Ondanks de wat langere levertijd (ik wist niet dat het van Denemarken moest komen) ben ik zeer tevreden over het product dat ik kocht! En tegen een heel schappelijke prijs.
Bij levering werd het pakket blijkbaar afgeleverd aan een buur?? Het kwam later op de dag terecht. BeautyCos medewerkster heeft alle moeite gedaan om de opsporing te doen, waarvoor dank. Gelukkig a... Se mere
Mijn bestelling ging stuk bij verzending. Helemaal niet hun schuld en kreeg ook mailtje van zeer vriendelijke dame die zich uitgebreid verontschuldigde. Wat ik wel erg jammer vind is dat ik moet wacht... Se mere
BEAUTYCOS onderscheidt zich door een van de grootste assortimenten bekende schoonheidsmerken op de markt te combineren met lage prijzen en professioneel advies. Je krijgt dezelfde kwaliteitsproducten die bij kappers, schoonheidsspecialisten en visagisten te vinden zijn – maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs, ondersteund door een team van specialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten.
Det tager typisk over 1 måned at svare
De moeite waard om te wachten!
Perfect in orde
Perfect in orde. Prijs zit heel goed. En vrij snel geleverd.
Tot op heden de bestelling nog niet…
Tot op heden de bestelling nog niet gekregen;.
Waarom geen levering op mijn adres?
Perfect!
Zeer snelle en volledige levering van mijn bestelling, (geleverd via DPD in een pakketpunt). Goed verpakt, alle flacons waren afgeplakt bovenaan zodat ze niet konden overlopen, een werkpunt dat bij oudere beoordelingen boven kwam.
Geen klantenservice
Bestellen ging goed, aflevering in pakjespunt was snel.
Probleem opgetreden bij het afhalen, Beautycos klantendienst gecontacteerd via hun email, nooit reply op gekregen.
Dus voor mij één keer en nooit weer.
Livraison rapide et produit de qualité
Livraison rapide et produit de qualité
Goede en vlugge service
Levering aan huis...
Het artikel was oké, voldeed aan de verwachting.
Opmerking: de verpakking kon veel beter. Een te grote doos voor een heel klein artikel. Lag los in een te grote ingedeukte doos.
Heb zo mijn twijfels over de levering aan huis; het uur en de dag dat het zou afgeleverd zijn, was iedereen thuis. Niets gehoord en aan de videodeurbel werd niets geregistreerd.
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop…
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop aan een heel interessante prijs, het was goed verpakt en snel geleverd.
SAV = ZÉRO !
En plus d'avoir gâcher mon cadeau de Noël en m'envoyant un article complètement cassé, ils prennent énormément de temps à régler ce litige! L'enquête ouverte de leurs côté chez le transporteur pour voir la cause du problème dur une éternité! Le SAV très lent voir inexistant! A part me dire qu'ils sont débordés, alors que la période des fêtes est passée, ils ne règlent aucun problème!
Stond even verbaasd dat de zending…
Stond even verbaasd dat de zending vanuit Denemarken moest komen, maar het was hier toch snel. Enkel jammer dat de fles niet afgeplakt was en een heel klein beetje product verloren was in de doos, doordat de dop open was komen te staan. Verder goede ervaring, zou hier weer bestellen.
Efficace et attractif
Beauticos est le seul site qui pouvait me fournir mon parfum difficile à trouver en magasin, à un prix très attractif par rapport aux parfumeries et dans des délais rapides. Je suis contente de leurs services et y ferai appel à nouveau.
Jullie werken met een heel slechte koerierdienst!!!!
Het contact met jullie bedrijf was perfect en correct, wat niet kan gezegd worden van het koerierbedrijf waar jullie mee werken, DPD. Ik raad jullie aan om zo snel mogelijk met een andere koeriersdienst te werken! DPD zorgt altijd voor problemen, lees maar eens de reviews op hun site. Ons pakje leverden ze in een afhaalpunt 35 km van onze woonplaats, alhoewel ons vast afhaalpunt op amper 500 m van onze woning ligt. En het was niet gesloten, zoals DPD beweerde en er was ook nog stockeerplaats (het pakje woig amper 150gr!)
Ik krijg al de bibber als ik zie dat n pakje zal verstuurd worden met DPD. En als ik kan kies ik n bedrijf dat niet met hen werkt.
Dus conclusie…jullie deden alles perfect, maar jullie werken met de verkeerde koeriersdienst

Besvarelse fra BEAUTYCOS.be
Een fijne shampoo erg te vrede
Een fijne shampoo erg te vrede. Een aanrader.
Aanrader!
Scherpe prijzen, snelle levering en duidelijke communicatie. Top!