Veldig hyggelig og profesjonell samtale😊Fikk god informasjon om kurs innen vipper og bryn, og de tok seg tid til å svare på spørsmålene mine. Ga et veldig godt førsteinntrykk!
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Med over 15 års erfaring hjelper Beautify Institute deg fra nybegynner til en sertifisert karriere innen skjønnhet – helt digitalt. Gjennom steg-for-steg videoleksjoner lærer du populære behandlinger, hvordan du tiltrekker kunder og bygger en stabil inntekt. Metodene er utviklet og testet i vår egen salong, Voilà Hair & Beauty på Bislett i Oslo – så du vet at det fungerer i praksis. Når du har fullført programmet og fått godkjent arbeidet ditt, mottar du diplom som bekrefter sertifiseringen din.
Kontaktoplysninger
Holbergs Gate 3, 0166, Oslo, Norge
- support@beautifyinstitute.com
- beautifyinstitute.com
Veldig hyggelig og profesjonell…
Meena og Karim er ekstremt flinke i det…
Meena og Karim er ekstremt flinke i det de gjør, har lang erfaring fra beauty bransjen, lærer bort på en god måte, og bryr seg virkelig om at studentene deres skal lykkes. Anbefaler dem virkelig hvis du selv ønsker å starte din egen beauty bedrift :)
Ambisjoner omgjort til virkelighet
Jeg startet denne reisen som både uerfaren og ambisiøs, med et håp om en dag å kunne starte noe eget – men uten å ane hvordan, hvor eller når det skulle skje. En dag kom jeg tilfeldigvis over en annonse fra Beauty Institute, der de tilbød en unik kombinasjon av skjønnhetsutdanning og opplæring i å starte egen bedrift. Det virket nesten for godt til å være sant.
Etter å ha lest mer og sett hva tidligere studenter skrev, bestemte jeg meg for å booke et digitalt møte med team Beauty Institute. Der ble jeg møtt av et varmt og profesjonelt team som tok seg tid til å forklare hele prosessen for meg. Det gjorde meg både trygg og motivert.De hadde utviklet en grundig, trinn-for-trinn plan som dekket både ferdighetene innen den valgte skjønnhetsbehandlingen og hele prosessen med å etablere en bedrift. Det er en gjennomført plan fra A til Å, som gjorde det lett å se hvordan jeg kunne gå fra drøm til virkelighet.
I dag er jeg stolt over å være sertifisert bryn- og vippe-tekniker. Jeg har nå ferdighetene og verktøyene som trengs for å drive min egen bedrift. Men det jeg setter aller mest pris på, er støtten og oppfølgingen fra Team Beauty Institute. De har vært fantastiske mentorer som har fulgt meg tett – både faglig og personlig. Jeg er utrolig takknemlig for deres veiledning og støtte, som har gjort det mulig for meg å gjøre ambisjonene mine til virkelighet.
Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk opplevelse og fint team!
Jeg har deltatt på kurs hos Beautify Institute innen både keratinbehandling og vippeextensions, og det har vært en utrolig fin og lærerik opplevelse. Jeg har lært så mye på kort tid, og føler virkelig at jeg har vokst både faglig og personlig.
Mentorene har vært fantastiske – alltid tålmodige, støttende og klare til å hjelpe uansett spørsmål. Jeg har følt meg trygg gjennom hele prosessen, og det betyr mye når man skal lære noe nytt.
Jeg setter så stor pris på all hjelpen, veiledningen og kunnskapen jeg har fått. Tusen takk til hele teamet for en så positiv og inspirerende opplevelse 💖
Anbefales virkelig til alle som ønsker å utvikle seg innen skjønnhetsbransjen!
Jeg har tatt flere kurser hos beautify…
Jeg har tatt flere kurser hos beautify institute men har fått sertifikatet innen keratin behandling så langt, jeg holder på med de andre! Jeg har åpnet en liten salong i Grønland og tjente ganske godt på 2 helger, jeg ville aldri hatt motet til å starte en bedrift hvis jeg ikke hadde tatt de kursene hos dem! De har mentorer og lærere som er med deg gjennom alt, og er veldig takknemlig for dem! 😊🫶
Profesjonell, varm og inspirerende oppfølging
Da jeg meldte meg på Beautify Institute, hadde jeg en klar drøm – å starte mitt eget firma og kunne bygge noe jeg kan stå stolt bak. Fra første dag har jeg fått profesjonell oppfølging, varme råd og en trygg struktur å bygge på.
For meg har kurset vært mer enn læring – det har vært en reise til å skape en ekte bedrift. Jeg har nå fått satt opp både annonser, system og struktur, og det føles utrolig godt å se resultater av alt arbeidet.
Det beste med kurset har vært kombinasjonen av støtte, tydelige steg og mentorer som virkelig bryr seg. Meena og Karim har vært fantastiske i å vise vei, og Tobias har bidratt med struktur og ro på den tekniske delen. Jeg har aldri følt meg overlatt alene, og det gir stor trygghet.
Til alle som vurderer å starte sin egen reise: jeg kan virkelig anbefale Beautify Institute. Alt de har lovet, har stemt – og mer til. Dette er starten på et nytt kapittel, og jeg gleder meg til å bygge videre med den kunnskapen og støtten jeg har fått.
Tusen takk for at dere står i ryggen min på denne reisen. Jeg føler meg stolt og trygg på veien videre.
Easy explanation from the instructor
Easy explanation from the instructor, patient with the student and was able to answer questions,had a great class
Beautify har gitt meg både kunnskap og…
Beautify har gitt meg både kunnskap og trygghet jeg ikke hadde før. Kurset er inspirerende, lett å følge og gir resultater fra dag én. Anbefales på det varmeste!
Meena er en så fantastisk kvinne og en…
Meena er en så fantastisk kvinne og en så god veileder, hun har hjulpet meg hele veien og gitt meg en så bra opplæring for keratin behandling av hår❤️ Og Karim har vært en så bra veileder, de begge holder kontakten og hjelper deg hele veien og spør deg om hvordan det går. Jeg er så utrolig fornøyd med at jeg tok kurset hos dem og anbefaler de på det sterkeste!🫶🏻 Om du vil starte businessen din et sted, så er dette stedet her perfekt!❤️🥹
Ble lovet “ingen risiko” – men sitter igjen med null resultat og full regning.
Takk for svar men jeg opplever fortsatt at dere unngår å ta tak i det viktigste poenget.
Konsulenten sa tydelig at jeg kunne trekke meg og få pengene tilbake hvis det ikke fungerte for meg. Det var visst bare noe som ble sagt for å få meg til å signere. Når jeg ba om å avslutte, ble det plutselig masse krav, forbehold og “du må fullføre alt først”. Litt for beleilig! PASS PÅ FOLKENS
Dette handler ikke om hvor mye av kurset jeg har brukt, eller hvorvidt jeg har uttrykt tilfredshet i starten. Det handler om at hele avtalen ble inngått på feil grunnlag basert på feilinformasjon fra deres konsulent.
Under salgssamtalen, mens vi delte skjerm, bekreftet konsulenten flere ganger at jeg kunne trekke meg og få pengene tilbake dersom programmet “ikke fungerte for meg.” Utsagn som “ingen risiko” og “du får pengene tilbake hvis det ikke passer” ble gjentatt uten en eneste gang å nevne at dette var avhengig av fullført program, dokumentert innsats, eller spesifikke inntektsmål.
At dere nå viser til en helt annen virkelighet med forbehold og vilkår jeg aldri ble informert om betyr at jeg inngikk avtalen med en forventning som rett og slett ikke stemte med det dere leverer. Dette handler altså ikke om å “angre” etter å ha brukt innholdet, men om at selve beslutningen om å takke ja ble tatt på feil premisser. Jeg har vært åpen hele veien om hvorfor jeg ønsket å avslutte. Og nei, jeg ønsker ikke å bruke resten av programmet, nettopp fordi det ikke var dette jeg ble forespeilet. Å vise til hvor mange prosent jeg har sett av kurset, eller at jeg har mottatt produkter og diplom, sier lite om hvordan innholdet faktisk oppleves. Man kan følge alle stegene dere anbefaler og likevel sitte igjen med en følelse av å ha kastet bort både tid og penger.
Jeg respekterer at dere står for produktet deres men da bør også salgsprosessen reflektere det faktiske innholdet og garantivilkårene. Å gi nye deltakere en følelse av “risikofri trygghet”, og først i etterkant vise til en rekke forbehold, skaper mistillit. Og det kunne lett vært unngått med tydelig og ærlig kommunikasjon i forkant.
Min anmeldelse ble skrevet for å dele en reell erfaring ikke for å “ta dere” eller skade omdømmet deres. Men folk har rett på å vite at programmet ikke nødvendigvis passer for alle, og at garantien ikke er så rett frem som den først virker. Åpenhet og ærlighet burde være standard, ikke noe man først får innsyn i etter at kontrakten er signert.
Jeg ga beskjed tidligere, men når det ikke blir tatt tak i, må dere også forvente at folk deler sine erfaringer med andre. Hva dere gjør med denne tilbakemeldingen, er selvsagt opp til dere. Jeg har i hvert fall valgt å være ærlig både i starten, underveis og nå.
Vennlig hilsen,
Kader

40k for ETT kurs…
40k for ETT kurs…. Sinnsykt dårlig infoermering om policyen deres på telefonen så søk opp selv inni nettsiden dems. Det er foresten ikke mulig å bytte mening siden angreretten bortfaller nesten med en gang så vær obs på det.

Besvarelse fra Beautify Institute
Blitt sertifisert Keratinbehandler via…
Blitt sertifisert Keratinbehandler via Beautify Institute! Disse anbefaler jeg på det sterkeste da du får ekstremt god oppfølging og veiledning til din suksess!🤩
Beautify institute is a Good working…
Beautify institute is a Good working for The cors . They have a Good platform for work and course overview. Very happy with them
HamsaD
Bra kurs
Bra kurs, men prisen er i overkant da den ikke inkluderer alt som man må betale for å starte en business

Fantastisk opplevelse
Meena og Karim har fått til noe som ikke mange der ute har klart! Alt fra kurs, oppfølging, kunnskap, metode og markedføring er tilgjengelig i nettkurset deres. Og ikke minst så er de alltid der når enn man skulle trengt. Utrolig flinke og dedikerte! Fantastisk opplevelse så langt, og gleder meg til veien videre!!

Besvarelse fra Beautify Institute
Læring, støtte og enkel fremgang
Så langt har erfaringen min vært veldig positiv! Teamet er utrolig hyggelig, støttende og dedikert, noe som har gjort læringsprosessen både motiverende og givende. Jeg føler meg godt ivaretatt og har allerede lært masse. Gleder meg til å fortsette denne reisen!😊

Bryn og vippe laminering
Jeg har tatt kurset vipper og bryn. Veldig fornøyd så langt!❤️ Lærte masse på kursdagen og har hatt veldig god oppfølging i etterkant, både i dialog med Meena og Karim og med all nyttig informasjon som alltid er tilgjengelig på nettkurset dems. Jeg gleder meg til fortsettelsen og anbefaler dem på det sterkeste!

Super fornøyd☺️ Hyggelige mennesker
Super fornøyd☺️ Hyggelige mennesker, og veldig god læring.

Ypperste klasse
Ypperste klasse!
Dette er kursholdere som vet hva de snakker om, jobbet mange år i bransjen og lærer bort med kjærlighet til faget. Oppfølgingen i etterkant må også skrytes av. Kan når som helst sende sms eller ringe for å se om jeg har skjønt/gjort rett ift behandling. Jeg anbefaler på det sterkeste!

Besvarelse fra Beautify Institute
Jeg hadde kurs der jeg er utrolig…
Jeg hadde kurs der jeg er utrolig fornøyd,det er så bra service,utrolig hyggelige mennesker hadde det utrolig kjekt der❤️

Besvarelse fra Beautify Institute
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.