Bedonderdelen Anmeldelser 10

2,7

2,7

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

geen terugbetaling aldus het herroepingsrecht

Het bedonderdeel was erg beschadigd en heb ik 2 maanden geleden al teruggestuurd. Ik heb gebruik gemaakt van het herroepingsrecht en daarbij stond 'Na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag conform onze retourvoorwaarden terugstorten'. Helaas hoor ik niets meer op mijn mails en ook het geld is nog steeds niet teruggestort. Dit bedrijf is dus 'onbetrouwbaar'.

15. juni 2026

ik kreeg het verkeerde onderdeel. de firma is nie bereikbaar om het op te lossen

ik bestelde voor 150 euro een motor voor een Auping bed maar ontving een dopje voor een beddenpoot, bestemd voor iemand anders. De firma reageert niet op het verzoek om ons labels te sturen Ik ben al twee weken bezig maar geen contact. Ik heb nog steeds het onderdeel niet, heb wel contact met degene die mijn bestelling heeft onmtvangen. We gaan het nu maar zelf oplossen, extra kosten en moeite, en als het komt moet ik nog zien of het werkt. Schandalige firma, niets kopen hier.

7. april 2026

De ontvangen gasveer voor ons Aupingbed…

De ontvangen gasveer voor ons Aupingbed functioneerde nog slechter dan het exemplaar wat we wilden vervangen.
Na overleg via e-mail wat in eerste instantie prima verliep mocht het artikel retour gestuurd worden.

Het pakket is op 4 november 2025 door bedonderdelen.nl retour ontvangen.
Na meerdere e-mails waarop niet meer geantwoord wordt nog steeds geen retourbetaling ontvangen.

19. april 2026

Geen contact mee te krijgen.

Na miskoop marktplaats op deze website toch onderdelen gevonden.
Contact opgenomen over een vraag zoals op de website vermeld staat via WhatsApp.
Whatsapp niet bereikbaar op de aangegeven tijden dat ze open zijn.
1 vinkje berichten komen niet aan.
Mail gestuurd,ook geen reactie op.
Kortom hele slechte service of beter gezegd..geen.
Zie graag een reactie,Mijn bestelde artikelen of mijn geld terug!

26. januar 2026

Nu alles ok.

Heeft even geduurd, was mijn fout, huisnummer vergeten bij bestelling. Maar artikel is gearriveerd. We hebben gekozen voor nieuw en het werkt. Dus wat ons betreft gewoon vijf sterren.

20. januar 2026

bedmotor besteld via de website

bedmotor besteld via de website. Ik ontvang niks. krijg via een andere klant te horen dat het pakket bij hen is afgeleverd. ik ga er zelf dan maar om 60 min rijden overigens. de motor blijkt defect en niet het juiste typenummer. Niet wat ik heb besteld dus. vervolgens na meer dan 30 keer contact proberen leggen eindelijk iemand te pakken. Overeengekomen dat ik de motor kon terugsturen en dat ik het volledige bedrag zou ontvangen incl verzendkosten die ik moet voorschieten. Ik heb uiteindelijk na veel aandringen mijn kosten betreffende de motor ontvangen, Maar niet de afgesproken retourkosten. Kortom waardeloos bedrijf mocht je toevallig het geluk hebben dat ze in 1 keer uw adres en juiste onderdeel aanleveren dat niet defect is heeft u waarschijnlijk niets te klagen. In mijn geval kan er niet veel meer misgaan aan de service kant. ik heb overigens tot de dag van vandaag niks meer vernomen van dit bedrijf. wat opvalt is dat de eigenaar meerdere bedrijfnamen heeft en gebruikt. Het rekeningnummer is ook al op een aantal tracking sites bestempeld als oplichting.

2. januar 2026

De bestelling verliep prima

De bestelling verliep prima, werd steeds goed geïnformeerd. Toen bleek dat het bed onderdeel van Auping dat ik had besteld niet de goede keuze was, werd ook de retourzending netjes afgehandeld en terugbetaald.

6. november 2025

Oplichters!!!

Oplichters!!!
Het onderdeel wat ik bij dit bedrijf heb aangeschaft werkte niet.
Ik heb het in dezelfde verpakking terug gestuurd.
Ook heb ik het bedrijf gelijk op de hoogte gebracht van het niet werkende product.
Na ontvangst van het product beweerde het bedrijf dat er iets met het product gedaan is waardoor ze het niet willen terugnemen.

Dit is pure oplichting!

Koop niks bij dit bedrijf! Je bent je geld kwijt en je wordt er van beschuldigd dat je het ontvangen product beschadigd hebt. Ze hopen dat je het er bij laat zitten maar dan hebben ze de verkeerde bestolen!

7. oktober 2025

Niet al te snel, maar wel keurig geleverd.

Top dat defecte onderdelen, die niet in de winkel of bij de producent besteld kunnen worden, tweedehands geleverd kunnen worden. Hierdoor kan ik de gasveer van mijn Auping bed na jaren weer gebruiken. De bestelling wordt keurig verpakt geleverd.
Als je iets bestelt, moet je wel geduld hebben. De bestelling werd na 3 dagen verzonden en vervolgens had DPD nog 6 dagen nodig om de bestelling af te leveren(!).

14. juli 2025