Een hele fijne ervaring gehad. Een product was stuk. Hierover gemaild, ik heb een snelle reactie gehad en ook nog eens heel netjes geholpen. Bedankt!

Zó veel moois voor kindjes en interieur, met zorg uitgekozen en liefdevol verpakt. Mijn bestellingen voelen telkens aan als cadeautjes (aan mezelf – en dat is helemaal oké 😄). Snelle service, oog... Se mere

Ik schrok van van hoogte van het tafeltje maar ben inmiddels smoorverliefd erop geworden Ik kreeg in de eerste instantie de indruk dat het een Chinese Webshop was maar toen ik het tafeltje binnen e... Se mere

Het artikel week 4 cm af van de afmetingen op de site, dit was volgens het bedrijf een acceptabele afwijking, ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen, zeer slechte service

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Børnemøbelbutik
  4. Legetøjsforretning
  5. Møbeltilbehør

BEAU by Bo is een Belgische concept store voor kinderen én volwassenen, met een liefde voor stijlvol wonen, speels design en kwalitatieve essentials. In onze webshop vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie van interieur, lifestyle, speelgoed, schoolspullen en accessoires, telkens met oog voor esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit. Wij combineren tijdloos design met eigentijdse trends en werken samen met zowel gevestigde merken als jonge labels. Of je nu op zoek bent naar een origineel geboortegeschenk, een stijlvolle kinderkamerinrichting of een must-have voor het nieuwe schooljaar – bij BEAU by Bo vind je het allemaal, met zorg verpakt en snel geleverd. Vanuit onze passie voor mooi en functioneel design creëren we een online winkelervaring waar eenvoud, inspiratie en kwaliteit centraal staan.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,4

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Goede klantenservice

10. september 2026

Toffe webshop

Toffe webshop, leuke producten. Zeer fijne, vriendelijke en aangename klantenservice! Artikel werd snel en correct thuis geleverd.

7. maj 2026

Goede service

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Ze reageren snel op je vraag via het formulier. En ze hebben mijn vraag zeer goed afgehandeld. U kunt hier gerust kopen en bestellen. 👍

20. april 2026

Zeer tevreden!

Beau By Bo heeft hele mooie producten voor de kleintjes! Ook hebben ze een topservice dus ik kan ze alleen maar aanraden!

16. april 2026

J'ai commandé un miroir magnifique et à…

J'ai commandé un miroir magnifique et à très bon prix, mais malheureusement il est arrivé endommagé.. Beaubyboo m'a directement remboursé et je recommande donc ce site que je garde dans mes favoris pour des prochains achats car c'est un site de confiance et proposant des articles très beaux à très bons prix.

13. januar 2026

Smoorverliefd op het tafeltje

Ik kreeg in de eerste instantie de indruk dat het een Chinese Webshop was maar toen ik het tafeltje binnen een week in huis had, dacht ik er anders over.
Ik hoop dat deze webshop mij op de hoogte houdt als er meer producten in deze kleur komen

24. november 2025

Top levering!

Super snelle levering, en echt heel goed verpakt. Ik had een lamp van zeegras besteld en er is niet bespaard bij het verpakken. Het kon geen kant op, top! En dat voor een lamp van maar €20. Kunnen veel online bedrijven wat van leren! Bedankt!

16. september 2025

Pakket niet geleverd

Pakket niet geleverd. Na contact en met de vraag of ik mijn geld of pakket nog krijg geen communicatie meer .

1. september 2025
BEAU by Bo-logo

Besvarelse fra BEAU by Bo

Onze oprechte excuses voor het vertraagde antwoord. Ondertussen is deze case behandeld. We hebben een case geopend bij DPD, al duurt het vaak langer dan 24 à 48 uur voor we daar een reactie ontvangen. Om u niet langer te laten wachten, hebben we uw bestelling alvast volledig terugbetaald zodat dit voor u in orde is. We blijven dit verder opvolgen met DPD en doen ons best om dit zo goed mogelijk af te handelen. Bedankt voor uw geduld en begrip.