Bella broderi og hobby Anmeldelser 16

2,9

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Bella broderi og hobby, kan du være sikker på, at jeg gør alt hvad jeg kan, for at hjælpe dig, sende dine varer så hurtigt som muligt og alt i alt, yde den bedste kundeservice, som jeg har lært. Her får du over 2000 forskellige broderier og garn at vælge imellem. Jeg håber at du vil føle dig velkommen og du kan være sikker på, at jeg også gør mit bedste, for at have lave priser. Mvh. Ann-marie Skov

2,9

Middel

Bestilte julesokbroderi med garn osv…

Min kone bestilte julesokbroderi med garn osv i midten af september. Fik tilsendt et stykke stof uden noget andet og pengene for julesokken blev trukket.
Har til dato rykket flere gange for at få tilsendt det, hun har bestilt og fået lovning herpå, MEN har endnu ikke fået tilsendt noget😡

3. oktober 2022

Hurtigt fragt og god kommunikation med…

Hurtigt fragt og god kommunikation med firmaet, da jeg ved en fejl blev sendt en forkert vare. Fejlen blev hurtigt udredet og jeg modtog den rigtige vare få dage senere. Handler her igen i fremtiden.

26. oktober 2020

Min varmeste anbefaling

Jeg har intet andet end rosende ord at give til Bella Broderi & Hobby.

Spændende udvalg af produkter, fremragende service, hurtig ekspedition af ordren og hurtig levering.

Jeg er yderst tilfreds med min ordre og, ikke mindst, den service jeg modtog. Jeg havde glemt at tilføje et produkt til min bestilling, inden jeg afsluttede ordren, så jeg kontaktede via e-mail, og fik hurtigt svar tilbage med en løsning, så jeg kunne få produktet med i min ordre. Intet mindre end super service!
Ordren var hurtigt pakket og afsendt, og allerede dagen efter afsendelse modtog jeg min ordre, og vedlagt ordren var oven i købet en dejlig, lille hilsen.

Bella Broderi & Hobby får min varmeste anbefaling, og det er ikke sidste gang, jeg selv vil bestille herfra :-D

21. maj 2020

God service og hurtig levering.
Nem at bestille - let overskuelig hjemmeside.
Alt i alt er det hele perfekt og fortjener at få 5 stjerner.
Og ikke mindst er der altid god hjælp at få hvis dette skulle være nødvendigt.

28. juli 2018

Dette er en fantastisk butik!

Dette er en fantastisk butik!
Fineste varer, hurtig levering. Men bedst af alt er fornemmelsen af omtanke for kunden. Jeg har modtaget flere personlige mails med råd og og vejledning til at gribe projektet an så jeg kan lykkes med det. Meget betryggende - og ganske enestående!
Varmeste anbefalinger herfra.

5. juni 2018
Bella broderi og hobby-logo

Besvarelse fra Bella broderi og hobby

Hej Sus
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, det varmer.

God service, fine varer og lige det dér ekstra!

Tak for nogle fine varer - broderigarn og stof og den hurtige forsendelse. Men endnu mere tak for de 5 nåle du sendte med uden beregning(kunne ikke finde dem i web-shoppen). Det var en fin service - jeg er nybegynder inden for broderi, så de er mine første nåle :-)

Jeg vil ikke tøve med at købe varer fra Bella broderi og hobby igen næste gang jeg kommer til at mangle noget og vil til en hver tid anbefale shoppen til andre!

15. april 2015

Hurtig service og billige varer

Jeg må indrømme at jeg er yderst tilfreds med bellabroderioghobby.dk

Bestilte en vare til en firma adresse torsdag aften og mandag morgen lå pakken klar til mig. Og tilmed sparede jeg over 100 kr. på de samme varer i forhold til en anden hjemmeside.
Kommer klart til at handle her igen og kan varmt anbefale!

9. marts 2015

Super og anbefalelsesværdig

Bella broderi og hobby har en meget nem og brugervenlig hjemmeside. De har et stort og spændende udvalg af håndarbejdsartikler og det et nemt at bestille og betale.
Jeg bestilte et strikkekit om lørdagen og fik det mandag. Varen svarede helt til det lovede. Jeg fik tilmed mit garn i en fin genanvendelig lille taske, som jeg er glad for. Det havde jeg ikke regnet med.
Jeg er ovenud tilfreds og handler gerne der en anden gang.

9. september 2014
Bella broderi og hobby-logo

Besvarelse fra Bella broderi og hobby

Hej Susse , jeg er meget glad for din fine anmeldelse , tak skal du have