Fijne website, zeer goede producten prijs-kwaliteit en vriendelijke communicatie. Update: Geen dank, graag gedaan! ☺️ Ik kom uit Italië en ik ken deze merk heel goed, mijn oma gebruikte het oo... Se mere

Onlangs 3 crèmes besteld om uit te proberen. De anti-age nachtcrème, de hydra dagcreme voor de droge/gevoelige huid en Rosa crème. Heerlijke producten, mijn huid is er blij mee. Ruiken lekker, poedera... Se mere

Beste Team van CERA DI CUPRA, IK heb fantastisch ervaring met producten welke ik heb gekocht! Ik heb jaren Beautiful ervaring en zal zeker Julie klant blijven! Alleen onder oogen creme he... Se mere

De bestelling is prima uitgeleverd. Dat ging goed. Het enige minpuntje is de afleverdatum via de track-en trace code. Ik snap dat het 'n drukke tijd is, maar als ik via de code keek wanneer het afgele... Se mere

1. Kosmetikforretning

Om Belviso

Belviso Cosmetics is de exclusief Benelux-distributeur van Italiaanse fabrikanten Ciccarelli (Milaan) met haar merken Cera di Cupra, Pasta del Capitano en Dimensione Uomo en Dounia (Rome) met Esprit Equo.

Beide merken zijn bekend om hun hoogwaardige en biologische schoonheidsproducten. Door deze unieke samenwerkingen kunnen wij een vrouwen- en mannenprogramma leveren voor gezicht-, tand-, lichaam-, en haarverzorging, geschikt voor alle huid- en haartypen.

Gewaardeerde service aan een betaalbare prijs Wij koppelen de door honderden klanten gewaardeerde service aan een betaalbare prijs. Uiteraard hoort bij een goede service een objectief advies; welk product geschikt is voor uw huid, lichaam of haar.

U kunt ons altijd bereiken via e-mail: info@belviso.nl, per telefoon: +31 23 8200 973 of op onze website www.belviso.nl via Whatsapp.

Wij laten u graag kennismaken met onze geweldige producten.

Team Belviso Cosmetics

4,8

Zeer goede producten.

Update: Geen dank, graag gedaan! ☺️
Ik kom uit Italië en ik ken deze merk heel goed, mijn oma gebruikte het ook. Wat fijn dat Ik kan het hier in Nederland kopen.
Ik heb de monstertjes gebruikt die jullie bij de bestelling hebben toegevoegd en ik ben er zeer tevreden over.
Ik gebruik alle soorten huidverzorging en ben heel zuinig op mijn huid dus ik weet waar ik het over heb.

Cordiali saluti e una buona giornata! 🇮🇹

13. februar 2026

Besvarelse fra Belviso

Beste Emy, hartelijk bedankt voor jouw 5 sterren en de positieve review.

Heerlijke dagcreme van Cera di Cupra…

Heerlijke dagcreme van Cera di Cupra voor mij inmiddels een vast ochtend ritueel. Service van Belviso is persoonlijk en zeer snelle levering. Ik kan het iedereen aanbevelen!

5. januar 2026

Besvarelse fra Belviso

Beste Mike, dank je wel voor deze heel prositieve review en de vijf sterren!!

Bestelling en prduct

Heb al een paar keer iets besteld, de laatste keer was 1 product niet voorradig, daar kreeg ik direct een mail over en werd het keurig opgelost.
TOP.
Producten zijn ook heerlijk.

9. januar 2026

Besvarelse fra Belviso

Beste Romana, dank je wel voor je fijne review. We doen osn best om onze service zo hoog te houden.

Heel snel

Heel snel, professioneel en ondanks mijn internet problemen alles binnen een uur opgelost. En ik ben gek op de producten.

18. december 2025

Besvarelse fra Belviso

Beste Miia, dank je wel voor deze fijne review. We doen ons best en onze klanten gaan altijd voor alles.....

Zeer goede service!

Ik had een onverklaarbaar probleem met het bestellen van producten online - na een mailtje naar Belviso uitstekend opgelost, waarvoor dank!

25. november 2025

Besvarelse fra Belviso

Beste Jacqueline, dank je wel voor je review! En we helpen graag. Service en support zijn niet altijd vanzelfsprekend. Wij denken daar anders over.

Hele goede producten voor een goede…

Hele goede producten voor een goede prijs! Zelfs voor een zeer gevoelige huid! Ik werd zelfs gebeld dat ik nog recht had op een gratis product. Snelle levering en hele snelle reactie op vragen. Echt aan te raden producten!

21. november 2025

Besvarelse fra Belviso

Beste Marja, dank je wel voor de 5-sterren en de fijne review! We doen ons best voor onze trouwe klanten.

De bestelling geplaatst

De bestelling geplaatst, mail ontvangen dat de bestelling wordt klaargezet. Bestelling netjes op tijd ontvangen. Kreeg een mail dat ik vergeten was mijn kado aan te stippen. Dat meteen gedaan. Goede service.

4. november 2025

Besvarelse fra Belviso

Beste Imorita, dank je wel voor je positieve review, dat vinden oprecht heel fijn!

Altijd snelle levering van een…

Altijd snelle levering van een fantastische crème ( Cera di Cupra Rosa) voor mij een must na het scheren

2. november 2025

Besvarelse fra Belviso

Beste Willem, dank je welvoor deze fijne review!

Super “Rosa Crème”

Ik heb “Rosa Crème” besteld omdat ik bij een vorige bestelling een monstertje had gekregen waar ik heel blij van werd. De geur is heerlijk en super voedend!

20. september 2025

Besvarelse fra Belviso

Hartelijk bedankt voor deze review en de 5-sterren, daar zijn we trots op!