Banner for BedreBegravelse.dk - Din online bedemand

BedreBegravelse.dk - Din online bedemand Anmeldelser

4,3

Vi oplevede et meget ustruktureret og forvirrende forløb med bedemand Dorthe med uklare og/eller skiftende meldinger ved hver eneste samtale og manglende overholdelse af aftaler. Heldigvis var d... Se mere

Der blev taget godt hånd om mig som pårørende og bedemand Bente Rasmussen var meget empatisk. Bisættelsen forløb så fint og alt levede op til forventningerne.

Vi har i familen nu brugt Bredre Begravelse to gange, og hver gang er vi blevet mødt med lige dele venlighed, forståelse og professionalisme - præcis hvad vi havde brug for. Vi har bestilt alt over h... Se mere

Samarbejdet med Bedre Begravelse har fungeret helt perfekt. Ukompliceret og hjælpsom vejledning. De har taget sig af alt administrativt og klarer også ansøgning om begravelseshjælp. Man vælger online... Se mere

1. Begravelsesforretning
  2. Bedemand

Om BedreBegravelse.dk - Din online bedemand

Hos BedreBegravelse ønsker vi at gøre det sidste farvel til en værdig og personlig oplevelse. Vi er en online bedemand, der kombinerer professionel rådgivning med en enkel og gennemsigtig tilgang, så du trygt kan overlade alt det praktiske til os. Vores uddannede bedemænd har mange års erfaring med at hjælpe familier gennem en svær tid – uanset om der er tale om en begravelse eller en bisættelse.

Som online bedemandsforretning kan vi tilbyde en markant lavere pris end traditionelle forretninger, uden at du går på kompromis med kvaliteten eller den personlige service. Når du vælger BedreBegravelse, sparer du minimum 2.000 kr. på bedemandens honorar, samtidig med at vi varetager hele forløbet med omsorg, overblik og respekt.

Vi hjælper med alt fra afhentning af afdøde, kontakt til myndigheder og kirke til planlægning af ceremonien og rustvognskørsel. Til selve højtideligheden er det altid en lokal bedemand, der deltager, så du får glæde af både erfaring og lokalkendskab.

Uanset om du ønsker en traditionel jordbegravelse, en bisættelse med urnenedsættelse eller en askespredning over havet, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Som en del af Begravelse Danmark – Danmarks ældste bedemandsforretning – kan vi garantere dig tryghed, erfaring og nærvær i en svær tid.

Spar min. 50 % på honoraret online

Hos os foregår den personlige dialog online – og med online dialog følger en langt lavere pris, men med samme personlige service.
Vælger du BedreBegravelse, får du en unik kombination af personlig omsorg og økonomisk fordelagtighed. Gennem vores innovative online dialogsystem kan vi tilbyde en betydelig prisbesparelse på min. 2.000 kr. på honoraret sammenlignet med prisen i traditionelle bedemandsforretninger.

Svarer typisk inden for 48 timer

28 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Godt taget hånd om hele vejen

Fra første møde til selve bisættelsen gik alt som aftalt på den mest respektfulde måde. Vi blev godt taget hånd om hele vejen. Tak til Bedre Begravelse for at arrangere min mors bisættelse 28. november i Lillerød Kirke.

2. december 2020

jeg følte mig 100 procent i gode hænder
med Christian Holm,
som på den mest
behagelige måde satte
mig ind i tingene. Et åg
var taget fra mine skuldre, da han gik, og
jeg blev ikke skuffet.
I nærheden af min bopæl, sørgede Christian for jeg fik en
samtale med en præst.
Hun var bare så fantastisk, hørte hele
livshistorien om de 50 år
med min mand, og gav
et flot resumé af det til
bisættelsen. Alt var klar
til punkt og prikke med
hensyn til bisættelsen,
hvor de involverede ankom med den smukke
hvide kiste i god tid og
brugte flittigt tid på
blomster dekorationer
og var meget høflige og respekt
for den afdøde samt
familie. Kun rosende
ord til oversigten for
Christian, Bedrebegravelse. Af
hjertet tak.Mvh Jette
Barth

12. november 2020

meget hjælpsomme

min oplevelse lige fra starten man ringet følte man var i gode hænder de var meget hjælpsomme alle dem jeg har talt med mange tak

31. oktober 2020

Har du brugt jer 2 gange

Har du brugt jer 2 gange. Alt er bare perfekt. Man får det som man ønsker og prisen er ok. I er søde og imødekommen. Anbefaler jer til alle jeg kender. Tak for hjælpen

18. oktober 2020

De var der bare for os - hele vejen igennem.

Svær situation, da det var første gang, vi skulle sige farvel til en af vores nærmeste og så i den anden del af landet, Hvem vælger man så lige? Lidt søgning på google den tidlige lørdag morgen umiddelbart efter vores mor sov ind ledte mig hertil, og det blev et rigtig godt samarbejde. Jeg kan kun anbefale Bedre Begravelse og har ikke en finger at sætte på deres service og respektfulde opførsel hele vejen igennem.
Tak.

12. oktober 2020

Bedre Begravelse er bedst

Kan varmt anbefale Bedre Begravelse.
Lige fra første henvendelse til det hele var afsluttet, ydede I en yderst varm og professionel service. Familien siger
af hjertet tusinde tak.

9. oktober 2020

Absolut en meget professionel og…

Absolut en meget professionel og virkelig super service. Alt foregår for det meste pr mail. Virkelig søde medarbejdere som guider en igennem når man står i sådan en situation, med ære og respekt for faget. Man er virkelig i trygge hænder hos Bedre Begravelse.

14. september 2020

Super god service

Rigtig venlig og klar til at guide en specielt når ens kære skal til udlandet.
Tusind taaak alle sammen🙏🏼

Kh Sonja Paleka

12. september 2020

Dygtige og fine bedemand man kan have fuld tillid til

Bedre Begravelse ydede en virkelig fin og god service, da min far døde. De tog sig af alle de praktiske ting og var altid klar til at besvare spørgsmål med det samme, når de dukkede op. Og det gør de jo i en sådan situation. Dygtige bedemænd, som man kan have fuld tillid til. Mere kan man ikke bede om.

9. september 2020

Til trods for omstændighederne

Til trods for omstændighederne, så har Peter Holm fra BedreBegravelse været en fornøjelse at samarbejde med.
De/Peter har været en kæmpe hjælp i papirarbejdet/kontakt med myndigheder (dødsfald i udlandet), troværdige, meget hjælpsomme, opfølgende også efter bisættelsen og hvis det skal med, så til meget rimelige priser.

8. september 2020

Hej Peter og Christian Holm.

Hej Peter og Christian Holm.
Tak for den hurtighed, fleksibilitet og grundighed i har haft i hele forløbet.
Det var bestemt Ikke en af de lette opgaver da min far skulle begraves i Kroatien og vi skiftede løsningsmodel i sidste øjeblik.
I har været hjælpsomme udover hvad man kan forvente og i har dobbelttjekket alt for os omkring bedemand fra Kroatien.

Af hjertet tak.

4. september 2020

Tak til bb for at gøre min mors…

Tak til bb for at gøre min mors begravelse meget nemmere at komme igennem.
Super god service hele vejen og at de medarbejdere der hjælp mig igennem.
Speciel tak til bedemand Katja som gjorde det så godt. Blomster i kirken blev lagt i farveorden .selv på gravstedet lå de så flot. Fantastisk.
Vil til hver en tid anbefale bedre begravelse til andre.

3. september 2020

Fem stjerner og femte gang vi har brugt Bedre Begravelse

At vi har benyttet os af Bedre Begravelse 5 gange siger næsten alt
og alligevel ikke, for hånden på hjertet så undersøgte vi andre bedemænd inden vi besluttede os, men efter tredje gang har vi ringet direkte til Bedre Begravelse.
I har stået til rådighed lige meget hvornår vi har ringet og har fundet løsninger på vores utraditionelle ønsker, og til priser som har ligget en del under mange andre bedemænd.
Jeres respekt og omsorg da i skulle afhente og ligge i kiste, gav os styrke og trøst. Er også glædelig overrasket over at i stadig udvikler og fornyer faget, jeres økologisk tiltag og muligheder for at tegne på urne og kiste betød en del for os.
Vi anbefaler alle at bruge Bedre Begravelse.

2. september 2020

De allerbedste anbefalinger

Har brugt Bedre Begravelse 2 gange. Vores familie giver de allerbedste anbefalinger. I den uvante situation er det godt at kunne benytte deres fantastiske hjemmeside og medarbejdere, og roligt blive guidet igennem alt det der skal tages stilling til ved et dødsfald. Bedre Begravelse er dybt professionelle og behagelige fra start til slut. Vi benyttede dem i kapellet og i kirken, købte kiste, blomster, kranse og urnesten gennem dem. Alt foregik som aftalt, blomster og kranse var fantastisk friske og smukke og ligner deres viste fotos. Urne-stenen er også fuldstændig som aftalt, flot lavet. Man får lige hvad man bestiller - og mere til.

20. august 2020

Fantastisk service

Fantastisk service, hvor der er højt til loftet. I en vanskelig tid har vi aldrig oplevet så god service og rummelighed og forståelse. Der var på intet tidspunkt hvor vi ikke kunne få fat på dem med alle vores ønsker og spørgsmål. Vores kære mor var vild med Tom Jones, som blev spillet i bilen fra kørsel fra sygehuskapellet uden vi havde bedt om det. Lige i vores mors ånd. Kan derfor kun varmt anbefale denne forretning.

12. august 2020

Ærlige bedemænd

Midt i sorgen fungerede det utrolig godt for mig at kunne sidde hjemme og bestille min mors bisættelse. Jeg følte, at firmaet tog hånd om opgaven fra start til slut, og for første gang fik jeg ingen ubehagelige overraskelser i form af ekstra poster, da prisen var som aftalt. Kan kun anbefale dem da de lever op til de gode anmeldelser.

16. juli 2020

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Vi fik hjælp af bedrebegravelse af kørende bedemand Katja Rohde og hun var helt igennem fantastisk og var super professionel.
Christian Holm hjalp os igennem alt det administrative og det har gjort det hele meget mere overskueligt og nemt.
Tusind tak for rigtig god service.
Vil klart anbefale jer.

18. maj 2020