Beautywaxbar Anmeldelser

4,6

Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har været helt fantastisk. Jeg blev mødt af et imødekommende og venligt personale, der sørger for, at jeg følte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside... Se mere

Kan kun anbefales! Havde aldrig prøvet wax eller sugaring og har nu prøvet begge dele hos Beauty Wax bar. Det er mit indtryk, at de anvender nogle af de bedste produkter på market derinde. Man er i tr... Se mere

Kære Beautywaxbar Jeg accepterer, at jeg har taget fejl af datoen, og jeg skal nok betale gebyret på 469 kr. Når det er sagt, synes jeg, at jeres håndhævelse er meget kortsigtet. Jeg f... Se mere

1. Skønhedssalon
  2. Øjenbrynssalon
  3. Hårfjerningsklinik
  4. Hudplejeklinik
  5. Tandblegning
  6. Wellnesscenter

Beauty Wax Bar – Professionel skønhedsklinik i Sydhavn, København Beauty Wax Bar er en moderne og hyggelig skønhedsklinik beliggende i hjertet af Sydhavn, København. Vi er specialiserede i hårfjerning med både sugaring (sukkervoks) og klassisk voksbehandling, samt ansigtsbehandlinger, bryn- og vippebehandlinger. Vores klinik henvender sig til både kvinder og mænd, og vi tilbyder skræddersyede behandlinger med fokus på kvalitet, hygiejne og kundens individuelle behov. Hos Beauty Wax Bar er alle behandlere faguddannede og har mange års erfaring i skønhedsbranchen. Vi lægger vægt på professionalisme, tryghed og en personlig tilgang – uanset om det er din første voksbehandling, eller du besøger os regelmæssigt. Vi guider dig gennem hele behandlingen med respekt og omsorg, så du altid føler dig i trygge hænder. Vi arbejder udelukkende med nøje udvalgte produkter, der er skånsomme mod huden og velegnede til selv den mest sensitive hud. Vores behandlinger foregår i en rolig og afslappet atmosfære, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og fokusere på velvære og selvforkælelse. Vores mest populære behandlinger inkluderer: • Sugaring (sukkervoks) til hele kroppen – skånsom hårfjerning uden kemikalier • Voksbehandlinger – hurtig og effektiv hårfjerning med varmvoks • Ansigtsbehandlinger – dybderens, glød og hudpleje tilpasset din hudtype • Bryn og vipper – retning, farvning og lash lift for et naturligt og velplejet look Vi har mange tilfredse og loyale kunder, som vender tilbage igen og igen – noget vi er meget stolte af. Din oplevelse hos os er altid i centrum, og vi gør os umage for at skabe resultater, du både kan se og mærke. 📍 Du finder Beauty Wax Bar i Sydhavn – tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik – hvor skønhed, tryghed og faglighed går hånd i hånd.

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,6

Fantastisk oplevelse hos Beauty Wax…

Fantastisk oplevelse hos Beauty Wax Bar! Professionel, grundig og utrolig venlig service. Altid rene omgivelser og høj kvalitet i behandlingerne. Kan stærkt anbefales!

9. juli 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Mona-Lisa, tak for dine søde ord. Vi er glade for du har haft gode oplevelser, og vi glæder os til at se dig igen.

Er kommet hos Rani siden hun startede…

Er kommet hos Rani siden hun startede sin klinik, det har både været til sugaring og ansigtsbehandling og har altid været tilfreds :-)

28. juni 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Anita, Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glad for at have haft dig i klinikken i mange år, og nyder de mange forskellige behandlinger.

Tilfreds kunde gennem mange år

Jeg er kommet i klinikken de sidste mange år og har været meget tilfreds med mine behandlinger (negle, øjenbryn mm) og med den gode service de giver. Stor anbefaling herfra.

21. juni 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Dorrit, Tak for din søde besked, Vi er glade for at du nyder vores forskellige behandlinger :-)

Jeg har været hos Beauty Was Bar i…

Jeg har været hos Beauty Was Bar i København et par gange nu – og jeg bliver imponeret hver gang! Personalet er så søde og imødekommende, og man føler sig virkelig i trygge hænder fra start til slut.

Behandlingen bliver altid lavet med stor omhu, og resultatet er lige i øjet – både professionelt og med et øje for detaljen. Der er en dejlig rolig stemning i salonen, og man kan virkelig mærke, at de går op i deres arbejde og i at give en god oplevelse.

Det er blevet mit go-to sted, når jeg vil forkæle mig selv lidt. Kan kun anbefales!

17. juni 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Kære Jennifer, Mange tak for din søde besked. Vi sætter stor pris på dig i klinikken, og vi glæder os til at se dig igen

Mega skøn klinik

Mega skøn klinik, fokus på velvære og ro. God behandling, jeg blev vokset, og det var hurtigt gjort og meget skånsomt. Alt i alt skøn behandling 😊

16. juni 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Regitze, Mange tak for din anmeldelse. Vi stræber altid efter at gøre vores voks så hurtig og smertefri som muligt. :-)

5 meget store stjerner

Jeg har altid haft gode oplevelser hos Rani. Både med bryn, vipper og sugaring. Om det var med min lille pige på maven imens eller kun mig der samtidig kunne lette mit hjerte hos Rani. Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det.

7. juni 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Stella, tak for de søde ord. Jeg sætter pris på alle de gode behandlinger vi har haft, og at jeg har kunne følge med i din udvikling. Jeg ser frem til mange gode behandlinger med dig.

Jeg har fået lavet øjenbryn

Jeg har fået lavet øjenbryn, negle og ansigtsbehandlinger hos BeautyWaxBar, og jeg er super tilfreds! Rani er meget dygtig, grundig og imødekommende..man føler sig altid i trygge hænder. Mine bryn bliver flot formet, neglene holder længe, og min hud føles frisk og velplejet efter ansigtsbehandling. Altid en god oplevelse hos BeautyWaxBar.. kan varmt anbefales!

12. juni 2025

Kære Titiksha
Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os! Vi er glade for, at du føler dig i trygge hænder, og at du nyder flere af vores forskellige behandlinger.

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Fik lavet super flotte bryn & rigtig sødt personale. Kommer gerne igen! 😍

12. juni 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Laura, Mange tak for din søde anmeldelse vi sætter stor pris på det. Vi håber på at få mange gode behandlinger med dig.

kæmpe anbefaling

Jeg får altid mine bryn ordnet hos Rani og går tilfreds derfra hver gang. Hun er megadygtig, sød og nærværende!

7. juni 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Mange tak, for de søde ord. Jeg er glad for at du er tilfreds hver hver gang du får lavet bryn hos mig.

10/10

Jeg kører 40 minutter for at få ordnet mine bryn hos Rani, hun er både yderst kompetent og behagelig at være hos.
Mine varmeste anbefaling til hende.

6. juni 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Sarah, Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg sætter stor pris på at du Har lyst til at køre den lange tur, for at komme til behandling hos mig :-)

Professionelt og trygt.

Altid dejligt at være til behandling hos Rani. God stemning og professionelt arbejde. Har gået fast hos hende de sidste 5 år og er meget tilfreds. Vil ikke skifte hende ud med en anden. Kan kun anbefale Beauty Wax Bar.

4. juni 2025

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Caroline, Jeg er glad for din søde besked. Jeg Er altid glad for at have dig i klinikken og glæder mig til mange gode behandlinger med dig.

Oplevelse hos Beauty Wax Bar💗

Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har været helt fantastisk.
Jeg blev mødt af et imødekommende og venligt personale, der sørger for, at jeg følte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside er overskuelig og giver detaljeret information om de forskellige behandlinger, de tilbyder.
Resultatet lever altid op til mine forventninger, og jeg går derfra tilfreds efter hvert besøg. <3

15. november 2024

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Leyla, Tusind tak for din besked – den sætter vi stor pris på, vi glæder os til at se dig igen.
Vi bestræber os altid på at have alle relevante informationer tilgængelige på vores hjemmeside, så det er nemt og overskueligt for alle.

5 stjerner! Fantastisk behandling og service

Jeg har fået en ansigtsbehandling, manicure og voksning af arme, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet var utrolig professionelle, venlige og dygtige. Ansigtsbehandlingen var afslappende og virkelig effektiv – min hud føles helt fornyet. Manicuren blev udført til perfektion, og voksningen var overraskende hurtig og næsten smertefri.

Jeg følte mig virkelig i gode hænder hele vejen igennem, og resultatet var langt over forventning. Jeg kan varmt anbefale stedet og glæder mig allerede til mit næste besøg. Tak for en fantastisk oplevelse!

17. oktober 2024

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Sagar - Vi er glade for at du har haft gode oplevelser med flere af vores behandlinger, vi Sætter stor pris på din anmeldelse og vi glæder os til at se dig igen.

Københavns bedste sugaring!

Har været kunde hos Rani i mere end 8 år og altid tilfreds med sugaring behandlinger! Der er altid mulighed for gode tricks til f.eks. indgroede mm. Rani er skarp med tråd og er den eneste jeg ville overlade min hårfjerning til.

21. november 2024

Besvarelse fra Beautywaxbar

Søde Mette, Jeg er så glade for alle de mange behandlinger du har haft hos Mig, og at du lytter til mine tricks, Jeg glæder mig til flere gode behandlinger med dig :-)

Gummi negle og alt gør ondt

Mine negle er ødelagte. Jeg kan ikke tage tøj på uden mine negle bukker og gør ondt. Jeg sagde flere gange at jeg havde et håndværker arbejde og bruger hænderne meget. På intet tidspunkt bliver jeg anbefalet eller fortalt at dette kunne være en dårlig behandling for mine negle.

Da jeg ringer dagen efter og vil have mine penge retur, får jeg afvide det var min egen skyld og at jeg ikke kunne få mine penge tilbage.

Så 637 kr ud af vinduet 👍

7. oktober 2024

Kan varmt anbefale Beuty Wax Bar

Har besøgt Bauty Wax, gennem mange år efterhånden. Virkelig rar og prosseionel betjening og altid top kvalitet ensartet arbejde. Kan varmt anbefale Beuty Wax bar.

2. marts 2024

Besvarelse fra Beautywaxbar

Hej Lise Mange tak for din søde besked det sætter vi stor pris på, vi er glade for at du har har haft mange gode oplevelser hos os :-)

Ikke godt

Har fået lavet sugaring i rigtig mange år andre steder. Hos beautywaxbar, gør det bare ondt, selv når det smøres på, og der bliver taget alt for store områder, og voksen bliver ikke skiftet. Du skal have skraberen frem når du kommer hjem. Det er ikke grundigt, og går alt for hurtigt

12. oktober 2023

Hej Helle,
Vi beklager, at der er gået så lang tid, før du har fået svar – det er bestemt ikke meningen.
Det er selvfølgelig heller ikke meningen, at behandlingen skal gøre alt for ondt, eller at du skal føle behov for at fjerne hår selv efterfølgende. Det er vi virkelig kede af at høre.
Vi ønsker, at du får en god oplevelse, og vil derfor meget gerne tilbyde dig en gratis behandling hos en anden behandler hos os, som kompensation