Bellinger A/S Anmeldelser

1. Shopping og mode

Bellinger House is a Danish eyewear company that designs and produces three strong high-end brands. Design, logistics, accounting, customer service, production, and marketing are all housed under one roof at our headquarters in Risskov. From our sales office in the US, we serve all our North American customers. Our three brands are sold to opticians in more than 30 different countries worldwide, and we introduce 3-4 collections for each brand annually, launching them at 8-10 trade shows each year. Our three brands are Bellinger, Blac, and Entourage of 7, each with its own visual identity and DNA.

Middel

2,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har den 26 oktober anmeldt…

Jeg har den 26 oktober anmeldt Bellinger på trustpilot, denne kan findes i mine anmeldelser, men da man ikke kan kommentere yderligere i en tråd der så kommer denne her opdatering!

Der var en Lene fra firmaet der sagde at de ikke kunne finde nogen direkte kontakt med mig, underligt på trods af adskillige mails samt svar fra dem:
1. mail: 20. okt. 2018 10.35, svar fra info@Bellinger 23. okt. 2018 12.31
2. mail: 24. okt. 2018 08.33, svar fra info@Bellinger 26. okt. 2018 09.51
3. mail 26. okt. 2018 10.51, svar afventer!!

den 26. oktober skrev en Lene Lodberg at hun anbefalede mig og skrive til dem på en mail hun opgave. sjovt nok den samme info@bellinger
dette gjorde jeg den 26. oktober men her 5 dage senere har jeg ikke engang modtaget en accept på modtagelsen af min mail!

MEGA sløjt firma og Jeg kan BESTEMT ikke anbefale dem eller deres produkter!!

31. oktober 2018
Bellinger A/S-logo

Besvarelse fra Bellinger A/S

Hej Tom
Jeg beklager misforståelsen, da du er bosat på Færøerne, var din mail ikke i vores danske indbakke.
Dine mails fra den 20-26. oktober 2018 er nu fundet, og jeg kan se at du mail-korresponderet med min kollega Anne.
Da din brille er købt i 2015, er din 2-års reklamations-ret desværre udløbet.
Dvs. hvis brillen kræver en ny front eller ekstra reservedele, skal de købes hos en forhandler som kan reparere brillen.

Skulle du have yderligere spørgsmål, må du gerne kontakte mig direkte:
llo@bellinger.dk

Mvh. Lene Lodberg / Team Blac

Dansk design, men Nordkorea kvalitet

Næste gang jeg skal købe et nyt stel køber jeg det ved aliexpress Der ved man får hvad man betaler for! Dansk design oki ja meget pæne, men kvaliteten, den skal vi jo nok ikke skrive om!!!! Maling skaller af, KULFIBER STÆNGE bøjer og brækker Så mit råd til dig der skal have nye briller: HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!

17. april 2016