Byttet batteri på min Iphone 14 pro…
Byttet batteri på min Iphone 14 pro max.
Utrolig raskt bytte samt bytte av skjermbeskytter inkludert
Anbefales på det sterkeste
Byttet batteri på min Iphone 14 pro max.
Utrolig raskt bytte samt bytte av skjermbeskytter inkludert
Anbefales på det sterkeste
Hygglige, god kunder service, anbefales 100% til andre.
Fantastisk bra service. Kjapt hyggelig og bra kvalitet.
Har fått byttet batteri på flere mobiler her og har vært strålende fornøyd hver gang. Hver gang jeg anbefaler de så blir folk overrasket over hvor billig det egentlig er og de også har vært strålende fornøyd med resultatet og hvor enkelt det var. Hvis jeg har en eneste konstruktiv kritikk å komme med så er det mangel på rullestolinngang, men jeg tipper de hadde vært behjelpelige til å ta imot mobilen og bringe ut kortleseren i slike tilfeller.
Skiftet for en stund tilbake skjerm og batteri på min telefon. Etter endt service oppdaget en at ørehøyttaler ikke lenger fungerte (skapte ganske mye krøll for innkommende samtaler), samt at batteri kun holdt rundt 70% av kapasitet -- telefon ble så levert tilbake for å korrigere dette.
Fikk denne i retur, men samme problemer mht. lav batterikapasitet vedvarte. Dette ble forsøkt fikset, men igjen med samme resultat selv om ørehøyttaler nå fungerte (årsak var kappet kabel)
Når en deretter fikk telefon tilbake fra det som var reparasjon nr. 4 fungerte ikke lenger vibrasjon (hørtes ut som at delen var helt løs og romsterte rundt i telefonen-sikkert bra for andre komponenter...)
Denne ble altså nok en gang levert tilbake, men feilen rundt vibrasjon kunne ikke rettes. Ble bedt om å komme tilbake nok en gang, hvilket en gjorde.
I etterkant av rep. nr. 6 fungerte vibrasjon bedre, men ikke det samme som det den var før rep. #1.
Et mer kritisk problem som deretter oppstod er at bakdeksel ramler av(!) når en lader telefonen (pga. varmeutvikling, og at limet en benytter tydeligvis ikke er godt nok og løsner); oppstått konsekvent gjentatte ganger.
I tillegg fungerte ikke *øvre del* av touch-skjerm. Noen dager senere fungerte heller ikke *nedre del* av touch-skjerm (naturligvis skjedde alt dette like etter at en hadde reist utenlands og var helt avhengig av telefonen uten muligheter for å "reparere")
Så alt i alt var dette en tidkrevende opplevelse som ikke resulterte i at telefonen ble tilfredsstillende reparert.
Folkene hos Bergen Mobil Fiks er forøvrig hyggelige når en snakker med de, men da min telefon ble i progressivt verre tilstand for hvert nytt forsøk etter at den først ble levert inn - samt feilet på værst tenkelige tidspunkt - kan jeg ikke si det var en helt tilfredsstillende opplevelse og noe en kan anbefale. Det virker også som at delene en benytter ikke er kurante.
Dette da en burde kunne forvente mer av en helt ny skjerm, istedet for at den feiler etter kun litt over ett år, samt batteri, som ikke var noe bedre enn et mye eldre batteri som stod i fra før. Men det faktum at noe så banalt som at bakdeksel løsner under lading(!) burde overhodet ikke oppstå.
Håper anmeldelsen hjelper andre til å foreta et bedre valg, og at rutinene til BMF skjerpes. Mitt tips er å heller kjøpe ny telefon med evt. utvidet garanti istedet for å bruke mye tid på å fikse den gamle, da dette kostnads- og ikke minst tidsmessig ga mindre mening.
--Martin
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.