Har handlet her flere gange og været godt tilfreds. Første gang var en fredag eftermiddag, hvor hunden havde bidt Mindste-Barnets Paw Patrol bamse i stykker, og der skulle skaffes en ny i en fart.... Se mere
FANTASTISK SERVICE! Jeg købte et køkken armatur hos Benilihome som desværre efter lidt over 1/2 år gik i stykker. (Produktionsfejl). Jeg kontaktede Benelihome på mail Tirsdag aften, modtog svar O... Se mere
Fragtede møbel uden ekstra betaling Bestilte et møbel, som var for stort til at sende med Post Nord. Hvad gør man så? Indehaveren tilbød at fragte det til vores adresse uden ekstrabetaling. Fanta... Se mere
Roser. Roser. Roser. Meget, meget behagelig og lydhør kundeservice i forhold til mine ønsker og løsningsforslag, selv om jeg var sent ude med vigtigt gavekøb. Lynhurtig behandling af mine ordrer og... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos BeneliHome har vi udvalgt lækre produkter fra kendte mærkevare producenter til badeværelset, køkkenet, boligindretning , brugskunst og meget mere. Vi hjælper gerne med at opfylde din drøm om at få et lækkert hjem.
Maglevej 2, 4632, Bjæverskov, Danmark
- info@benelihome.dk
- benelihome.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super
Tak for god service, selvom post nord ikke fik leveret den første pakke, så fik vi bare sendt en ny levering fra benelihome.
Det er da service.
Lige som det sku være..
Lige som det sku være... modtog mine varer få dage efter bestilling. Handler gerne der igen.
Super hurtig afsendelse og levering
Super hurtig afsendelse og levering - endda en lille SMS om hvor varen var sat.
Den billigste pris jeg kunne finde på nettet og samtidig en lille ekstra gave i kassen.
Vi vender tilbage :)
Perfekt!
8 timer fra bestilling til levering ved hoveddøren - det kan ikke gøres bedre. Tilmed var det til den suverænt billigste pris.
Tusind tak og det er 100% sikkert at vi vender tilbage.
Fin kommunikation og service
Fik lov til at komme forbi og se og sidde i bambusstolene inden jeg købte den. Sød ejer og venlig og hjælpsom betjening.
Roser, roser, roser, roser, roser
Roser. Roser. Roser.
Meget, meget behagelig og lydhør kundeservice i forhold til mine ønsker og løsningsforslag, selv om jeg var sent ude med vigtigt gavekøb. Lynhurtig behandling af mine ordrer og lynhurtig pakkeafsendelse (MAX 30 MINUTTER), fordi BeneliHome vidste, det er vigtigt for mig, at min mor får denne lækre ekstra gave på hendes 80 års fødselsdag.. tak for det! helt korrekte, let overskuelige underretninger, kvittering mm i min inbox. Super
Super service og hurtig levering
Har bestilt her nu af 2 omgange og kan kun give lutter ros. Sindsyg hurtig levering, varerne i perfekt stand og virkelig gode priser og kundeservice. Så bliver det bare ikke bedre. Klart et sted jeg vil handle igen.
Bestilte snapseglas Fra Lyngby
Bestilte snapseglas Fra Lyngby, so. De sendte en mail til o., at de ikke var på lager. Jeg skulle bruge dem som gave i udlandet. Jeg var noget ked, men de ydede virkelig en kæmpe service, og skaffede nogle, der mindede om dem, til samme pris.
Kan kun anbefale dette firma varmt, da de yder en service, der overgår noget jeg tidligere har oplevet. En kæmpe tak til Benelihome ❤️❤️
Fragtede møbel uden ekstra betaling
Fragtede møbel uden ekstra betaling
Bestilte et møbel, som var for stort til at sende med Post Nord.
Hvad gør man så? Indehaveren tilbød at fragte det til vores adresse uden ekstrabetaling. Fantastisk service.
Derudover oplevede vi den samme vare til noget højere pris ved konkurrenterne, så de er også stærke på priserne.
Gode anbefalinger herfra.
Har bestilt og betalt for en messing…
Har bestilt og betalt for en messing trådkurv til badeværelset i maj 2018. I september 2018 har jeg stadig iikke modtaget noget. Nu har jeg fået mine penge retur. Dejligt.
Hvis jeg så i stedet får trådkurven. Så får de en stjerne mere.
Så modtog jeg kurven som er i rigtig god kvalitet.
Tak for god betjening trods alt.

Besvarelse fra BeneliHome.dk
Super service - special levering
Super service. Jeg havde bestilt Medusa plast tall, skåle m.v. til min campingvogn og der var enkelte ting i rest ordre. De skrev så det kom til landet den 18.6 med skib og ville sende det hurtigt til mig, da jeg skulle på ferie. Tirsdag den 19. måtte jeg ringe og sige, at de ikke skulle sende det før jeg kom fra ferie, da jeg kørte onsdag. Så sagde de - hvilken jeg skal du (til Rødby) jamen så kan jeg da køre til Herfølge afkørsel når I kommer forbi der og få pakken. Sagt som gjort og vi mødtes og vi fik pakken.
Er det ikke bare super service............Vi var meget glade og kunne få en dejlig ferie. Tusind tak til jer for denne super service - aldrig oplevet noget lign. TAK.
God kommunikation og kvalitets produkter
Fede varer, gode priser og hurtig levering!!
Fænomenal kundeservice, meget konkurrencedygtige priser og hurtig levering! Derudover et rigtig spændende varesortiment. De varmeste anbefalinger herfra. 1000 tak for handlen! Mvh Annemarie
God rådgivning og havde varen …
God rådgivning og havde varen efterfølgende dag
Super god og hurtig service. Kan KUN anbefales :-)
Jeg har købt en super flot Rosa loungestol, af rigtig lækker kvalitet med god siddekomfort. Overvejer faktisk at købe en mere........
Jeg har kun positive ting at sige om BeneliHome.dk da det ikke er første gang jeg har handlet der og bestemt heller ikke sidste gang. De er altid klar med hjælp og vejledning. Tak for jeres super gode og hurtige service.