Kamado workshop. Laat ik beginnen met AANRADER. Samen met 20 anderen ieder op een eigen kamado. In groepjes van 2. Dus ook 2 kamado’s. Leuk ontvangst, in een mooie ruimte, een goed verhaal... Se mere

Virksomheden har svaret
De pizzaworkshop was echt top! Ab hebben duidelijk verstand van zaken en passie voor het pizza bakken. Gezellige sfeer en heerlijk gegeten!
Virksomheden har svaret
Behalve het feit dat alles aat van de bbq af kwam heerlijk was door de uitstekende uitleg, is het gelukt ons ervan te overtuigen dat we dit kunnen en heeft hij ons rust geleerd in het prepareren van h... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelling geplaatst, volgende ochtend gebeld door Beef Exclusief om me te laten weten dat de Picanha niet meer op voorraad was, kreeg een vervanging aangeboden. Helemaal top, geen probleem. Werd deze... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bredeweg 126, 2761 KB, Zevenhuizen, ZH, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Had vlees besteld en het zag er uit zoals op het plaatje. De Tournedos omwikkeld met spek en vervolgens op de BBQ. Het was vreselijk mals zoals je hoopt en kreeg van iedereen complimenten. Echt fantastisch!

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Ik heb een Fire Ring voor mijn MiniMax besteld.
Binnen 24 uur geleverd. Was zelfs een avond levering. En dat zonder verzendkosten. Zeer tevreden

Goede kwaliteit vlees.
Communicatie over de bestelling was heel goed en vriendelijk
Zeker voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Snel op te halen na bestelling. Zoals gewoonlijk heel vriendelijk personeel. En een lekker stukje vlees!

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Topbedrijf, vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie variatie van vleeswaren en BBQ producten.

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Goede service hoor ik werd netjes gebeld omdat ze 1 artikelen niet meer hadden zouden naar sturen dus net service hoor

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Wij hebben de low and slow workshop gedaan met Jeroen Hazebroek. we hebben een hele leuke middag gehad, eigenlijk beter dan we verwacht hadden. Jeroen had een heel aantal recepten voor ons in petto en ook veel uitleg gegeven over alles eromheen. Wat een leuke gast.
vanuit Beef exclusief ook alles perfect geregeld, vlees service tussendoor enz.

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Waanzinnig leuk bedrijfsuitje georganiseerd.

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Afspraken goed nagekomen, keurig gebeld toen er van iets te weinig was. Kortom gewoon goede producten en goede service

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
De website is overzichtelijk en er is ruime keuze voor zowel food als non-food artikelen.
In mijn geval hier alleen vlees besteld en dat lag al vrij snel klaar, dat was heel fijn.
Ook de kwaliteit was goed.

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Door telefonisch contact afspraak kunnen maken over de levering waarbij werd meegedacht.
Naast de goed werkende webshop dus ook goed contact met mensen in de fysieke winkel. 👍🏻

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Basis workshop gevolgd bij GertJan, echt veel van opgestoken en er werden heerlijke gerechten van de bbq getoverd. Super leuk als iemand met passie voor in dit geval het bbqen, alles aan elkaar praat en een goede uitleg geeft. Dat zorgt ervoor dat het boeiend blijft en leuk om naar te luisteren.
Wij komen zeker terug voor de vervolgcursus!

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Fast delivery and good quality, customer service was responsive on the phone, would recommend them for anything bbq related

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Al 2x met werk workshop gehad, nu privé met man naar de basisworkshop geweest. Een zeer uitgebreide, goed uitgelegde en verzorgde cursus. We gaan zeker naar de vervolg workshop. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
ik heb in april een kamado bastard gekocht en ingeschreven voor de kamado Kickstard Workshop.
Op 25-07-2025
dat is een Workshop waar je veel leert over het aansteken en en temperatuur beheersing, en bereidingen van een aantal gerecht die ja na bereiding gaat eten.
was een heel leerzame workshop is beslist een aanrader als je je eerste kamado koopt.
Mijn Bastard Medium heb daarna weer ingerolen voor een big green egg large

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Ontzettend leuke kickstart kamado workshop gevolgd van Gertjan.
Duidelijke theoretische uitleg, neemt alle tijd en heerlijke gerechten in de praktijk zelf gemaakt.
Gezellig, leerzaam en qua eten en drinken tip top verzorgd.
Aanrader!!

Besvarelse fra Beef Exclusief B.V.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.