3,8

God

Samarbejde

Vi har fået installeret varmepumpe luft/vand til eksisterende varmeanlæg af BELØ/Martin. Som byggeherre (og byggetekniker) med stor interesse i opgaven har det været en meget behagelig oplevelse at kunne samarbejde med Martins, hans ansatte og partnere. Anlægget fungerer bedre som forventet. Professionelt udført. Og der er 5 års garanti herpå.

6. november 2025

Hold jer langt væk!

Jeg kontaktede Belø VVS for at få et tilbud på varmepumpe til huset.
Dette gik fint og han var hurtigt ude og kigge på huset og foreslog 16kw varmepumpe til huset.

og nu kommer alt bøvl...

Vi aftalte at de (Belø) skulle komme ud 21-06-2023 og gå i gang med arbejdet (heriblandt afkobling af pille fyr og varmvandsbeholder)
Det skal siges jeg havde slukket pille fyr mm. så de ikke skulle arbejde med varmkedel gjorde dette natten til den 19-06.

Da vi når til den 21-06. Jeg står op klokken 07 for at være klar til de kommer. jeg venter og venter da klokken bliver 13 ringer jeg for at høre hvornår de havde tænkt sig at komme.
Det første jeg høre er "skulle vi komme ud til dig idag?".. Så de havde rent faktisk glemt aftalen.
Vi får så aftalt at de kommer og sætter vand varmer op den 22-06 i stedet, Kl. 08.00 Så jeg i det mindste havde varmt vand.

22-06 blev jeg ringet op 07:45 at de var en smule forsinket med ca 30 minutter.
Tænkte dejligt jeg blev infomeret og det sikkert bare var en dårlig start. De får gjort det de skal, men de vil ikke selv pille ved strømmen. Hvilket også er fair nok, denne telefon samtale overhører konen, kl.10, men da klokken bliver 16 og vi endnu ikke har hørt mere.
Ringer vi til Martin, fordi der endnu ikke er kommet en elektikker. Han er uforstående og virker slet ikke som om han har ringet efter nogen. Vi siger vi skal have en elektikker ud nu, da ingen har været i bad i 4 dage, fordi der ingen varmt vand er.

Vi frasiger vi skal betale overarbejde for den eletikker. Han kommer ca. 1715 og får tingene sat til, så vi kan få varmt vand.

Den 25-06 skriver jeg mail til Martin "Jeg har kigget rundt og jeg mangler cirkulationspumpen der sad på pille fyret jeg tror en af dine VVS'er har taget den med da de har skåret rørene på pille fyret.
Jeg regner med at denne komme tilbage da en ny koster 2000kr" de har taget en cirkulationspumpe og taget den med dem. Cirkulationspumpen kunne bruges til varmepumpen men hvorfor tage den med`?

I min optik er det forsøg på tyveri/svindel.. Hvis den skulle monteres igen, hvorfor så tage den væk fra ejendommen.

Jeg skriver igen den 26-06 for at høre om der er kommet noget nyt hvor min cirkulationspumpe er? og hvad tidshorisonten er da jeg synes ventetid er lang og ikke bliver infomeret.

Den 28-06 ringer jeg igen, om jeg får min cirkulationspumpe igen som blev taget fra fyret, da jeg ikke har hørt yderligere. hvortil jeg får svar på at det bliver monteret på det nye varmeanlæg.
jeg spørger nysgerrigt ind da det så ikke stemmer overens med tilbuddet. hvor til jeg får svar "ja ved jeg men vil du ikke have den fratrukket tilbud?" Igen manglende information og forsøg på at tjene flere penge, hvis "det" ikke opdages.

Jeg er ikke blevet spurgt om dette skal fratrækkes eller lign. lyder lidt i mine øre som om det var noget fusk i dette.

Tirsdag den 04-07 var elektriker og ordne el arbejdet. Rigtig sød og imødekommende.

Onsdag den 05-07 ringer det på døren, vi er ikke orienteret om at der skulle komme 2 fra firmaet med buffertank til varmepumpen, for vi havde en aftale torsdag. Konen tager imod dem ved døren, og er meget forvirret. For vi var ikke orientet om de kom og hun adspørger om ikke det først er i morgen der er en aftale, hvor de flabet svare at de skal bare sætte den her af, til dem der kommer i morgen.

Den 06-07 kommer der 2 nye håndværkere der skal montere den her varmepumpe, de får gjort det de skal, men desværre er der fejl på displayet (fra firmaet)

Først 14-07 bliver det nye display skiftet.

Den første håndværker var rigtig sød og venlig, de 4 andre var flabet og ret ubehøvlet og ingen af dem vidste hvad hinanden lavede. Ham der afsluttede monteringen var den første håndværker, der med egne ord, sagde at den montering var ikke sådan han havde regnet med det kom til at se ud. (Det arbejde de tidligere kolleager havde lavet)

Så i alt 5 forskellige håndværkere og 2 forskellige elektrikere har været igennem, her..

Fik slut regning den 15.juli og måtte dertil skrive at der stadig var mangler da pillefyr ikke var taget fra røgrøg var stadig sluttet til mm. dette blev taget fra den 21-07. Så han sender en regning før arbejdet reelset er færdigt.

Til sidst inden jeg ville betale for regning kontaktede jeg Belø (Martin) på telefon for at spørge om at der slet ingen kompensation for ventetid og at jeg er blevet glemt mm.
Hvor til jeg får et svar det vil han ikke kompensere for da det jo ikke var koldt og vi sagtens kunne holde varmen.

Generelt har al kommunikation fået gået ved at VI selv har skulle kontakte Martin hele tiden, han ringer aldrig selv med information. 4 uger har det taget at få installeret det luft-til vand anlægget.

Vi bruger aldrig Belø igen! Og vil aldrig anbefale det til nogen. Håndværksmæssigt ser arbejdet godt ud. Men om det er lavet ordenligt må tiden vise.

22. juni 2023

Er dette din virksomhed?