Etter å ha trent i over 10 år så var det på tide å legge egoet på hylla og investere i en coach. Da ble det fort Benny siden han virket som en relatable type, og produserte gode resultater. Etter 5 u... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Benni er en coach som virkelig hører og ser DEG som menneske. Benni er ikke som andre coacher som kommenterer på hva du spiser. Benni lar deg spise hva du vil og ønsker så lenge du holder deg innen ka... Se mere
Er veldig fornøyd med gode tilbakemeldinger, raske svar, gode treningsprogram og matplan! Liker at man kan komme med ønsker til mat og får det man vil på planen. I tillegg liker jeg at treningsplanen... Se mere
Før æ starta hos beni har æ vert på feil spor spiste dørlig og sleit med og komme mæ tilbake i rutine og viste ikke hvor å skule starte og så komme æ i kontakt med beni og fik på en måte tilbake gnist... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
For deg som drømmer om en udregelig fysikk
Kontaktoplysninger
Gøteborggata 20, 0566 Oslo, 0566, Oslo, Norge
- info@bennibravo.coach
- bennibravo.coach
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Begynte med Benni som coach i desember…
Begynte med Benni som coach i desember og til nå gått ned ekstremt mye og blitt enda sterkere på den korte tiden. Legger opp treningene og maten AKKURAT som du vil ha det, han gir også veldig gode tilbakemeldinger. Gleder meg til fortsettelsen!
Benni Bravo leverte – ned i fett og opp i styrke
Jeg startet med Benni Bravo online coaching for ca 2 måneder siden, og det har vært det beste valget jeg har tatt for kroppen min på lenge. Jeg hadde trent på egenhånd i flere år, men sto stille – verken muskelvekst eller fettforbrenning skjedde lenger, selv om jeg trodde jeg gjorde "alt riktig".
Benni (og teamet) lagde et treningsprogram som passer perfekt til akkurat min hverdag, utstyr på treningssenteret og nivået mitt – ikke noe generisk opplegg. Øvelsene kommer med skikkelig gode videoer og forklaringer, så det er null tvil om utførelse. Kostholdsplanen er super fleksibel, med masse oppskrifter i appen som faktisk smaker godt og er enkle å lage – ikke kjedelig kylling og ris hver dag.
Det beste er likevel oppfølgingen. Benni svarer raskt i chatten (ofte samme dag), justerer programmet når noe ikke føles riktig, og gir motivasjon uten å være "pushy".
Jeg føler meg sett og fulgt opp på en ekte måte – ikke bare et nummer i systemet. For alle som er lei av å gjette seg fram alene: Dette funker hvis du faktisk følger planen. Sterkt anbefalt – 5 stjerner uten tvil!
Håper dette hjelper deg med drømmefysikken! 💪
Supert!
Alt har vært veldig bra, men du må være villig til å legge ned tid og innsats. Benni og teamet hans er flinke til å lage gode planer og strukturere alt slik at du har de beste forutsetningene for å lykkes. De gir deg verktøyene du trenger, men hvis du selv ikke er fast bestemt på å gjøre jobben, så er du kanskje ikke klar for det ennå.
Benni hjelper deg ikke bare fysisk, men også mentalt – han får deg til å føle deg bedre med deg selv. Det har i hvert fall fungert for meg.
Jeg tenker sånn: Hvis jeg gir alt fram til sommeren, vet jeg at jeg kommer til å lykkes og være utrolig fornøyd. Men det handler om ett steg om gangen. Resultater kommer ikke over natta – du må jobbe for det 🏆
Det jeg er fornøyd med er at jeg har…
Det jeg er fornøyd med er at jeg har noen jeg kan stille «dumme» spørsmål til uten at de får meg til å føle deg dum. I tillegg har jeg trengt noen til å pushe og holde meg accountable for det jeg har satt som mål.
Jeg hadde anbefalt benni som coach
Jeg hadde anbefalt benni som coach. Har hat han i 2 uken nå og har allerede begynt og få resultater. Trenings programmene er lett og følge og har instruks video.
God oppfølging, anbefales!💪🏾
Fikk Benni som coach i januar og har allerede fått gode resultater på kort tid. Han er veldig flink til å følge opp og gir gode treningsprogram tilpasset deg og dine behov. Han er en veldig tålmodig coach og er flink på å justerer matplanen din slik at du får tilpasset matoppskrifter til treningen samt beholde mat som du liker i kostholdet ditt.
Het nydelig opplegg
Het nydelig opplegg, bra oppfølging. Fikk endelig kicket jeg trengte til og progressere videre etter land tid med stagnering
Super bra!
Benni er helt super! Han er veldig hyggelig og hjelpsom og tilpasser alt til det du selv ønsker. Veldig bra treningsplan og super god matplan, aldri kjedelig mat! Han svarer fort på meldinger og er der alltid når det trengs! Anbefaler benni hvis du ser etter en bra coach!!
Anbefales
Har hatt benni i litt over 2 måneder nå. Og jeg er veldig fornøyd med progresjonen hittil. Hvis det er noe kan jeg bare sende en meldig så får jeg svar fort enten det gjelder mat eller trening, hvis noe ikke går som planlagt så har de som regel et godt svar å komme med. Er det noe jeg føler bør endres på eller byttes ut så fikser de det og gjør planen perfekt for målet som er satt. Benni hjelper meg med å holde motivasjon oppe hvis jeg føler på dårlig motivasjon og hjelper med det det måtte være. Så for meg at det ble veldig mye kjedelig mat, men ble sjokkert når første matplan kom å jeg så det var masse godt å de kan legge til mat jeg savner og ønsker i matplanen. Er veldig glad for at jeg tok valget å ha benni som coach å få en kickstart på treningen igjen, og oppna den fysikken jeg ønsker meg.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd.
God kommunikasjon og oppfølging.
Anbefaler
Får tilpasset ett program som passer…akkurat meg, å alle andre!
Får tilpasset ett program som passer for meg, å kunn meg. Kan gjøre endringer underveis etter mine behov, med god kommunikasjon hele veien.
Så takknemlig!!
Helt siden jeg først kom i kontakt med Benni og teamet hans har de alltid vært motiverende, realistiske og ærlige! Livet skjer med opp- og nedturer men har aldri angret på dette samarbeidet. Jeg er utrolig fornøyd, og gleder meg bare til fortsettelsen. De er utrolig kunnskapsrike, og tillitsfulle. Lifechanging!!!
God oppfølging
God oppfølging, gode økter, god på å minne på ting og tang :)
Anbefales til alle som ønsker seriøs coaching!
Jeg har hatt en veldig god opplevelse med Coach Benni Bravo fra start. Han er profesjonell, strukturert og utrolig flink til å tilpasse opplegget etter mine mål og forutsetninger. Det jeg setter mest pris på er hvor tett og seriøs oppfølgingen er – man føler seg ikke som “bare en kunde”, men som en prioritet.
Planen jeg fikk var oversiktlig og enkel å følge, samtidig som den utfordret meg nok til at jeg faktisk merket progresjon. Jeg har fått bedre struktur i både trening og kosthold, og resultatene har kommet raskere enn jeg forventet. Motivasjonen har også blitt mye bedre fordi jeg vet at jeg har en coach som følger med og justerer underveis.
Kommunikasjonen er bra og tydelig, og jeg får alltid konkrete og ærlige tilbakemeldinger å samtlige svar. Det er tydelig at han har mye kunnskap og erfaring, og at han virkelig bryr seg om at kundene skal lykkes, Dette er 100 % verdt det!
Tidenes coach
Tidenes coach, vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg tok kontakt med teamet i Desember for jeg MÅTTE gjør noe. Sendte inn enkel info til Teamet og fikk tidenes plan tilbake. Matplanen var super variert som gjorde jeg ikke trengte spise samme måltid hver dag. Nå 10 uker inn i coaching er vi ned 15kg totalt og fortsetter hardere en noen gang før🙌
Evig takknemlig for Team Bravo for det funker som bare det, anbefales på det sterkeste🏆
Fantastisk menneske
Han legger virkelig sjelen sin i at akkurat du skal få det til. Jeg Føler meg sett og hørt. Han tar seg god tid til å forklare, svare på spørsmål og det som følger med.
BB viser også forståelse når ”livet“ skjer som gjør at ting blir satt litt på pause i blant. Et fantastisk menneske som jeg virkelig anbefaler.
Får alt det du trenger av hjelp
Får alt det du trenger av hjelp. Uansett situasjon
Veldig bra opplegg rundt det med både…
Veldig bra opplegg rundt det med både trening og matplan. Hyggelige folk som skjønner at livet skjer så man trenger ikke å være redd for å si ifra dersom noe oppstår. Veldig greit at man har muligheten til å sende melding døgnet rundt
Det var en kjempe opplevelse pga benni…
Det var en kjempe opplevelse pga benni tilpasser deg med både trenings og mat plan ut i fra det du liker! Enkelt å kommunisere har følt at jeg får bra med støtte og hjelp når jeg trenger det som mest. Programmet er så bra at du ikke engang trenger å kommunisere bare følg planen fra a til å og du ser resultater etter 3 mnd
Før jeg starta ho benni syns jeg af det…
Før jeg starta ho benni syns jeg af det var vanskelig og vite hva man skal spise hvor mye.jeg hviste heller ikke hvor mye proteiner jeg skal få i meg og hva som er bra og dårlig. Det benni hjalp meg med er og få en god matplan som jeg kan følge uten og være sulten eller føle meg dårlig. Det jeg likte med benni er at jeg kan komme med ønske til hvilken mat jeg vil spise og jeg kan si ifra hva jeg ikke liker så han kan fjerne der og legge til noe nytt. Benni er en dyktig coach som er med og støtter det hel tiden og du kan bare spørre han om det er noe du lurer på med kosttilskudd eller trening. Om du vil ha resultater så ta benni💪
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.