Mirto is zeer tevreden over Beerepoot. We zochten een tweedehands transportband op maat en we kregen gepaste service. De accountmanager zorgde voor een vlotte communicatie. Bij uiteindelijke levering... Se mere
Goed geadviseerd door Leon over wat voor transportband bij ons passend zou zijn. Levering volgens afspraak en mooi en goed werkende oplossing geboden! Ik zou Beerepoot zeker aanbevelen bij anderen.... Se mere
Persoonlijk contact en top kwaliteit! Laatst hebben wij bij Handelsonderneming Beerepoot BV een aantal rollenbanen afgenomen. Het contact was super duidelijk, degene die ik sprak wist precies waa... Se mere
Meerdere heftafels van Beerepoot in onze werkplaats; allen tweedehands, maar zo goed als nieuw. Beerepoot weet intussen welk type tafel we graag inzetten en denkt mee bij de selectie. Correcte lever... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Beerepoot B.V. is specialist in onder andere nieuwe en zo goed als nieuwe bandtransporteurs, rollenbanen, heftafels en complete transportinstallaties. In 30.000 m² overdekte opslagruimte staat onze voorraad goederen geordend en duidelijk overzichtelijk...
Spanbroekerweg 208A, 1715 GW, Spanbroek, Holland
- 0226 352 544
- info@beerepoot.nl
- beerepoot.nl
Correcte service !
Correcte service !! Goeie en vlotte communicatie
Snel en betrouwbaar!
Uitstekende service tot in belgie!
Prima leverancier
Vlotte reactie op mijn per mail gestelde vraag en een kundig advies met duidelijke verwachtingen die ook waar gemaakt zijn. Zeker een bedrijf om vertrouwd zaken mee te doen.
Bernd ter Keurs
Afdelingshoofd Beschut Werken van de Gemeente Groningen
Duidelijke uitleg en snel geholpen
Duidelijke uitleg en snel geholpen. Fijn om mee te werken.
super bedrijf
super bedrijf. klantvriendelijk. reageerd snel.
komt zijn afspraken zeker na.
Snel en correct
We hadden onderdelen nodig om een machine te repareren die we bij de leverancier niet meer konden krijgen. met 1 telefoontje was het geregeld en stonden de onderdelen voor ons klaar! Super service.
J. van Bodegom en Zn BV
snel een superoplossing
Floriette Trendcatching Creations BV zocht een bandtransporteur en vond hier voor een prima prijs een superoplossing. Fijn meedenkende technici. Snelle levering. We zijn er blij mee.
Zeer snelle en vlotte afhandeling
JW de Kort Calderys
Hebben hier laatst een heftafel gekocht
Goede service en contact en ook navraag of alles goed geleverd is
Puike heftafel
Mooie tweedehands heftafel gekocht. Goede service en fijn contact!
Goede service
Goede service, telefonisch goed bereikbaar en scherpe prijzen in verhouding tot de kwaliteit
berepoot review
Al meerdere keren goed geholpen. Wordt altijd snel geleverd uit voorraad!
Al jaren klant bij Beerepoot BV
Al jaren klant bij Beerepoot BV. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Tevens goede en snelle service en fijn contact.
Een goeie zakelijke partner
Een goeie zakelijke partner.
Ze reageren snel met de juiste info waar je om vraagt en ze houden zich aan de afspraken die ze met je maken.
Een aanrader dus.
Eigenlijk helemaal tevreden met dit…
Eigenlijk helemaal tevreden met dit bedrijf. Goede producten, goede service en goede opvolging.
Pas 2 deuren electrisch gemaakt meet…
Pas 2 deuren electrisch gemaakt meet deze deurautomaten. Is bijzonder goed verlopen en werkt erg goed