Beekmans Heftrucks B.V.  Anmeldelser 47

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aan het begin van de fruitoogst ging mijn oude heftruck kapot, direct in een naburig dorp een andere heftruck gehuurd triplo mast met lage doorrijhoogte. Na 3 weken gaan tellen, de huur was redelijk h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn al enkele jaren klant bij Beekmans. Goede service, snelle reactietijd en altijd een juiste aanbieding. Ze gaan echt voor je op zoek als je een stapelaar, heftruck o.i.d. nodig hebt. Voor ons... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Momenteel meerdere 2e hands truck's bij Beekmans gekocht en zijn heel tevreden. als ze afgeleverd worden zien ze eruit als nieuw, super strak in de lak. Snelle reactie/offerte als we geïnteres... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Schrobmachines doen hun werk prima. Verbruiken weinig zeep. Worden iedere dag gebruikt in levensmiddelenfabriek. Service fa. Beekmans👌

Virksomhedsoplysninger

1. Gaffeltruckforhandler
  2. Udstyrsudlejning
  3. Maskinvedligeholdelse
  4. Mekaniker
  5. Online markedsplads

Skrevet af virksomheden

Gespecialiseerd in warehouse ontzorging Beekmans Heftrucks is een bedrijf dat gespecialiseerd is in warehouse ontzorging. Wij kenmerken ons als bedrijf wat service en verkoop aanbiedt voor de regio en wij opereren landelijk op het gebied van lease en korte termijn verhuur van intern transportmateriaal. Bij Beekmans Heftrucks kun je terecht voor schrobmachines, veegmachines, heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers, pompwagens, stapelaars tot en met geautomatiseerde voertuigen. Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van hun warehouse en intern transportmateriaal. Als Beekmans Heftrucks vinden wij het belangrijk om de samenwerking aan te gaan met onze klanten en wij staan dan ook altijd open voor (nieuwe) klanten die dit ook van belang vinden. Door deze dynamiek van samenwerken merken wij in de praktijk dat we meer voor elkaar kunnen betekenen en dat wij onze klanten in staat stellen nog verder te groeien.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beekmans heeft bij ons een nieuwe…

Beekmans heeft bij ons een nieuwe heftruck geleverd welke geheel naar wens is en wat soepel verlopen is qua levering, ook huren wij regelmatig hoogwerkers bij hun. Ze zijn snel met het leveren hiervan en proberen met ons mee te denken voor wat handig is. Al met al zijn we erg tevreden met hun.

16. maj 2024

Beste Wesley,
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat de levering van de nieuwe heftruck soepel verliep en dat je tevreden bent. We waarderen het dat je onze hoogwerkers regelmatig huurt en denken uiteraard graag met je mee. Tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rap geregeld en een vlekkeloze…

Rap geregeld en een vlekkeloze afhandeling. Goed persoonlijk contact

3. maj 2024

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Super om te horen dat alles naar wens was en bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat je het persoonlijk contact en onze snelle service kon waarderen. We doen ons best om het iedere keer weer top te regelen. Mocht je nog iets nodig hebben, dan weet je ons te vinden ;-)

Prima service

Goed geholpen bij het verkoop gesprek. Na opdracht op de hoogte gehouden van de leverstatus. Bij levering een aardige en meedenkende chauffeur, prima uitleg over het gebruik. Zeer tevreden

7. maj 2024

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Bedankt voor je top review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over hoe alles is gelopen, van het eerste gesprek tot aan de levering. Ik zal de complimenten doorgeven aan onze chauffeur :-)
Als je ooit nog vragen hebt of iets nodig hebt, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar!

Prettige samenwerking

Heftruck aangekocht zeer tevreden over de geleverde service!

24. april 2024

Beste Sietse,
Hartelijk dank voor je positieve review en voor het delen van je ervaring met onze service. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je nieuw geleverde Jungheinrich EFG216 heftruck. Veel werkplezier met je nieuwe aanwinst!

Bellen en leveren

Bellen en leveren! Binnen 24 uur voorzien en goed en vriendelijk geholpen!

18. april 2024

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens was en we je snel konden helpen. We kijken uit naar de volgende keer!

Beekmans. Snelle service

In de drukte van de voorbereidingen voor de langverwachte opening van onze nieuwe vestiging, leek het alsof alles op rolletjes liep. Totdat we geconfronteerd werden met een uitdaging die we niet hadden voorzien: de vloeren. Proberen om ze schoon te krijgen leek een onmogelijke taak. Met de deadline snel naderend, begonnen we nerveus te bellen naar verschillende verhuurbedrijven voor schrobmachines. Maar onze hoop begon te vervagen toen geen van hen kon voldoen aan onze dringende vraag, totdat we eindelijk de telefoon opnamen en contact maakten met Beekmans. Wat een verademing was dat! Binnen luttele minuten stonden ze ons vriendelijk te woord en was alles geregeld. Het was als een zucht van opluchting in een hectische tijd. En de volgende ochtend, toen we de deuren van onze nieuwe vestiging openden, werden we begroet door niet één, maar twee glimmende schrobmachines, klaar om ons te helpen de klus te klaren. Beekmans begreep niet alleen onze behoeften, maar overtrof ook onze verwachtingen door ons te ontzorgen op een manier die we nooit hadden kunnen voorzien. Hun toewijding aan klantenservice is een ware inspiratie en een herinnering aan hoe een bedrijf echt het verschil kan maken.

19. april 2024

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Hartelijk dank voor jullie geweldige review! We zijn ontzettend blij te horen dat we hebben kunnen bijdragen aan een succesvolle opening van jullie nieuwe vestiging. Bij Beekmans staan we altijd klaar om te zorgen dat alles op rolletjes loopt, zelfs onder druk. We zijn blij dat we jullie verwachtingen hebben kunnen overtreffen en dat de schrobmachines precies op tijd waren. Jullie feedback is echt een opsteker voor ons team. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Veel succes met jullie nieuwe vestiging en hopelijk tot snel!

Samenwerking Beekmans Heftrucks

Sinds 2020 werken we samen met Beekmans en we zijn ontzettend tevreden. Ze reageren snel, leveren goede materialen en zijn oplossingsgericht. Hun persoonlijke benadering maakt het plaatje compleet.

28. marts 2024

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Bedankt voor de mooie woorden! We zijn blij dat onze samenwerking sinds 2020 zo goed bevalt. Bij Beekmans zetten we altijd in op snelle service, kwaliteit en een persoonlijke aanpak. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking!

Top service en machines

Vanwege het verhogen van onze magazijn capaciteit hadden wij op zeer korte termijn behoefte aan een 5 tal verschillend rollend materieel.
Alle trucks zeer snel geleverd met hierna een geweldige service. Ik kan Beekmans heftrucks iedereen aanbevelen die snel en vooral goed materiaal nodig heeft.

1. februar 2024

Beste Boris,
Super bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat alles naar wens was met de levering en onze service.
Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, dan horen we dat graag!

Snelle en top service.

Wij (Korver Holland) zijn sinds enige tijd nu met het onderhoud en keuringen van onze Reachtrucks/Heftrucks en ept's. bij Beekmans Heftrucks.
tot op heden geen klachten en zeer tevreden met de service en werkzaamheden.
Ook goede en snelle afhandeling van storingen.
Hopelijk op een nog vele jaren samenwerking.

Mvg. Erik van Laarhoven

26. oktober 2023

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Beste Erik, bedankt voor deze positieve review! En we plakken er nog wat jaren aan vast :-)

Fijne samenwerking

Inmiddels werken we al enkele jaren op een prettige manier samen met Beekmans. De spreekwoordelijke lijntjes zijn kort, zaken worden spoedig opgepakt en communicatie is transparant.

1. september 2023

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Hi Thomas, die prettige samenwerking is wederzijds :-) Bedankt!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben hier een tweedehands…

Wij hebben hier een tweedehands reachtruck gekocht. Fijn contact en super service. Klein probleempje bij de levering werd super snel en correct opgelost!!

2. oktober 2023

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Hi Thijs, jullie bedankt voor het vertrouwen in ons!

Super service!

Probleem met de heftruck dezelfde dag nog opgelost. Super service!

28. august 2023

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Hi Jeroen, bedankt voor jouw positieve feedback!

Prima service

Prima service! Aankoop reachtruck volledig naar tevredenheid en de after sales was perfect. Fijne mensen goed bedrijf.

2. juni 2023

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Beste Paul, bedankt voor deze positieve review!

We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de aankoop van de reachtruck.

Het is ons streven om er voortdurend voor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten en jouw review bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Dus, namens het hele team, willen we je hartelijk bedanken voor het delen van je ervaring.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle, fijne en eerlijke service

Zijn snel aanwezig bij een storing, denken met je mee en zoeken graag samen naar een passende oplossing. Ook bij het huren en aankopen wordt er goed meegekeken naar wat er nodig is en wat je wensen zijn. Kortom, erg tevreden!

3. juli 2023

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Hartelijk dank voor je vriendelijke en positieve review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring over onze service te delen!
We zijn blij te horen dat we goed hebben kunnen meedenken en we je hebben kunnen voorzien van een geschikte oplossing.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, nette aflevering en ingebruikstelling. Bedankt en tot een volgende keer

27. juni 2023

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Bedankt voor het vertrouwen Jan Willem en uiteraard graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurig gehouden aan de afspraken

Keurig gehouden aan de afspraken, op tijd het huurmateriaal geleverd en opgehaald.
Onze nieuwe (2e hands)reachtruck voldoet aan alle verwachtingen.

26. juni 2023

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Bedankt voor deze review Rob, goed om te horen dat we een passende machine hebben kunnen leveren die aan je verwachtingen voldoet!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beekmans heeft ons uitstekend en…

Beekmans heeft ons uitstekend en vakkundig geadviseerd. Na dit advies en onze beslissing was de levertijd meer dan acceptabel. Met de personeelsleden van beekmans was het ook prettig communiceren.

25. juni 2023

Besvarelse fra Beekmans Heftrucks B.V.

Hartelijk dan voor deze review Joost! Ik zal de complimenten over het communiceren overbrengen aan ons team :-)

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.