Berden Mode & Wonen Anmeldelser 194

4,6

Willem, de verkoper van Berden in Blerick heeft mij uitstekend geholpen met combinaties waar ikzelf nooit aan gedacht zou hebben! Volgende weer Willem😀

Berden Mode & wonen in Sittard is een geweldige meubelzaak! Niet allen een mooie collectie design meubels, scherpe prijzen maar ook vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij kregen onder het geno... Se mere

Endlich geschmackvolle Möbel. Preisgefüge ist eher hoch aber zum Teil nachvollziehbar. Beratung auf hohem Niveau. Ich kaufe hier gerne weil viele Möbel meinen Geschmack treffen. Vielleicht manchmal ei... Se mere

Wij (man en vrouw) shoppen al véle jaren regelmatig bij Berden mode in Roermond. Wat ons opvalt is dat de dames welke ons daar helpen geduldig, terzakekundig en zéker niet opdringerig zijn om ons kled... Se mere

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Had een zwarte PME short besteld

Had een zwarte PME short besteld. In het mailtje ter bevestiging van mijn bestelde stond gebroken wit. Ik bellen. Fout van het systeem. Als u zwart besteld heeft krijgt u zwart. Na dik een week niks ontvangen, ook geen tegenbericht. Ik weer bellen. O, een even kijken bij een ander filiaal of ze de short daar wel hebben, nee, ook niet. Dan kan het altijd wel even duren. Inmiddels is de hitte voorbij en daalt de temperatuur. Ik heb mijn geld terug gevraagd. Eens kijken hoe lang dat gaat duren bij Berden. Kortom; Slecht.

10. august 2018

Niet van deze tijd

Op 7-3-2018 een bestelling geplaatst. Op 15-3-2018 nog niets ontvangen. Zelfs geen update gehad. Het verjaardagscadeau is veel te laat gearriveerd.

15. marts 2018

Heel goede service

Vorig jaar dure leren winterjas besteld die nooit aankwam (gestolen bij de post waarschijnlijk). Telefonisch contact over gehad. Aanvankelijk wat moeizaam met werkneemster (suggestie dat het mijn risico was) maar daarna heel soepel met de kennelijke bedrijfsleider. Werd netjes een nieuwe gestuurd. Daar bleek de rits van kapot, scheurde zo uit de naad (fabricagefout van PME). Omdat de jas niet meer op voorraad was en ik hem toch graag wilde houden heb ik voorgesteld dat ik er een nieuwe rits in zou laten zetten. Berden heeft dat keurig voor me betaald.

4. februar 2018

Ik had een artikel besteld

Ik had een artikel besteld , de voorraad in de gaten gehouden , de voorraad werd steeds niet aangepast. Dat verontruste me , contact opgenomen via mail en telefonisch , het zou worden opgelost. Helaas het artikel was weer niet voorradig. Ik heb het artikel elders kunnen krijgen....gelukkig!!!!
Het kan zoveel beter , zeker met de technologie van vandaag.

6. juni 2017

Bestelling geplaatst die volgens site …

Bestelling geplaatst die volgens site op voorraad zou zijn.
Bericht dat levering bijna twee weken zou duren.
Na deze periode zelf contact opgenomen.
Blijkt dat artikel niet meer leverbaar is.
Op site echter wel nog steeds vermeld en bovendien ook nog steeds op voorraad!!!!
Ik wacht nog op mijn geld.
Schandalig......

20. maj 2017

Zo kan het ook!

Drie keer JA, erg goede klantenservice: 1) Artikel was niet op voorraad, ik kreeg meteen bericht over de levertijd 2) Levertijd werd niet gehaald, ik moest er wel zelf naar informeren, maar kreeg onmiddellijk bericht terug dat artikel niet meer leverbaar was 3) Bedrag werd dezelfde dag nog retour geboekt. Prima en vlotte afwikkeling. Zelfs toen het even mis dreigde te gaan, zeer klantgericht en efficient opgelost. Een voorbeeld van een goede klantenservice.

11. november 2014