Banner for Beef Exclusief B.V.

Beef Exclusief B.V. Anmeldelser 243

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kamado workshop. Laat ik beginnen met AANRADER. Samen met 20 anderen ieder op een eigen kamado. In groepjes van 2. Dus ook 2 kamado’s. Leuk ontvangst, in een mooie ruimte, een goed verhaal... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De pizzaworkshop was echt top! Ab hebben duidelijk verstand van zaken en passie voor het pizza bakken. Gezellige sfeer en heerlijk gegeten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Behalve het feit dat alles aat van de bbq af kwam heerlijk was door de uitstekende uitleg, is het gelukt ons ervan te overtuigen dat we dit kunnen en heeft hij ons rust geleerd in het prepareren van h... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Grillbutik
  2. Grillområde
  3. Leverandør af kødprodukter
  4. Butik

Om Beef Exclusief B.V.

Skrevet af virksomheden

Beef Exclusief - Dé BBQ & kamado specialist van Zuid-Holland.

Hét adres voor Big Green Egg, Kamado Joe, The Bstrd en premium barbecuevlees in Zevenhuizen. Kamado BBQ specialist: Grootste winkel in de regio met 15+ modellen

Pizzaovenspecialist: Gozney en Witt

Vleesspecialist: Wagyu, Black Angus, Spaans ibericovlees

Buitenkeukens: Fraaii, Roostr & Big Green Egg

BBQ Workshops: Hands-on cursussen Braais, open vuur, accessoires, sauzen, rubs en veel meer…

Centraal gelegen voor: Rotterdam, Den Haag, Gouda en omgeving (Groene Hart, 30-40km). Makkelijk bereikbaar via A12, afslag Zevenhuizen.

Online bestellen ook mogelijk. Voor 10:00 besteld = vanavond in huis (ma-vr)

Winkel open: ma-za | Gratis parkeren | Expert advies

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben veel geleerd en genoten van…

We hebben veel geleerd en genoten van de BBQ workshop Indisch BBQ'en 2.0

21. juni 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Super dat jullie zoveel hebben geleerd én genoten van de workshop. We zien jullie graag nog eens terug.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst, volgende ochtend gebeld door Beef Exclusief om me te laten weten dat de Picanha niet meer op voorraad was, kreeg een vervanging aangeboden. Helemaal top, geen probleem. Werd dezelfde dag nog geleverd. Klantvriendelijkheid 5 sterren, het vervangende stuk vlees krijgt helaas maar 2 a 3 sterren. Behoorlijk bruin gekleurd en had best veel vriesbrand... ziet er in iedergeval niet heel smakelijk uit. Binnenkort maar is kijken hoe het smaakt.

13. juni 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Hartelijk dank voor je eerlijke review, dit helpt ons om scherp te blijven en onze service en producten verder te verbeteren.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid. We doen altijd ons best om snel en persoonlijk te schakelen, zeker als een product onverhoopt niet op voorraad is.

Wat jammer om te lezen dat het vervangende stuk vlees niet volledig aan je verwachtingen voldoet. Dat is uiteraard niet de bedoeling, en we begrijpen dat dit afbreuk kan doen aan de totaalbeleving. We horen dan ook graag even van je hoe het uiteindelijk smaakte – en mocht het tegenvallen, neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling zoals verwacht en goede…

Bestelling zoals verwacht en goede verzend service pakket goed te tracken en milieu vriendelijk verpakt

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Wat fijn om te horen Arno. Dank voor je vertrouwen en we zien je graag nog eens terug in onze winkel of webshop.

Prima bedrijf

Prima bedrijf,
Het transportbedrijf was wel wat slordig.

Dit heeft Beef Exclusief super opgelost zonder dat het eigenlijk hun schuld was.

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Bedankt voor je 5-sterren review. Wel jammer om te horen dat de levering niet vlekkeloos verliep, maar we zijn blij dat we het alsnog goed voor je hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om mee te denken, ook als het buiten onze schuld om gaat. Graag tot een volgende keer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel vriendelijk en behulpzaam…

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook iets online gekocht die niet goed past bij ons BBQ en zonder problemen opgelost.

9. juni 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je mooie woorden Petra. Goed om te horen dat alles naar wens is opgelost. We helpen je graag weer in de toekomst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed kwaliteit vlees en vakkundig personeel

Ze hebben veel op voorraad zowel ingevroren als in de koeling. Het vlees is altijd van topkwaliteit en het personeel is er behulpzaam om je te helpen.

6. juni 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je mooie review. Goed om te horen dat zowel de kwaliteit van het vlees als de ondersteuning van ons team aan je wensen voldoet.

Goed en fijne site

Goed en fijne site! Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bestellen en snel geleverd.
Echt een aanrader!!!!

5. juni 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Super om te lezen dat je zo tevreden bent Stefan. We werken continu aan onze website om deze te blijven verbeteren. Bedankt voor je enthousiaste reactie.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Altijd goede ervaringen met Beef…

Altijd goede ervaringen met Beef Exclusief. Klantvriendelijk en betrouwbaar.

De bezorgservice (PostNL) daarentegen bleek weer een ander verhaal. Op een paar uur na een week te laat wegens drukte. Regeren is vooruit zien heb ik weleens gehoord. Oh en zet dat pakket maar gewoon voor de deur als er niemand thuis is. De inhoud was maar rond de €150.

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je vertrouwen in ons. Jammer van de bezorging, we nemen dit absoluut serieus en zullen dit intern bespreken. We blijven streven naar verbetering.

Lang leve BEEF

Ik werd heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. N.a.v. het fijne gesprek naar het bedrijf gereden. Daar werd ikvriendelijk ontvangen. Ik merkte dat het personeel erg betrokken is. Met passie werd de werking van de kamado uitgelegd. Er was beloofd dat de kamado keurig in de auto gezet zou worden. Ik werd geholpen door Glenn en hij heeft de kamado heel vakkundig vervoersklaar gemaakt zodat ik met een veilig gevoel de terugreis kon beginnen. Ik heb nu nog een mooi boek Hete Kolen te bestuderen. Lieve mensen, hartelijk bedankt en graag
tot de volgende keer.

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat je zowel telefonisch als in onze winkel prettig bent geholpen. We wensen je veel BBQ plezier met de kamado en het boek Hete Kolen. Graag tot een volgende keer.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We hadden iets besteld wat kapot…

We hadden iets besteld wat kapot aankwam en we kregen ons geld terug, maar ze wilden het product niet nogmaals opsturen, dus hadden we nog niets... biedt het dan niet aan op de webshop

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat het product beschadigd is aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat we de terugbetaling snel konden regelen, al begrijpen we dat het jammer is dat we het niet opnieuw konden leveren. In sommige gevallen kiezen we ervoor om artikelen (tijdelijk) niet meer opnieuw te versturen als we merken dat er vaker iets misgaat met het transport. We nemen je ervaring zeker mee in onze evaluatie. Dank dat je dit met ons deelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goed vlees kwaliteit is top…

Erg goed vlees kwaliteit is top sochtends een bestelling gedaan dat smiddags opgehaald kon worden veel keuze uit stukken vlees

31. maj 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Dankjewel voor je reactie. We doen ons uiterste best om topkwaliteit vlees én goede service te bieden, dus dit waarderen we enorm. Veel BBQ-plezier!

Supersnelle bezorging

Supersnelle bezorging. Goede info op website. Mooie producten!

6. juni 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Dank voor je enthousiaste feedback! We streven er elke dag naar om topkwaliteit te leveren, zowel in service als in producten. Tot ziens in onze winkel.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed assortiment, maar even niet al te klantvriendelijk

Goed assortiment, maar bij het ophalen niet echt vriendelijk geholpen. Werd voor mijn gevoel zo weer de winkel uitgestuurd nadat ik mijn spullen had. Normaal gesproken altijd goed geholpen. Dus hopelijk was dit een uitzondering.

3. juni 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Dank voor je eerlijke feedback en dat je de moeite neemt om dit te delen. Wat jammer om te horen dat je ervaring dit keer minder positief was, zeker omdat je ons anders altijd als klantvriendelijk ervaart. We nemen dit ter harte en bespreken het in ons team, zodat je bij je volgende bezoek weer de service krijgt die je van ons gewend bent.

Bijzondere vleessoorten

Bijzondere vleessoorten, ruim assortiment

2. juni 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Bedankt voor je review Ruud. We steken veel zorg in het samenstellen van een verrassend en breed assortiment, en blijven ons best doen om altijd kwaliteit en variatie te bieden.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Pootjes lichtjes ingedeukt maar snel verholpen met hamer.
Echte dienst na verkoop evalueren is natuurlijk moeilijk met dit product (vuurschaal)

30. maj 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Hartelijk dank voor je feedback. Fijn dat je tevreden bent over onze snelle en nette levering. We betreuren het dat de pootjes licht ingedeukt waren tijdens transport, maar fijn te horen dat dit eenvoudig te verhelpen was. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Veel plezier met je nieuwe vuurschaal.

Het was een supper cursus van gertjan,

Het was een supper cursus van gertjan,
Heerlijk genoten van prachtige recepten.
Weer mooie dingen bijgeleerd (ook als je al wat langer achter de kamado of offset smoker staat) even alles op nul en opnieuw leren. Goede uitleg mooie techniek lekker eten en een prachtige locatie. Zeker een aanrader

25. maj 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Dank je voor deze enthousiaste review Rick. Hoe leuk is het dat je zelfs als ervaren BBQ’er weer nieuwe dingen hebt opgepikt. Soms is het goed om even terug naar de basis te gaan, zo sta je weer open voor nieuwe dingen. Je bent altijd welkom in onze winkel.

Kickstart bbq workshop

Kickstart bbq workshop gehad
van Gert-Jan zeker een aanrader!!!!
We hebben veel geleerd over temperatuur. We gaan zeker een vervolg doen. Eerst even dit goed onder de knie krijgen.

24. maj 2025

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.

Wat leuk om te horen dat de workshop zo goed beviel Stefan. Ga lekker aan de slag met wat jullie geleerd hebben, dan zien we jullie graag terug voor het vervolg.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.