Køb en Bearsafe værktøjskuffert, så du kan reparere din Bearsafe værktøjskuffert
Jeg havde brug for noget værktøj da jeg skal til noget race i weekenden. Så stod der sgu en værktøjs kuffert fra Bearsafe med 187 dele på Campen Auktioner i Randers - med chrome vanadium værktøj stod der - i en aluminium kuffert stod der sgu også. Der var kun få bud så jeg lagde sgu et bud ind på 750 kr. Selvom der var 4 dage til auktions slut vandt jeg - eller nok nærmere tabte. Min mekaniker-ven var ved at dø af grin da han hørte jeg havde købt Bearsafe værktøj. Det eneste chrom vanadium det værktøj har set er det som der er stemplet ind i værktøjet. Tvært imod, værktøjet er simpelthen lavet af lavkvalitet støbejern, i en utrolig ringe forarbejdning. Alting ved værktøjet ses og føles virkelig som utrolig ringe kvalitet. Jeg vil faktisk sige at Ikea's værktøjs æsker er bedre kvalitet - og meget billigere. Og jeg vil hellere have deres gratis papir målebånd end det latterlige målebånd der lagt i kufferten. Men man bliver advaret inden man kommer så langt. Aluminiums kufferten er i virkeligheden plastik. Hængslerne er vad at falde af når den bliver lukket. Og hængslerne der skal holde skufferne på plads indeni, faldt af da jeg åbnede låget første gang. Så det da godt man har købt værktøj, så man kan begynde med at reparere værktøjet.
Jeg god nok ked af jeg har blæst 1000 kr på det værktøj. Måske burde jeg blive lidt mistænksom når der nu kun var 4 auktionsbud forruden mig. Der er sikkert allerede mange der er blevet snydt. Jeg kan kun advare på det kraftigste mod at købe Bearsafe værktøj. Uanset hvor billigt du får det, er det ikke pengene værd. Mit ryger ned i kælderen indtil det en dag er rustet så meget at det skal smides ud.
De jeg kender til bliver solgt på auktioner som 187 deles kuffert og 146 deles kuffert.
Den her går altså også til Campen Auktioner og alle de andre auktions huse. Man kan sgu ikke sætte noget til salg som chrom vanadium når det er billigt støbejern. Som minimum falsk vare betegnelse, men også en klar indikation af at man ikke har helt styr på alt.