Dårlig service igen.
Havde tid på Industrivej Roskilde, kommer til døren hvor der står man skal gå ind af modsatte dør og vente til Fyssen kommer og henter dig. Efter jeg havde ventet en time og der ikke havde kommet nogen, tager jeg i døren og finder ud af at der slet ikke er nogen på job. Man havde bare ikke givet mig besked. Ringer og klager over det, og de fortæller de ikke kunne finde mig i systemet. Men det passer ikke da de inden havde sendt en sms om jeg skulle huske jeg har en tid hos dem. 2. gang skulle jeg afmelde en tid og det er godt nok svært at få kontakt med en tlf medarbejder. De har tlf tid fra 14 til 21 og jeg ringede kl 20,30 og fik ad vide af en tlf svare de har meget travlt, så tryk 1 og de ville ringe til mig. De ringede aldrig, så dagen efter hvor jeg havde den tid jeg skulle aflyse, ringede jeg igen og samme svar på tlf svare, vi har meget travlt så tryk 1 og vi ringer dig op, igen de ringede aldrig. Men de skriver at hvis man ikke afmelder så vil alle tider fremover blive slettet. Så til sidst måtte jeg ringe op til deres nabo på Stændertorvet i Roskilde og bede hende op at sige til ham der skulle behandle mig at jeg ikke kom. Jeg måtte sige til hende at jeg ikke kunne komme i kontakt med Falck health care og hun svarede at jeg ikke var den første og hun hører tit der er problemer. Jeg har dem igennem mit forsikrings selvskab og vil da meddele dem at det er dybt useriøst og ville meddele mine kollegaer det samme.