Virksomheden hævder at den prøver at skabe en god rabat på benzin, samt at den er i kontakt med de store benzinselskaber for at dette skal ske. Sker intet, andet end der bliver irrelevante 'tilbu... Se mere
Gik med for at få billig benzin. Trods flere løfter om at, nu er kortet på vej, sker der ingen ting, udover spam med el besparelser og blablabla.
Ligesom Matti Wagnholt tror jeg stadig på projektet. Det er ikke underligt at det svært at få så store aftaler på plads med diverse tankstationer. Samtidig er det heller ikke underligt at benzinrab... Se mere
Jeg tror stadig på projektet! Selvom mange nævner det i anmeldelserne på trustpilot, bliver man altså ikke udsat for spam. Som så mange andre firmaer udsendes der tilbud, og i dette tilfælde er de... Se mere
Andre kiggede også på
For godt til at være sandt
Hvis det lyder For godt til at være sandt, så er det det sikkert også.
Vi er snart klar, Vi er snart klar, Vi er snart klar.
Ja godaw mand.
Svindel på højt plan
Havde tilmeldt mig benzinrabat.dk, det eneste "tilbud" jeg har modtaget er på noget dyrt EL... :-(
Hmmmmmm
Som de andre skriver så sker der ikke noget med benzinrabat.dk ud over en masse ligegyldige mails med tilbud som fåes andre steder.
Det første rabatmail vi har modtaget kan ikke bruges til noget da den er det samme som alle selskaber kører med, så det med besparelse på over 1.- den holder ikke, jeg er hermed udmeldt af fuskerselskabet
Fis i en hornlygte !!!
Absolut useriøst. Har slået sig op på at kunne skaffe vildt store rabatter til helt almindelige bilister. Udsagnet var "mindst 1 kroner lavere end listeprisen". Desværre sker der absolut intet. Der bliver måned efter måned ved med at stå, at vi kan snart tilbyde dig og dat. Det passer ikke. Faktum er, at foretagendet selvfølgeligt ikke kan skaffe særlige fordelagtige rabatter. Det siger sig selv. Hvorfor skulle fx Statoil og Shell tllbyde en række nye kunder absurde rabatter - som de ikke allerede tilbyder bestående kunder, herunder firmakunder. Det holder ikke en meter. Fis i en hornlygte. Lad i øvrigt være med at gå ejeren af siden på klingen, så bliver han mopset og kort for hovedet :-(
Men han fik en del medieomtale - det opnåede han. Også i radioen - regionalen var det vidst. Det viser i øvrigt kun hvor lidt research DR og andre generelt foretager før de bringer dette og hint.
snyd
jeg mælde mig ind for længe siden troede på ideen og fik også nogle af mine venner til at mælde sig. men det skulle jeg nok ikke !!!! der kommer mails om alt andet og de har lovet i næsten et 1/2 år nu er kortet på vej. men jeg tror aldrig det kommer så bliv væk fra dette firma
Svar til Benzinrabat
Jeg har fulgt med i alle de informationsmail der er udsendt, og jeg har sat mig godt og grundigt ind i det der tilbydes og jeg har undersøgt hvem der står bag benzinrabat.dk, jeg finder kun et navn.
Foreløbig har du ikke svaret på de spørgsmål jeg har stillet, derfor stiller jeg dem igen.
Hvad fantastisk er det ved dette tilbud, det ligger adskillige øre over den pris enhver kan opnå ved 6/12 måneders aftale med de fleste forsyningsselskaber?
Hvilke forsyningsselskaber tager 60 øre Kw?
Hvorfor er vindstød valgt det er jo ikke billigt, og hvorfor er der forskel på abonnementet hvis man bestiller direkte ved firmaet til forskel fra det du har fremsendt?
Hvilke andre selskaber har du/i forhandlet med?
Mvh

Besvarelse fra Benzinrabat