Handelsonderneming Beerepoot BV Anmeldelser

5,0

Mirto is zeer tevreden over Beerepoot. We zochten een tweedehands transportband op maat en we kregen gepaste service. De accountmanager zorgde voor een vlotte communicatie. Bij uiteindelijke levering... Se mere

Goed geadviseerd door Leon over wat voor transportband bij ons passend zou zijn. Levering volgens afspraak en mooi en goed werkende oplossing geboden! Ik zou Beerepoot zeker aanbevelen bij anderen.... Se mere

Persoonlijk contact en top kwaliteit! Laatst hebben wij bij Handelsonderneming Beerepoot BV een aantal rollenbanen afgenomen. Het contact was super duidelijk, degene die ik sprak wist precies waa... Se mere

Meerdere heftafels van Beerepoot in onze werkplaats; allen tweedehands, maar zo goed als nieuw. Beerepoot weet intussen welk type tafel we graag inzetten en denkt mee bij de selectie. Correcte lever... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Beerepoot B.V. is specialist in onder andere nieuwe en zo goed als nieuwe bandtransporteurs, rollenbanen, heftafels en complete transportinstallaties. In 30.000 m² overdekte opslagruimte staat onze voorraad goederen geordend en duidelijk overzichtelijk...

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

zeer positieve ervaringen met Fa Beerepoot.

Wij kennen de Fa Beerepoot al vele jaren, en persoonlijk ook in relatie vorige werkgever.
Wij doen niet heel frequent zaken met de firma Beerepoot BV, maar dat heeft alleen te maken met onze behoefte en niet met de positieve ervaringen.
De geleverde producten zijn van een goede kwaliteit, vaak gelijkwaardig aan nieuw.
We zijn een recyclingsbedrijf, en hergebruik staat dus ook in deze bovenaan.
Het bedrijf is oplossingsgericht en heeft altijd wel een mogelijkheid om te leveren naar behoefte.
Tevens zijn de prijzen zeer concurrerend. En ook als er eens een keer iets niet goed is gegaan of er een probleem is, wordt dit zeer correct opgelost. Als voorbeeld, wanneer een frequentieregelaar van de Foliewikkelaar welke aangekocht (mogelijk door een schade aan een kabel) defect is geraakt in de eerste weken na inbedrijfname, worden de gemaakte kosten zondermeer vergoed, TOP.

28. juni 2024

Wij doen al vele jaren zaken met de…

Wij doen al vele jaren zaken met de firma Beerepoot BV.
De geleverde producten zijn van een goede kwaliteit en de expertise is zeer professioneel.
Het bedrijf denkt goed mee om met een zo goed mogelijk oplossingsgericht voorstel te komen.
Tevens zijn de prijzen zeer concurrerend en dat is erg prettig.

17. januar 2024

Duidelijk en afspraak is afspraak.

Bij Beerepoot kun je altijd wel ff overleggen en gaan kijken wat er beschikbaar is. Vooral als nog niet helemaal duidelijk is wat je kunt gebruiken voor een nog wat onduidelijke vraag van een klant. Ook als het toch niet goed werkt is er altijd wel een oplossing met elkaar te bedenken. Ook als het even duurt voor je een beslissing kunt nemen zijn er goede afspraken te maken over reserveren etc.

Prima service!

4 hele nette bandtransporteurs gekocht bij Beerepoot, netjes geverfd, nieuwe banden erop, zo goed als nieuw. Goede service, prima geholpen door Jack, ook nette opvolging na levering en installatie. Helemaal top!

Dozensluiter en uitrolbaan huur

We hebben voor een periode van een half jaar een dozensluiter en uitrolbaan gehuurd, dit ter overbrugging van de levering van een casepacker. Na telefonisch contract, snel gereageerd met een offerte en levering. We zijn erg tevreden met de geboden oplossing.

Gerrit Siebert
Packaging development en Productietechniek
Dalli de Klok, Heerde

Goede adviezen

Goede adviezen, redelijk prijsniveau, snelle levering, groot assortiment, servicegericht personeel.
Dat lijken me wel weer genoeg veren...
Maar wel allemaal waar.

4. oktober 2022

Meedenken en advies op maat

Wij zijn een Duitse kartonage-onderneming en zijn door de specialisten van Beerepoot uitstekend geadviseerd bij een logistiek vraagstuk waarvoor een een acute oplossing vereist was. Het meedenken en communiceren maakte het mogelijk snel te schakelen en een product (een gebruikte heftafel in dit geval) van goede kwaliteit binnen een week inzetbaar in onze fabriek te hebben. Top! Potthoff-Wenner Vermietungs GmbH, Versmold.

15. august 2023