benstockens.se Anmeldelser 10

3,0

3,0

Middel

Bristande information /lång väntan

Bristande information till såväl parkeringsplats (rad 1) som upphämtningsplats. Konkurrenternas bussar kom och gick ett par gånger under väntetiden. Trevlig chaufför. Bättre skyltning på parkeringen samt upphämtningsinformation per sms eller e-post behövs

8. april 2026

Vi har använt Benstocken sedan en lång…

Vi har använt Benstocken sedan en lång tid tillbaka. Redan innan den nuvarande parkeringen byggdes. Generellt har de varit mycket bra. Pris, läge och transport. Några gånger under drygt 30 år har det varit lite väl lång väntan på upphämtning vid ankomst, men i allmänhet har det varit utmärkt. Vi har nog parkerat där en sisådär 40 gånger, både lång tid, över 30 dagar, och kortare tider på någon dag.
Rekommenderar alltid Benstocken när någon frågar.

26. januar 2025

Underbar service och personal!

Jag har parkerat min bil på Benstocken cirka 12–15 gånger under de senaste 12 åren. Det har alltid fungerat väldigt smidigt, oavsett flygförseningar, pandemi eller andra omständigheter.

Idag, när vi kom tillbaka efter att ha varit borta i 16 dagar och med en temperatur runt -10 grader, startade inte min bil. Efter några turer fram och tillbaka och tack vare engagerad och väldigt hjälpsam personal, fick vi till slut igång den.

Jag ger högsta betyg till Benstockens parkering och personal. Här kan du parkera din bil och alltid känna dig trygg, oavsett väder, flygförseningar eller andra händelser.

6. januar 2025

Aldrig mer det är lite för lång tid…

Aldrig mer det är lite för lång tid till avlämning och upphämtning. Man ser konkurrenternas bussar vimla förbi medans man fryser och väntar . Ringde när vi landade men fick vänta 45 min iallafall . Det blir sista gången

15. november 2024

Oerhört lång väntan på bussen i kylan…

Oerhört lång väntan på bussen i kylan både på vägen till och från flygplatsen. De kör med en stor buss som väntar länge tills den fyllts upp innan bussen äntligen åker. Såhär är det varje gång. Tröttnat nu. Väljer annat parkeringsbolag nästa gång.

2. november 2024

Tack

Tack! Benstocken för alltid lika trevligt bemötande och rimliga priser. Ni har alltid samma, toppenservice vid bokning och frågor. Det är smidigt att lämna bilen hos er och bussresorna är alltid pålitliga och trevliga. Hos er kommer vi alltid lämna bilen eftersom den är i trygga händer.

16. april 2024

Mja. För lång väntetid

Mja. Det är lite för lång tid till avlämning och upphämtning numer. Man ser konkurrenternas bussar vimla förbi medans man fryser och väntar

14. oktober 2023

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service, vi väntade i 45 minuter på en bil. Ringde 2gånger & bägge gångerna så sa de att en bil var på väg. Tar 10minuter att köra??. Vi parkerar helt klart någon annanstans nästa gång

22. juli 2022

Er dette din virksomhed?