2018

Kære Line,

Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse i vores butik! Den nye assistance der var på arbejde den dag, har ikke været indforstået med vores julegaveregler. Vores webshop og vores butikker har to forskellige systemer, så disse misforståelser kan desværre opstå - ikke desto mindre, er det en fejl fra vores side, og det er vi meget kede af!

Du kan naturligvis returnere din strik - så giver vi dig enten pengene tilbage, eller du kan finde noget andet. Du må meget gerne komme ned i butikken eller kontakte vores kundeservice, så får vi afklaret det hurtigst muligt!

Vores dna er service, og vi ønsker aldrig at stå for uacceptabel service. Vi håber meget, at du bliver glad for at handle hos os igen!

Mange hilsner,
Berg

Komplet mangel på kundeservice...

Jeg købte et par bukser på butikkens webshop, som jeg efterfølgende returnerede, da størrelsen ikke passede. Ugerne går, men jeg får ikke mine penge retur. Jeg har skrevet til kundeservice tre gange for at få nærmere svar, men der er ingen der vender tilbage. Det er fuldstændig useriøst, at man har en webshop, hvis man ikke har tænkt sig at svare kunderne. Jeg går da klart ud fra, at butikken har tænkt sig at tilbagebetale mig mine penge, men det er under al kritik, at man skal vente så længe og ikke kan få kontakt med kundeservice, selvom man forsøger gennem flere uger.

1. november 2017

Har handlet i webshoppen over flere år …

Har handlet i webshoppen over flere år nu. Bliver ofte fristet af de lækre varer i shoppen,- MEN der er langsom forsendelse, lagerstatus er ofte ikke ajourført, så alle styles der bestilles ofte ikke modtages, ved returnering er der LANG behandlingstid, kundeservice er svær at fange og skal rykkes flere gange på trods af lovning om at der vendes tilbage. De fysiske butikker er til gengæld præget af god service, så dem vil jeg holde mig til fremover.

19. juli 2017

Useriøst firma

Useriøst firma, der åbenbart ikke er gearet til nethandel. Man bestiller hos dem, får ikke varen og får heller ikke et svar, når man spørger efter varen. Jeg har endnu ikke tjekket, om de har trukket pengene for varen, men det må jeg da vist hellere. Sært, de ikke i det mindste ikke kontakter kunden og siger, de er udgået for varen.

25. juni 2017

Rigtig fin vejleding!

Vil bare lige rose den rigtig rigtig fine vejledning jeg fik af jeres kundeservice da jeg i sidste uge skulle købe en gave til min kæreste. Fantastisk vejledning, hurtig levering, super fin indpakning og ikke mindst en kæreste der blev så glad :)

17. marts 2013

Ingen kontakt pr mail

Langsom og senere ingen kontakt pr mail vedr forsinket bestilling- ikke særlig professionelt.
Lækkert tøj med dårlig service ved netbestilling må jeg til min skuffelse sige!

26. oktober 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (22 anmeldelser)