Bennys Pølsevogn er en af de bedste…
Bennys Pølsevogn er en af de bedste pølsevogne i Danmark .
Frisk betjening af personalet, godt udvalg og fornuftige priser.
Stor anbefaling herfra.
Bennys Pølsevogn er en af de bedste pølsevogne i Danmark .
Frisk betjening af personalet, godt udvalg og fornuftige priser.
Stor anbefaling herfra.
Var nede for at bestille en sandwich, og maden fejlede på ingen måde noget, men det skal gerne hænge sammen med at man føler sig velkommen, hvilket på ingen måde var tilfældet.
Kvinden der ekspederede mig var ekstrem gnaven, og det osede bare af dårlig stemning i sådan en grad at man følte sig alt andet end velkommen. Det var direkte ubehageligt at man nærmest skulle undskylde at man havde bestilt mad.
Ønsker ikke at komme tilbage dertil uanset hvor sulten jeg end må være.
tyveri. Mig og min bror var inde og få mad. vi bestilte en bøfsandwich med bearnaise og bløde løg. prisen for denne var 42kr. vi regnede med at skulle få en bøfsandwich som kan spises med to hænder indtil vi får en lille snackburger(på støresle med en cheeseburger fra mcdonald’s). til 42kr er dette næsten tyveri. en cheeseburger fra mcdonald’s koster 12kr og denne koster 42 og var samme størrelse.
Magen til arrogance og ligegyldighed i det arbejder denne unge kvinde yder eller mangel på samme, skal man god nok lede længe efter. Brødet var sort og min pølse i svøb var kulsort, brødet til hotdog var sort, det eneste hun ikke ødelagde var fransk hotdog, men der skulle heller ingenting i. Da jeg skulle betale spurgte jeg til nummer på MobilePay og det var svært for hende at sige andet end at det står på væggen. Både service og mad var lige til skraldespanden. Det er mig meget uforstående at de overhovedet har noget at lave med en sådan personlighed og jeg er over 30 år, når det nu er sagt så stod der en ung mand og han så heller ikke særlig bekvemt ud. Og tydeligt er det at det er i hvert fald ikke den unge kvindes forretning for hun virkede total ligeglad med hendes job og hvad der ellers skete omkring hende. Besøgt 6 november 2021 kl 15:45 og det er første, sidste og eneste gang jeg besøger dette sted