Zeer toffe webshop
Zeer toffe webshop!
Overzichtelijk en hier kom ik zeker nog terug shoppen!
Snelle levering.
Verzorgingsproducten
thornstraat 237, 6004 JT, weert, Holland
Zeer toffe webshop!
Overzichtelijk en hier kom ik zeker nog terug shoppen!
Snelle levering.
Super vriendelijk en goede service, producten zijn ook van zeer goede kwaliteit werk er nu al een tijdje mee en zeer tevreden over! Ik blijf hiermee werken
Super snel. Top producten. Zeker aan te raden om hier wat te bestellen.
3x besteld en na alle tevredenheid ontvangen!!! Toppers!
Een bestelling geplaatst en gelijk de volgende dag in huis. Top service. Geweldig
Geweldig!! Bedrijf.
Alles goed verpakt, op tijd en voor een scherpe prijs. Uitermate tevreden!
Heel fijn product! Merk na 2 weken echt al verschil!
Bestelling geplaatst, levering was snel. Je wordt snel te woord gestaan als je vragen hebt, kortom topservice!
Bestelling geplaatst, en erg tevreden. Product werkt goed en levering was erg snel!
Goed geprijsd en ze hebben vaak uitverkoop. Verder was er ook een snelle levertijd en er werd goed gecommuniceerd.
Ik ben super tevreden! Heb mijn pakketje super snel ontvangen en ben netjes op de hoogte gehouden over de levering. De producten zien uit zoals op de foto en werkt geweldig. Zeker vaker bestellen bij jullie,toppers
Voor de eerste keer besteld bij beautykey, de levering was snel, ik ben ook erg tevreden over de producten zelf en zal zeker nog eens bestellen!